Snel

Webdesign met een razende snelheid

Origineel

Webdesign dat zich van anderen ondescheidt

Responsief

Webdesign dat responsief is op alle apparaten

Veilig

Webdesign met veilige code en systeem

Effectief webdesign | Web Exact

Een website ontwerp dat bij je past

Je wilt af van je huidige webdesign, en wilt daar voor in plaats een ontwerp dat aanslaat op bezoekers, responsief is, afstemt op je huisstijl en voor meer conversie zorgt. Wij helpen je daar graag bij.

Op maat gemaakt, geheel naar wens

Naast dat we op maat gemaakt webdesign realiseren, zorgen we er ook voor dat het bij je past. We stemmen het ontwerp geheel af op jouw wensen. Dit doen we met technisch schone programmeercode.

Maatwerk webdesign | Web Exact

Webdesign om trots op te zijn

Altijd al webdesign gewild dat jouw bedrijf een professionele uitstraling geeft? Bij Web Exact gaan we voor precisie en werken we jouw website ontwerp tot op de puntjes af.

Waar we ons in onderscheiden

1. Gratis onderhoud

Wij onderhouden kosteloos jouw website en voeren kleine aanpassingen voor je uit zonder dat je daar voor hoeft te betalen.

2. Vaste contactpersoon

Geef aanpassingen, wensen en opmerkingen door aan jouw vaste contactpersoon. We bieden je graag een persoonlijk proces.

3. Precisie in webdesign

Ons webdesign realisatie gebeurt met uiterste precisie. We werken alles tot op de puntjes af, wat voor een professioneel ontwerp zorgt.

Onze werkwijze

1
Eerste contact en akkoord

Neem contact met ons op en vertel jouw wensen voor webdesign. Na het papierwerk gaan we aan de slag met de realisatie.

2
Concurrentieanalyse

We starten met een concurentieanalyse en brengen in kaart waar jouw bedrijf staat en waar het zich in onderscheidt.

3
Wensen in kaart brengen

We komen te weten wat je gewenste webdesign is. Dit doen we door je naar voorbeelden te vragen die je mooi vindt.

4
Concept

Onze webdesigners maken een concept en delen dit met je. Na instemming beginnen we met de uitwerking.

5
Uitwerking

Het webdesign wordt uitgewerkt. We testen de werking en alle functionaliteiten uit. Ook voeren we aanpassingen door.

6
Klaar voor gebruik

Jouw nieuw webdesign is nu klaar voor lancering. We helpen je de website online te zetten op een webhosting.

Webdesign prijzen

Basis

Levertijd:
1-2 weken

Keuze uit 1 ontwerp 1 correctieronde Responsief Basis icoontjes
Huisstijl Basis SEO Op maat gemaakt

50,-
per pagina

V.A. 1.500,-
Standaard

Levertijd:
2-3 weken

Keuze uit 2 ontwerpen 2 correctierondes Responsief Custom icoontjes
Huisstijl Standaard SEO Op maat gemaakt

50,-
per pagina

V.A. 1.900,-
Premium

Levertijd:
2-4 weken

Keuze uit 3 ontwerpen 3 correctierondes Responsief Premium icoontjes
Huisstijl Premium SEO Op maat gemaakt

50,-
per pagina

V.A. 2.300,-

Wat anderen over ons zeggen

Kwaliteit Tijdig Samenwerking
Voor meerdere trajecten werkten wij samen met Web Exact, en elke keer hebben ze weer goede kwaliteit geleverd. En dat binnen budget en planning.
Prettig Begrip Inzicht Naar voorkeur
Heel prettig om mee samen te werken. Luistert goed naar de klant en neemt het werk uit handen. Heeft heel goed begrepen waar wij naar op zoek waren.
Flexibel Creatief Snelheid
Web Exact heeft eerst ons nieuwe website gemaakt en vervolgens SEO technisch alles opgekrikt. Zeer flexibel en creatief. Bedankt voor de supersnelle website!

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn website zelf aanpassen?
Omdat we geen CMS systeem gebruiken, is dat helaas niet mogelijk. Als alternatief voeren wij gratis kleine aanpassingen voor je uit. Jij vertelt ons wat je gewenste aanpassingen zijn, en wij voeren deze dan vervolgens uit. Denk bijvoorbeeld aan het veranderen van kleuren, afbeeldingen, groottes of teksten die je graag met eigen geschreven teksten wilt vervangen. Daarnaast ben je af van de regelmatige onderhoud die een website vereist. Wij nemen het gratis voor je uit handen.
Wanneer is mijn nieuw webdesign af?
Je kunt denken aan een tijdsduur van één tot twee weken. Dit is een gemiddelde tijdsduur waarin je het nieuw webdesign kunt verwachten. Dan is je nieuwe website geheel af en klaar om te schitteren. Op basis van je wensen kan het ook langer dan twee weken duren. Wil je bijvoorbeeld een grote website die uit meer dan tien pagina’s bestaat laten herontwerpen? Dan kun je aan een tijdsduur van twee tot vier weken denken.
Moet ik content aanleveren?
Dat is gelukkig niet altijd nodig. We nemen de content van je huidige website over en gebruiken die voor het ontwerp en de ontwikkeling van de nieuwe website. We kunnen je ook helpen bij het zoeken van passende stockfoto’s voor op je website. Hiervoor gebruiken wij websites als Unsplash en Pixels. Zij bieden gratis en professionele stockfoto’s voor persoonlijk en commercieel gebruik. Mochten we extra content nodig hebben, dan laten we je dit altijd weten. Jij kan er zelf voor kiezen om bijvoorbeeld extra teksten te laten schrijven of afbeeldingen toe te voegen.
Hoe zit het met het onderhoud?
Bij ons nemen we het onderhoud gratis voor je uit handen. Onze websites zijn veilig en vereisen geen plugins, dus hier hoef je je geen zorgen meer over te maken. De websites die wij realiseren vereisen soms een jaarlijkse onderhoudsbeurt. Dan vernieuwen we de geschreven programmeercode voor optimale werking. Dit nemen we ook gratis voor je uit handen. Je betaalt bij ons dus geen onderhoudskosten. Dit bespaart je jaarlijks honderden euro’s. Je kunt er ook altijd voor kiezen de website door een andere partij uit handen te laten nemen.
Is het nieuw webdesign SEO-proof?
Wij begrijpen dat SEO een hoge waarde voor je kan hebben. Daarom nemen we de SEO in acht bij het ontwerpen en ontwikkelen van webdesign. Dit is goed nieuws, want je krijgt bij ons niet alleen een webdesign dat passend en professioneel oogt, maar ook webdesign dat jouw SEO verbetert. Je kunt bij ons ook terecht voor SEO optimalisatie voor je website. Je bent bij ons dus aan het juiste adres voor SEO.
Hoe realiseert Web Exact webdesign?
Wij gebruiken bij het realiseren nogal wat professionele tools. Voor het ontwerpen gebruiken wij een grafische vormgeving software genaamd Figma. Wanneer het ontwerp af is, delen wij het ontwerp met je in Figma. Je kunt het ontwerp dan gerust bekijken en beoordelen of dit bij je past. Voor de ontwikkeling van het webdesign gebruiken we programmeercode als HTML, CSS, JavaScript en PHP. Deze programmeertalen laten we vervolgens samenwerken, zodat jouw website professioneel oogt, meer zal converteren en jouw bedrijf beter weerspiegelt.

Nieuw webdesign laten realiseren?

Wil je eindelijk af van je huidig webdesign door het met professioneel, responsief en converterend webdesign te vervangen? Wij helpen je graag meer klanten te genereren. Contacteer ons en we lopen het proces met je af.

Contactverzoek