Meer omzet met mooie design

Je hebt natuurlijk een ontwerp nodig die aanslaat op je bezoekers, dus je wilt een ontwerp die kwalitatief is voor jouw onderneming. Het is frustrerend wanneer je conversie misloopt vanwege je webdesign. Gelukkig bieden onze webdesign specialisten je graag de oplossing voor dit probleem.

Een website die meer converteert

Je website moet natuurlijk ook effectief blijven wanneer je jouw webdesign wilt verbeteren. Niet elke ontwerp brengt de beste conversie op, daarom kijken onze webdesigners naar de gebruiksgemak en conversie van het ontwerp. Zo krijg je uiteindelijk een website die aanslaat op je bezoekers. Meer conversie voor je onderneming zal zorgen voor een betere onderneming.

Maatwerk webdesign voor jouw onderneming

Wij als webdesign bedrijf werken niet met templates. Dit doen we omdat we vinden dat elke ondernemer een unieke behandeling vereist voor de website.

Niet elke ondernemer heeft dezelfde doelen en daarom bieden wij op maat gemaakte webdesign aan om jouw onderneming te onderscheiden van de rest.

Je wilt toch niet dezelfde ontwerpen hebben als je concurrenten? Jouw onderneming is speciaal en verdient een op maat gemaakte website. Ons doel is om je website zo effectief en sterk mogelijk te maken zodat je concurrenten er niet meer tegenop kunnen.

Zo gaan wij te werk

Stap 1:

Laten we je behoeften voor de website bespreken

Stap 2:

We laten je weten wanneer de website af zal zijn

Stap 3:

Je website wordt gebouwd of geoptimaliseerd

Stap 4:

Wij leveren je het gewenste resultaat op

Jij bent 100% betrokken bij je website

Wanneer we je website onder de loep nemen om je webdesign te versterken, zullen onze webdesigners je toegang verlenen tot de website. Zo kun je altijd kijken naar wat de verbeteringen zijn en hoe er gewerkt wordt aan je website. We houden daarom niets geheim en willen dat je altijd op de hoogte bent van de aanpassingen.

De webdesigners van Web Exact vergeten nooit de gebruiksvriendelijkheid en effect van je website, want wie wilt er nou een supermooie website die niets oplevert? Zo kijken de UX (User Experience) en UI (User Interface) designers altijd naar hoe je website eruit komt te zien voor je bezoeker. Ze versnellen je website en zorgen voor een prima structuur op je website.

Ook denken onze webdesigners wat verder en versterken ze jouw technische SEO (op verzoek natuurlijk). Een supersnelle website die nog eens effectief is voor je onderneming; dat is waar we in specialiseren.

Samen voor een betere website

Jouw wensen zijn ontzettend belangrijk voor ons. Zo willen we je een betere website bieden. We horen je behoeften graag en bespreken die samen met jou. Benieuwd naar wat het kost om je webdesign te vernieuwen? Jouw vaste contactpersoon bespreekt alles wat je wilt weten over een herontwerp van je website.

Een greep uit onze klanten

Veelgestelde vragen

Kies ik hoe de website eruit komt te zien?

Jazeker. Jij kiest de kleuren, de lettertype en het structuur van de website. We helpen je met het kiezen van de juiste keuzes met betrekking tot conversie. We vragen je dan ook om ons wat voorbeeldwebsites te laten zien die jij mooi vindt. Zo kunnen wij de website maken die bij jou past.

Hoeveel kost een website?

Natuurlijk verschild het antwoord wanneer het afhangt van de aantal pagina's en jouw doelen met een website. De kosten voor een website van 1-5 pagina's zijn vanaf 900,-. Zo worden onze websites met uiterste zorg en aandacht gemaakt om de uniekheid te kunnen waarborgen. Wij maken meer dan alleen websites. Waar we in specialiseren is het genereren van meer omzet voor jouw onderneming.

Wat is de tijdsduur om een website te laten maken?

De websites die wij maken zijn verschillend. Zo kan een website die bestaat uit vijf pagina's al snel maximaal twee weken duren. Afhankelijk van jouw wensen zullen wij een tijdsduur samenstellen van wanneer je website af zal zijn.

Hoe zit het met de onderhoud?

De websites die wij realiseren vereisen geen onderhoudspakket. Je krijgt alle bestanden van je website na je gewenste resultaat, daarna bepaal jij wat je wilt doen met je website. We maken alle websites op maatwerk zonder dat we te werk gaan met een CMS systeem. Zo bespaar jij kosten op onderhoud en hoef jij niet constant bezig te zijn met de website, dus houd je tijd over voor je onderneming. Mocht je toch website onderhoud willen voor je website, dan helpen we je graag door dat aan te bieden.

Kan ik mijn website zelf verbeteren en aanpassen?

We moeten helaas degene teleurstellen die het fijn vindt om de website onder de loep te nemen en constante updates te verrichten aan de website. De websites die wij maken zijn dus niet voor ondernemers die technische kennis hebben van websites en het leuk vinden om zelf hun website te updaten. Onze websites worden zonder CMS systeem gebouwd. Dat houdt in dat niet iedereen aan de slag kan gaan om de website aan te passen. Ben je een ondernemer die het liefst af wilt zijn van de website en niet constant moet zorgen voor de beschikbaarheid van je website, dan zijn wij de juiste keuze voor jou.

Jouw volgende stap maken?

Jouw wensen bespreken
Een prijsopgave krijgen
Eventuele advies krijgen
Bel me terug