Professioneel

Een professioneel webdesign voor jouw bedrijf.

Effectief

Gericht op het behalen van meer conversie en vindbaarheid.

Onderscheid

Uniek webdesign dat zich van concurrenten onderscheidt.

Meer dan alleen een visitekaartje.

Ben je momenteel op zoek naar webdesign dat jouw bedrijf laat groeien? Tegenwoordig is een website meer dan alleen een visitekaartje. Je kunt er meer omzet door genereren wanneer bezoekers converteren.

Onze webdesigners bouwen websites die als marketing machine werken. Webdesign is een groot deel van Online Marketing. Haal meer klanten binnen met een website dat zich van anderen onderscheidt.

We herontwerpen je website, maar kunnen ook een nieuwe voor je maken. Je hebt bij ons de keus om voorbeeldsites te laten zien. Wij ontwerpen de website dan geheel op basis van jouw wensen.

Doordat onze webdesigners flexibel en op maat gemaakt kunnen werken, bouwen we een website dat bij je past. Zo werken we zonder CMS systeem, en dat geeft ons meer vrijheid bij het designen van jouw website. Hierdoor profiteer je van besparing op onderhoudskosten, snelle laadtijd en een passend website ontwerp.

Uniek en onderscheidend

Jouw bedrijf is en werkt uniek en daarom vereist het ook een uniek webdesign. Versla je concurrenten met een unieke website die zich van anderen onderscheidt.

Onze webdesigners bouwen je website mobielvriendelijk, met een snelle laadtijd en met je eigen gekozen lay-out.

Al genoeg websites hebben een standaard uitstraling. Wij streven ernaar je website passend en pakkend te maken, zodat je meer kunt converteren.

Laat ons wat voorbeelden zien, en wij zorgen ervoor dat jouw webdesign deze voorbeeld kenmerken bevat.

Uniek webdesign | Web Exact

Voor meer omzet

Een website oogt professioneel wanneer je deze hebt. Maar dat is nog niet het gehele plaatje. Een website dient namelijk ook nog te kunnen opleveren.

Doordat webdesign uit verschillende componenten bestaat, is het belangrijk deze in te zetten om meer omzet te genereren.

We brengen de nieuwste conversietechnieken toe om jouw website effectief te maken. Je krijgt dus niet alleen webdesign dat professioneel oogt, maar ook webdesign dat meer omzet belooft.

Je website is na oplevering klaar om te schitteren. Zonder dat je onderhoudskosten betaald komen nieuwe klanten een offerte aanvragen of afspraak maken.

Effectief webdesign | Web Exact

SEO vriendelijk webdesign

Welke ondernemer wil nou niet vindbaar zijn? Onze webdesigners zorgen ervoor dat je vindbaarder kunt worden in Google. Dat betekent dat je organisch bezoekers op je website kunt verwelkomen.

Wanneer je onze webdesigners aan het werk zet, krijg je een website dat SEO vriendelijk is opgezet.De fundamentele SEO factoren (opbouw van pagina's, interne linkstructuur en gebruiksgemak) worden dan verzorgd.

Daarnaast indexeren we ook je website nadat we het hebben opgeleverd. Zo ben je meteen al een stapje voor, zonder het zelf uit te hoeven zoeken.

Uiteraard bieden we je ook andere SEO diensten aan om nog hoger te scoren. Jouw vaste contactpersoon vertelt je de essentie van zoekmachine optimalisatie, zodat je er later zelf mee aan de slag kunt gaan.

SEO vriendelijk webdesign | Web Exact

Actief in heel Zuid-Holland

We bieden onze webdesign diensten in heel Zuid-Holland aan. Dat betekent dat we geen enkele stad achterlaten in het verbeteren van gebruiksvriendelijkheid en onderscheiding. Zo willen we ook jouw onderneming voorzien van deze diensten.

Onder anderen beschikbaar in:

Rotterdam
Zoetermeer
Leiden

Webdesign prijzen

Basis

Levertijd:
1-2 weken

Keuze uit 1 ontwerp 1 correctieronde Responsief Basis icoontjes
Huisstijl Basis SEO Op maat gemaakt

50,-
per pagina

V.A. 1.500,-
Standaard

Levertijd:
2-3 weken

Keuze uit 2 ontwerpen 2 correctierondes Responsief Custom icoontjes
Huisstijl Standaard SEO Op maat gemaakt

50,-
per pagina

V.A. 1.900,-
Premium

Levertijd:
2-4 weken

Keuze uit 3 ontwerpen 3 correctierondes Responsief Premium icoontjes
Huisstijl Premium SEO Op maat gemaakt

50,-
per pagina

V.A. 2.300,-

Onze werkwijze

1
Eerste contact en akkoord

Neem contact met ons op en vertel jouw wensen voor webdesign. Na het papierwerk gaan we aan de slag met de realisatie.

2
Concurrentieanalyse

We starten met een concurentieanalyse en brengen in kaart waar jouw bedrijf staat en waar het zich in onderscheidt.

3
Wensen in kaart brengen

We komen te weten wat je gewenste webdesign is. Dit doen we door je naar voorbeelden te vragen die je mooi vindt.

4
Concept

Onze webdesigners maken een concept en delen dit met je. Na instemming beginnen we met de uitwerking.

5
Uitwerking

Het webdesign wordt uitgewerkt. We testen de werking en alle functionaliteiten uit. Ook voeren we aanpassingen door.

6
Klaar voor gebruik

Jouw nieuw webdesign is nu klaar voor lancering. We helpen je de website online te zetten op een webhosting.

Een greep uit onze klanten

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn website zelf aanpassen?
Omdat we geen CMS systeem gebruiken, is dat helaas niet mogelijk. Als alternatief voeren wij gratis kleine aanpassingen voor je uit. Jij vertelt ons wat je gewenste aanpassingen zijn, en wij voeren deze dan vervolgens uit. Denk bijvoorbeeld aan het veranderen van kleuren, afbeeldingen, groottes of teksten die je graag met eigen geschreven teksten wilt vervangen. Daarnaast ben je af van de regelmatige onderhoud die een website vereist. Wij nemen het gratis voor je uit handen.
Wanneer is mijn nieuw webdesign af?
Je kunt denken aan een tijdsduur van één tot twee weken. Dit is een gemiddelde tijdsduur waarin je het nieuw webdesign kunt verwachten. Dan is je nieuwe website geheel af en klaar om te schitteren. Op basis van je wensen kan het ook langer dan twee weken duren. Wil je bijvoorbeeld een grote website die uit meer dan tien pagina’s bestaat laten herontwerpen? Dan kun je aan een tijdsduur van twee tot vier weken denken.
Moet ik content aanleveren?
Dat is gelukkig niet altijd nodig. We nemen de content van je huidige website over en gebruiken die voor het ontwerp en de ontwikkeling van de nieuwe website. We kunnen je ook helpen bij het zoeken van passende stockfoto’s voor op je website. Hiervoor gebruiken wij websites als Unsplash en Pixels. Zij bieden gratis en professionele stockfoto’s voor persoonlijk en commercieel gebruik. Mochten we extra content nodig hebben, dan laten we je dit altijd weten. Jij kan er zelf voor kiezen om bijvoorbeeld extra teksten te laten schrijven of afbeeldingen toe te voegen.
Hoe zit het met het onderhoud?
Bij ons nemen we het onderhoud gratis voor je uit handen. Onze websites zijn veilig en vereisen geen plugins, dus hier hoef je je geen zorgen meer over te maken. De websites die wij realiseren vereisen soms een jaarlijkse onderhoudsbeurt. Dan vernieuwen we de geschreven programmeercode voor optimale werking. Dit nemen we ook gratis voor je uit handen. Je betaalt bij ons dus geen onderhoudskosten. Dit bespaart je jaarlijks honderden euro’s. Je kunt er ook altijd voor kiezen de website door een andere partij uit handen te laten nemen.
Is het nieuw webdesign SEO-proof?
Wij begrijpen dat SEO een hoge waarde voor je kan hebben. Daarom nemen we de SEO in acht bij het ontwerpen en ontwikkelen van webdesign. Dit is goed nieuws, want je krijgt bij ons niet alleen een webdesign dat passend en professioneel oogt, maar ook webdesign dat jouw SEO verbetert. Je kunt bij ons ook terecht voor SEO optimalisatie voor je website. Je bent bij ons dus aan het juiste adres voor SEO.
Hoe realiseert Web Exact webdesign?
Wij gebruiken bij het realiseren nogal wat professionele tools. Voor het ontwerpen gebruiken wij een grafische vormgeving software genaamd Figma. Wanneer het ontwerp af is, delen wij het ontwerp met je in Figma. Je kunt het ontwerp dan gerust bekijken en beoordelen of dit bij je past. Voor de ontwikkeling van het webdesign gebruiken we programmeercode als HTML, CSS, JavaScript en PHP. Deze programmeertalen laten we vervolgens samenwerken, zodat jouw website professioneel oogt, meer zal converteren en jouw bedrijf beter weerspiegelt.

Waarom webdesign bureau Web Exact?

Samenwerking

We werken graag met je samen om jouw bedrijf een boost te geven. Jij genereert zo meer omzet en klanttevredenheid.

Resultaat gericht

We analyseren altijd eerst de statistieken. De statistieken gebruiken we vervolgens voor een effectief webdesign.

Meedenkend

Jouw wensen en voorkeuren zijn belangrijk voor ons. We denken mee aan oplossingen en zorgen voor een brede aanpak.

Overtuigend
Conversiegericht
SEO vriendelijk
Persoonlijk
Overzichtelijk
Aantrekkelijk
Onderscheidend
Concurrentieanalyse
Webdesign advies

Nieuw webdesign in Zuid-Holland? Conversiegericht en onderscheidend.