Nieuw en fris ontwerp

In een grote stad als Den Haag is het vervelend om geen website te hebben voor je onderneming. Zo wil je onderscheidend zijn middels uniek webdesign. Je wilt je concurrenten niet beter af laten zijn en wij helpen je daar graag mee. Onze webdesigners staan voor je klaar.

Langs de Binnenhof en Mauritshuis beginnen je concurrenten al met volle spanning op te letten hoe jij nu de autoriteit wilt worden binnen de branche. Met een unieke aanpak en efficiënte behandeling zul je dit binnen de kortste keren zijn.

Maatwerk en géén templates

Bij ons worden de websites niet met templates gebouwd. We laten de templates los en blijven er zo ver mogelijk vandaan, want we geloven dat een website uniek moet zijn voor goed effect.

Een website hoort jouw onderneming te weerspiegelen. Elke ondernemer heeft een uniek verhaal die gebruikt kan worden binnen de website. Zo maak je jouw website ook écht van jou.

Jij kunt aangeven welke websites je tegen bent gekomen die je wel mooi vindt. Zo zullen we jouw wensen verwerken in jouw unieke website.

Passend webdesign

Er zijn geen beperkingen bij de websites die wij bouwen. Alles is dus mogelijk. Je wilt natuurlijk het beste halen uit je website en daar helpen we graag bij.

Meer conversie en een stevige houdvast van je website zorgt voor een algemeen betere website. Zo zul je jouw concurrenten makkelijker kunnen verslaan.

Je bent bij ons 100% betrokken binnen het project, want we geloven dat onze klanten een fijne ervaring krijgen wanneer ze op de hoogte zijn van het proces.

Zo gaan wij te werk

Stap 1:

Laten we je behoeften voor de website bespreken

Stap 2:

We laten je weten wanneer de website af zal zijn

Stap 3:

Je website wordt gebouwd of geoptimaliseerd

Stap 4:

Wij leveren je het gewenste resultaat op

De passie van onze webdesigners

Je website zal met uiterste zorg behandeld worden. Onze webdesigners worden helemaal blij wanneer jij tevreden met je nieuwe website bent. Ze zijn bereid om door te gaan totdat je tevreden bent met de website.

Ze steken hun kennis en ervaring in jouw website om het beste eruit te halen, zodat jij geen omkijken meer zult hebben. Een website die makkelijk te gebruiken is en die nog eens meer conversie oplevert.

Bespreek jouw behoeften

Natuurlijk heeft niet elke ondernemer dezelfde doelen voor een website, daarom kijken we altijd eerst naar waar je tegenaan loopt. De intakegesprek zorgt dus voor een goed beeld van wat je huidige situatie is. Zo kunnen wij de oplossing afstemmen op je huidige situatie. Met volle aandacht en ervaring maken onze webdesigners een website die jij wilt hebben.

Een greep uit onze klanten

Veelgestelde vragen

Kies ik hoe de website eruit komt te zien?

Jazeker, jij kiest de kleuren, de lettertype en het structuur van de website. We helpen je met het maken van de juiste keuzes met betrekking tot conversie. We vragen je dan ook om ons wat voorbeeldwebsites te laten zien die jij mooi vindt. Zo kunnen wij de website maken die bij jou past.

Hoeveel kost een website?

De prijs hangt af van een aantal factoren, waaronder: aantal pagina's, functies, koppelingen en complexiteit. Een website die uit 1-5 pagina's bestaat begint vanaf 900,- om te realiseren. Zo maken we onze websites met uiterste nauwkeurigheid om het effect ervan te vergroten. We maken meer dan alleen websites, we zorgen ervoor dat jij meer conversie kunt genereren voor jouw onderneming.

Wat is de tijdsduur om een website te laten maken?

Een website van 1-5 pagina's duurt gewoonlijk maximaal twee weken. We vragen je altijd voor wat afbeeldingen voor op de site. Zo is het dus een samenwerking die wij aangaan om jouw website effectief en uniek te maken. Afhankelijk van jouw wensen zullen wij een tijdsduur samenstellen van wanneer je website af zal zijn.

Hoe zit het met het onderhoud?

De websites die wij realiseren vereisen geen onderhoudspakket. Je krijgt alle bestanden van je website na je gewenste resultaat, daarna bepaal jij wat je wilt doen met je website. We maken alle websites op maatwerk zonder dat we te werk gaan met een CMS systeem. Zo bespaar jij kosten op onderhoud en hoef jij niet constant bezig te zijn met de website, en zo houd je tijd over voor je onderneming.

Kan ik mijn website zelf verbeteren en aanpassen?

We moeten helaas degene teleurstellen die het fijn vindt om de website onder de loep te nemen en constante updates te verrichten aan de website. De websites die wij maken zijn dus niet voor ondernemers die technische kennis hebben van websites en het leuk vinden om zelf hun website te updaten. Onze websites worden zonder CMS systeem gebouwd. Dat houdt in dat niet iedereen aan de slag kan gaan om de website aan te passen. Ben je een ondernemer die het liefst af wilt zijn van de website en niet constant moet zorgen voor de beschikbaarheid van je website? Dan zijn wij de juiste keuze voor jou.