Snel

SEO met snelle stijgingen in Google

Origineel

SEO dat onderscheid van de concurrenten

Volledig

SEO op alle apparaten, volledig toegepast

Veilig

SEO volgens de richtlijnen van Google

SEO teksten laten schrijven | Web Exact

Hogere posities met teksten

SEO teksten zijn essentieel voor een hogere positie in Google. Met de algoritmes van Google weten ze precies welke teksten voor hogere posities zullen zorgen, en daar zijn wij van op de hoogte.

Je wilt natuurlijk niet dat de teksten er onnatuurlijk uit komen te zien of een menselijke gevoel missen. Wij beantwoorden vragen van je bezoekers terwijl we hen aanspreken zoals jouw bedrijf dat doet.

Bij ons krijg je dus op maat gemaakte teksten, volledig gericht op wat Google vereist. Onze tekstschrijvers gaan voor jou aan de slag, zodat jij hoger kunt scoren.

Natuurlijk geschreven en direct

SEO teksten dienen direct te zijn en vragen duidelijk en helder te beantwoorden. We vermijden onnodige woorden te schrijven dan nodig is.

Jouw bezoeker haakt zometeen dus niet af van al te lange teksten op je website. De bezoeker krijgt waar naar gezocht werd en Google plaatst jou hoger in de lokale, regionale of nationale zoekresultaten.

We zijn dé SEO tekstschrijver in Den Haag, maar verlenen deze dienst ook aan andere steden. Naast zoekmachine geoptimaliseerde teksten realiseren we ook overtuigende webteksten.

Lokale, regionale of nationale SEO | Web Exact

SEO teksten die concurrenten verslaan

Als je meer bezoekers wilt aantrekken naar je website is het essentieel dat jouw teksten hun wensen weet te vervullen.

Bezoekers hebben keus uit verschillende andere bedrijven, laat ze zien dat jij de beste oplossing te bieden hebt. En dat kan natuurlijk alleen wanneer je de concurrenten weet te verslaan in Google.

Onze tekstschrijvers helpen je dit te behalen. We schrijven SEO teksten die zodanig geschreven zijn dat ze concurrenten weten te verslaan.

Waar we ons in onderscheiden

1. Vaste contactpersoon

Geef aanpassingen, wensen en opmerkingen door aan jouw vaste contactpersoon. We bieden je altijd een persoonlijk proces.

2. Precisie in SEO

De SEO optimalisatie gebeurt met uiterste precisie. We werken alles tot op de puntjes af, wat voor de gewenste resultaat zorgt.

3. Gratis advies

Krijg gratis advies van specialisten. Zie waar je de concurrenten kunt verslaan en waar jouw kansen liggen met online marketing.

Hoe wij te werk gaan

1
Kennismaking en akkoord

Neem contact met ons, vertel ons jouw wensen en krijg een indicatie van het tarief en de levertijd. Na het papierwerk starten we het traject voor SEO teksten.

2
Onderzoek

We doen zoekwoordenonderzoek en brengen in kaart waar de potentie ligt. Je vergroot zo je kansen door vindbaar te worden voor meer zoekopdrachten.

3
Teksten schrijven

We beginnen met het schrijven van de SEO teksten. Dit doen we in een Word-bestand, volledig naar wens en volgens de toon van jouw bedrijf.

4
Rapporteren

Richting het einde van het traject rapporteren we aan je de voortgang en toegepaste zoekwoorden. Hier kun je dan eventueel feedback op geven.

5
Finetunen

We zetten de puntjes op de i. Jouw SEO teksten worden sterker door onze concurrentenanalyse. We beantwoorden ook kleinere vragen van je bezoeker.

6
Einde traject

We sturen de Word-bestand met de SEO teksten naar je toe. Mocht je willen dat we de SEO teksten toepassen in je website, dan helpen we je daar bij.

Wat anderen over ons zeggen

Kwaliteit Tijdig Samenwerking
Voor meerdere trajecten werkten wij samen met Web Exact, en elke keer hebben ze weer goede kwaliteit geleverd. En dat binnen budget en planning.
Prettig Begrip Inzicht Naar voorkeur
Heel prettig om mee samen te werken. Luistert goed naar de klant en neemt het werk uit handen. Heeft heel goed begrepen waar wij naar op zoek waren.
Flexibel Creatief Snelheid
Web Exact heeft eerst ons nieuwe website gemaakt en vervolgens SEO technisch alles opgekrikt. Zeer flexibel en creatief. Bedankt voor de supersnelle website!

Veelgestelde vragen

Wat kosten SEO teksten?
Bij Web Exact betaal je alleen voor wat je nodig hebt. Ons tarief is op basis van het traject en jouw wensen. Omdat elke website wat anders nodig heeft qua SEO, is het traject dat wij bieden altijd op maat gemaakt. Neem contact met ons op en vertel jouw wensen. We kijken vervolgens naar hoe de teksten op je website zijn en wat voor veranderingen ze vereisen voor SEO. Jouw vaste contactpersoon geeft je vervolgens een prijsindicatie voor het laten schrijven van SEO teksten. Al vanaf 499,- kun je onze tekstschrijvers inzetten. Voor een website van 5 pagina's besteed je bij ons gewoonlijk tussen de 950,- en 1.250,- aan SEO teksten.
Wanneer zie ik voortgang?
Gelukkig hoeft SEO niet al te lang te duren voordat je resultaten kunt zien. Binnen een kleine branche met niet zo veel concurrentie krijgt je website al snel een hogere positie. Dus hoe groter de zoekwoorden en concurrentie, des te langer het kan duren voordat je resultaten zult zien. Bij Web Exact rapporteren we aan het einde van het traject de voortgang en toegepaste zoekwoorden.
Hoe ziet een traject eruit?
Elke website is anders en heeft dus een andere aanpak nodig. We analyseren je teksten en stellen vast waar we aan moeten werken om de gewenste resultaten te behalen. We bespreken samen met jou welke pagina's jij hoger wilt laten scoren in Google. Vervolgens werken we aan nieuwe teksten voor SEO, zodat jij betere resultaten zult krijgen.

SEO teksten laten schrijven? Contacteer ons.

Is het tijd om SEO teksten te laten schrijven voor jouw website? We helpen je graag en begeleiden je door het proces naar hogere posities in Google.

Contactverzoek