Grootste overtuigingskracht

Het kan zeer frustrerend zijn wanneer bezoekers van je website weggaan als jouw teksten niet converterend geschreven zijn. Ook wanneer je nog geen teksten hebt voor jouw nieuwe website, mis je een grote deel van het effect ervan. Overtuig jouw bezoekers met teksten die gericht zijn op wat ze willen lezen om tot actie uit te gaan.

Laat zien waarom geïnteresseerden voor jou moeten kiezen i.p.v. de concurrent. Laat jouw persoonlijkheid terugkomen en onderscheid jouw onderneming van de rest. Geheel gericht op wat de bezoeker wil zien, schrijven onze tekstschrijvers naar wens.

Wat je kunt verwachten:

Overtuigend
Conversiegericht
SEO vriendelijk
Persoonlijk
Overzichtelijk
Schrijfadvies
Unieke teksten
Concurrentieanalyse
Aantrekkelijk

Webteksten die overtuigen

Heb je website teksten nodig die overtuigend zijn waardoor bezoekers minder twijfelen? Onze tekstchrijvers helpen je hiermee door in te gaan om de voordelen die jij te bieden hebt.

We schrijven de website teksten op basis van waar jouw bezoeker naar op zoek is. Zo vermijden we de onnodigde woordjes en zinnetjes die geen conversie opleveren.

Ontneem de zorgen van jouw bezoekers met teksten die aanslaan en overtuigen. Geef ze waar ze naar op zoek zijn, en jij profiteert van meer omzet.

Converterende website teksten laten schrijven | Web Exact
SEO tekstschrijver | Web Exact

Vriendelijk voor zoekmachines

Met teksten alleen komen geen nieuwe bezoekers naar je website, daarom is SEO (zoekmachine optimalisatie) nodig om deze teksten tot effect te brengen.

Krijg je al bezoekers naar je website, maar merk je dat ze snel weer weggaan? Onze SEO tekstschrijvers moedigen jouw bezoekers aan om langer te blijven, zodat jouw website effectiever wordt.

Ze gaan op zoek naar de termen waar jij voor wilt scoren. We horen graag voor welke zoekwoorden jij wilt scoren. Op die manier blijf jij betrokken.

Versla je concurrenten

We willen dat jouw website teksten opleveren en daarom schrijven we met technieken die effect brengen. Met een toon die persoonlijkheid brengt en onderscheidt krijg je betere teksten.

Natuurlijk kan iedereen wel wat teksten schrijven, maar wel wil je dat dit effectief wordt gedaan. Onze schrijvers geven ook tips mee, zodat jij meer van copywriting meekrijgt.

Een bezoeker wilt precies kunnen zien hoe jij je onderscheidt van de concurrentie. Hier zorgen wij voor door dieper in jouw bedrijf te duiken. Op basis van de interview stellen we punten op.

Overtref de concurrentie met webteksten | Web Exact

Meer conversie genereren?

Wanneer je dan klaar bent met het zien van bezoeker verlatingen, of jouw website gewoonweg sterker wilt maken met effectieve teksten, onze tekstschrijvers staan klaar om jouw boodschap te verwerken binnen de pagina's. Voor meer conversie en omzet helpen we graag en zijn we benieuwd naar jouw wensen.

Een greep uit onze klanten

Veelgestelde vragen

Word ik op de hoogte gebracht van de aanpassingen?

Jazeker. We vinden het namelijk ontzettend belangrijk dat je bij elke stap op de hoogte bent. Dat bepaalt voor ons de samenwerking en de communicatie. Zo delen we onze geschreven teksten met je via een live document. Je bent dus 100% betrokken in het project.

Hoe lang duurt het om mijn teksten te laten schrijven?

Gemiddeld duurt een project minder dan een maand. We richten ons op efficiente werkprocessen die ervoor zorgen dat jij niet lang hoeft te wachten.

  • Artikelen schrijven: 2 weken
  • Website teksten schrijven (copywriting): 2-3 weken

Dit zijn de schattingen van onze schrijfdiensten. Vraag een vrijblijvende offerte aan om jouw bedrijf van effectieve en doelgerichte teksten te voorzien. Bespreek de behoeften met jouw vaste contactpersoon om een specifieke duur te krijgen.

Hoeveel kost het om webteksten te laten schrijven?

Het laten schrijven van webteksten betekent dat je gaat voor een betere en conversiegerichte website. Het is een investering die ervoor zal zorgen dat je meer omzet kunt genereren op je website. We zijn altijd benieuwd naar jouw wensen en dingen waar je tegenaan loopt. Zo kunnen we je uiteindelijk de beste prijsindicatie geven, maar gemiddeld kost het laten schrijven van webteksten minimaal €200,- tot €400,- voor een pagina. Voor een website van vijf pagina's kost het minimaal €995,-

Klaar voor meer online groei? We helpen je graag.