Online vestigen

Onze Online Marketing specialisten helpen je om meer omzet te genereren. Zet jouw website als marketing strategie in om zo meer effect te krijgen. Ons doel is om jouw bedrijf boven die van de concurrent uit te doen steken.

Onze Online Marketeers gebruiken het internet als hulpmiddel. Met diensten als zoekmachine optimalisatie, Content Marketing, webdesign en website optimalisatie, profiteert jouw bedrijf van meer klanten.

Webdesign in Zuid-Holland | Web Exact

Webdesign

Een goede website die jouw onderneming weerspiegelt en een uniek website ontwerp heeft, doet wonderen voor een onderneming die meer conversie wilt genereren. Je kunt je zo onderscheiden van je concurrenten waardoor bezoekers sneller kiezen voor jou boven de concurrent.

Doordat we ons richten op het maken van op maat gemaakt webdesign, kunnen we jouw onderneming die groei geven dat het nodig heeft. We werken zonder templates waardoor jouw nieuw webdesign geen standaard uitstraling afgeeft. Krijg een professionele uitstraling met een passend en effectief website ontwerp.

Gebruiksvriendelijkheid staat bij ons bovenaan. Zo vinden we het belangrijk dat elk gebruiker gemakkelijk gebruik kan maken van jouw website. We maken jouw website ontwerp supersnel en mobielvriendelijk waardoor het een fijne ervaring biedt aan bezoekers in Zuid-Holland.

Content Marketing

Wanneer teksten niet goed genoeg zijn, converteren bezoekers moeilijker naar klanten. Laat je website teksten meer overtuigen met een conversiegerichte aanpak.

Door informatie op een mooie manier te delen waar bezoekers interesse in hebben, kun je profiteren van meer conversie voor jouw onderneming. Onze tekstschrijvers helpen je hier graag mee.

We verwerken jouw unieke boodschap in de teksten om zo bezoekers te voorzien van onderscheidende factoren. Onderscheid je van jouw concurrenten met effectieve teksten.

Website teksten laten schrijven in Zuid-Holland | Web Exact
Beter vindbaar worden in Zuid-Holland | Web Exact

Zoekmachine optimalisatie

Meer bezoekers krijgen naar je website? Onze specialisten helpen je graag met het verbeteren van jouw vindbaarheid. Zo krijg je dan dagelijks organische bezoekers naar jouw website om zo meer omzet te genereren.

We passen zoekwoorden toe waar jij voor wilt scoren. We maken gebruik van technieken waardoor de zoekwoorden op een natuurlijke manier in je pagina staan.

Ook zorgen we ervoor dat de pagina structuur overzichtelijk is ingedeeld en dat bezoekers makkelijk door de website kunnen gaan. Doordat we volgens de richtlijnen van Google aan de slag gaan met jouw vindbaarheid, zorgen we op een eerlijke manier voor resultaten.

Website optimalisatie

Heb je al een website maar genereert het niet de conversie waar jij op hoopte? Onze optimalisatie specialisten bundelen de krachten van UX en UI om resultaat te behalen. Zo verbeteren ze jouw website om die gewilde conversie te krijgen.

Naast de conversiegerichtheid helpen onze specialisten je ook graag met de gebruiksvriendelijkheid. Responsiveness en laadsnelheid verbeteren de ervaring op jouw website.

Genereer meer omzet met jouw website. We helpen je graag meer om meer uit je website te halen. We vinden het belangrijk dat je betrokken bent in het traject, dus houden we je altijd op de hoogte. Of het nou via een live document gaat, of met periodieke gesprekken.

Website optimalisatie in Zuid-Holland | Web Exact

Actief in heel Zuid-Holland

Onze Online Marketing specialisten helpen elke ondernemer ongeacht locatie. Voor een betere online bereikbaarheid en autoriteit zorgen we ervoor dat je een website hebt die converteert en goed vindbaar is in Google.

Webdesign
SEO
Copywriting
Website optimalisatie

Een greep uit onze klanten

Veelgestelde vragen

Kies ik hoe de website eruit komt te zien?

Jazeker, jij kiest de kleuren, de lettertype en het structuur van de website. We helpen je met het maken van de juiste keuzes met betrekking tot conversie. We vragen je dan ook om ons wat voorbeeldwebsites te laten zien die jij mooi vindt. Zo kunnen wij de website maken die bij jou past.

Kan ik alle factoren tegelijk inzetten?

Dat is zeker mogelijk. Onze Online Marketeers zorgen voor een compleet pakket. Zo is jouw website helemaal klaar om te schitteren.

Hoe lang duurt een traject?

De Online Marketing diensten verschillen in tijdsduur, maar om je een beeld te geven stellen we graag een indicatie voor je op.

Gemiddeld:
  • Website van 1-5 pagina's: 2 weken
  • Copywriting 1-5 pagina's: 2 weken
  • SEO traject: maandelijks
  • Website optimalisatie: 3 weken
Hoeveel kost Online Marketing?

Doordat er aantal diensten onder Online Marketing vallen, is er geen specifieke en directe antwoord. Wel kunnen we een kijkje nemen naar hoeveel de diensten binnen Online Marketing kosten.

  • Website van 1-5 pagina's: 850,-
  • Copywriting 1-5 pagina's: 1.000,-
  • SEO traject: maandelijks
  • Website optimalisatie van 1-5 pagina's: 750,- gemiddeld

Klaar voor meer online groei? We helpen je graag.