Over ons

Web Exact is een jong en fanatiek bedrijf gevestigd in Den Haag. Wat ons uniek maakt van de rest is dat wij onze projecten behandelen met veel passie en uiterste nauwkeurigheid. Wij maken websites oog knipperend snel en zorgen er voor dat bezoekers optimale gebruikservaring mogen krijgen. Webdesign, SEO of conversie. Wij doen het voor ondernemers die bereid zijn om hun bedrijf naar de volgende stap te brengen.

Wij maken het gemakkelijk voor ondernemers om uit te breiden zodat ze zo meer klanten genereren. Een website hoeft niet super duur te zijn om er mooi uit te zien en dat hebben wij kunnen bewijzen. Wij specialiseren in het bouwen en realiseren van mooie websites. De diensten die wij doen resulteren in uitstekende kwaliteit. Wij geloven dat elke ondernemer in bezit moet zijn van een website om hun bedrijf zo uit te breiden.

Een ondernemer die succes wil behalen in de online wereld dient op de hoogte te zijn van de nieuwste technieken en ontwikkelingen en daarom bieden wij de dienst aan om websites te optimaliseren. Wij bieden ondernemers de mogelijkheid aan om beter gevonden te worden in zoekresultaten op Google om zo meer bezoekers te trekken. De bezoekers die op uw website komen, vragen om een goede en gemakkelijke gebruikservaring. Dit realiseren wij voor onze klanten die meer willen converteren.

Web Exact is een jong bedrijf en omdat wij jong zijn bieden we een tijdelijke actie aan voor het realiseren en optimaliseren van websites. Elk pakket is maar liefst met €300,- in prijs verlaagd. Grijp uw kans om uw bedrijf de online wereld in te sturen, want daar zijn de meeste potentiële klanten.

Tevreden klanten in Den Haag