Snel

SEO met snelle stijgingen in Google

Origineel

SEO dat onderscheid van de concurrenten

Volledig

SEO op alle apparaten, volledig toegepast

Veilig

SEO volgens de richtlijnen van Google

SEO | Web Exact

SEO teksten voor op je website

Je wilt hoger scoren in Google en hiervoor SEO teksten laten schrijven. Daar helpen we je uiteraard bij. Een SEO tekstschrijver weet al te goed wat het belang is van SEO teksten.

Naast dat de zoekwoorden goed toegepast worden in je teksten, wil je uiteraard ook dat dit er natuurlijk uit komt te zien. Bezoekers haken namelijk af van teksten die slecht geschreven zijn.

Bij ons kun je ervan uitgaan dat we SEO teksten schrijven zonder zoekwoorden te proppen. Google houdt van natuurlijk geschreven teksten, en ook jouw bezoekers.

Hogere posities met sterke teksten

Heb je een website die momenteel minder goed presteert dan je had gehoopt. SEO is een intensief proces wat verschillende factoren bevat.

Je wilt SEO teksten dus uit handen geven, wij zijn graag jouw vaste partner voor SEO teksten. Na een uitgebreid zoekwoordenonderzoek, beginnen onze we met het schrijven van de teksten.

Kom hoger te scoren in de zoekresultaten van Google. Lokaal, regionaal of nationaal ranken, we helpen je hier graag bij. Versla je concurrenten met gedetailleerde en vooral sterke SEO teksten.

Lokale, regionale of nationale SEO | Web Exact

Teksten voor de zoekmachine

Google stelt sterke eisen aan SEO teksten. Zo moeten ze gericht zijn op het beantwoorden van vragen die bezoekers hebben, er natuurlijk uitzien en goed leesbaar zijn.

Jouw tekstschrijver in Den Haag schrijft daarom teksten waar Google van houdt. Zo scoort je pagina hoger in de zoekresultaten, en dat resulteert natuurlijk tot meer omzet.

De algoritmes van Google veranderen constant. Wij houden dit als SEO specialisten altijd bij om een zo sterk mogelijke SEO optimalisatie te realiseren.

Waar we ons in onderscheiden

1. Vaste contactpersoon

Geef aanpassingen, wensen en opmerkingen door aan jouw vaste contactpersoon. We bieden je altijd een persoonlijk proces.

2. Precisie in SEO

De SEO optimalisatie gebeurt met uiterste precisie. We werken alles tot op de puntjes af, wat voor de gewenste resultaat zorgt.

3. Gratis advies

Krijg gratis advies van specialisten. Zie waar je de concurrenten kunt verslaan en waar jouw kansen liggen met online marketing.

Hoe wij te werk gaan

1
Kennismaking en akkoord

Neem contact met ons, vertel ons jouw wensen en krijg een indicatie van het tarief en de levertijd. Na het papierwerk starten we het traject voor SEO teksten.

2
Onderzoek

We doen zoekwoordenonderzoek en brengen in kaart waar de potentie ligt. Je vergroot zo je kansen door vindbaar te worden voor meer zoekopdrachten.

3
Teksten schrijven

We beginnen met het schrijven van de SEO teksten. Dit doen we in een Word-bestand, volledig naar wens en volgens de toon van jouw bedrijf.

4
Rapporteren

Richting het einde van het traject rapporteren we aan je de voortgang en toegepaste zoekwoorden. Hier kun je dan eventueel feedback op geven.

5
Finetunen

We zetten de puntjes op de i. Jouw SEO teksten worden sterker door onze concurrentenanalyse. We beantwoorden ook kleinere vragen van je bezoeker.

6
Einde traject

We sturen de Word-bestand met de SEO teksten naar je toe. Mocht je willen dat we de SEO teksten toepassen in je website, dan helpen we je daar bij.

Wat anderen over ons zeggen

Kwaliteit Tijdig Samenwerking
Voor meerdere trajecten werkten wij samen met Web Exact, en elke keer hebben ze weer goede kwaliteit geleverd. En dat binnen budget en planning.
Prettig Begrip Inzicht Naar voorkeur
Heel prettig om mee samen te werken. Luistert goed naar de klant en neemt het werk uit handen. Heeft heel goed begrepen waar wij naar op zoek waren.
Flexibel Creatief Snelheid
Web Exact heeft eerst ons nieuwe website gemaakt en vervolgens SEO technisch alles opgekrikt. Zeer flexibel en creatief. Bedankt voor de supersnelle website!

Veelgestelde vragen

Wat kosten SEO teksten?
Bij Web Exact betaal je alleen voor wat je nodig hebt. Ons tarief is op basis van het traject en jouw wensen. Omdat elke website wat anders nodig heeft qua SEO, is het traject dat wij bieden altijd op maat gemaakt. Neem contact met ons op en vertel jouw wensen. We kijken vervolgens naar hoe de teksten op je website zijn en wat voor veranderingen ze vereisen voor SEO. Jouw vaste contactpersoon geeft je vervolgens een prijsindicatie voor het laten schrijven van SEO teksten. Al vanaf 499,- kun je onze tekstschrijvers inzetten. Voor een website van 5 pagina's besteed je bij ons gewoonlijk tussen de 950,- en 1.250,- aan SEO teksten.
Wanneer zie ik voortgang?
Gelukkig hoeft SEO niet al te lang te duren voordat je resultaten kunt zien. Binnen een kleine branche met niet zo veel concurrentie krijgt je website al snel een hogere positie. Dus hoe groter de zoekwoorden en concurrentie, des te langer het kan duren voordat je resultaten zult zien. Bij Web Exact rapporteren we aan het einde van het traject de voortgang en toegepaste zoekwoorden.
Hoe ziet een traject eruit?
Elke website is anders en heeft dus een andere aanpak nodig. We analyseren je teksten en stellen vast waar we aan moeten werken om de gewenste resultaten te behalen. We bespreken samen met jou welke pagina's jij hoger wilt laten scoren in Google. Vervolgens werken we aan nieuwe teksten voor SEO, zodat jij betere resultaten zult krijgen.

Kom in contact voor jouw SEO tekstschrijver in Den Haag

Genereer meer klanten door een verhoging in bezoekersaantal. Contacteer ons en we begeleiden je graag door het proces.

Contactverzoek