]

Zoekmachine optimalisatie

Je bent er klaar mee dat je niet gevonden wordt op Google en wilt er zo snel mogelijk een oplossing voor. Wij begrijpen je frustratie. Het is niet fijn om organische bezoekers mis te lopen en zo ook meer omzet. Onze SEO experts in Den Haag staan voor je klaar om jouw website vindbaar te maken.

Meer omzet met effectieve SEO in Den Haag

Als ondernemer wil je natuurlijk goed gevonden worden in Google. Het zal zorgen voor meer bereik en zelfs voor meer vertrouwen. Je zult gratis organische bezoekers verkrijgen naar je website.

Wanneer je website goed vindbaar is op Google, dan zul je meer omzet genereren. Je website is zo dus veel effectiever en zo groei je als onderneming in Den Haag enorm.

We analyseren je website

Tijdens het analyseren van je website, zullen wij achterhalen waar de oorzaken liggen van het probleem. Je krijgt te weten wat verbeterd dient te worden om jouw doel te behalen. Zo ben ook jij betrokken in het verbeteren van je vindbaarheid.

Mochten we zien dat de technische SEO nog niet goed genoeg is, dan zullen wij dat toevoegen aan de plan van aanpak. Zo kijken we ook naar je autoriteit van je website en de SEO teksten. Na onze diagnose zullen we je laten weten wat de bevindingen zijn middels een overzichtelijk rapport.

Zo gaan wij te werk

Stap 1:

Laten we spreken over je behoeften

Stap 2:

Het plan wordt gecommuniceerd

Stap 3:

Je website wordt geoptimaliseerd

Stap 4:

Je website is beter vindbaar

Op maat gemaakte plan van aanpak

Wij geloven dat niet elke ondernemer kampt met dezelfde problemen, daarom maken wij een op maat gemaakte plan van aanpak voor onze klanten. Zo komen er voor jou geen onnodige kosten bij kijken.

Met uiterste nauwkeurigheid en transparante communicatie zullen we ervoor zorgen dat je doelen worden behaald. Zo behaal jij meer uit je website en kun je er de vruchten van plukken.

Technische SEO

Je website wordt onder de loep genomen door onze Technische SEO specialisten in Den Haag. Vervolgens gaan ze aan de slag met het optimaliseren van je website. Zo zullen ze alle afbeeldingen optimaliseren voor SEO en de bestandsgrootte verkleinen voor een betere laadsnelheid.

Niet alleen is een snelle laadsnelheid ontzettend effectief voor je vindbaarheid, maar ook is het essentieel voor een hoge conversie op je website. Zo slaan de zoekmachine optimalisatie specialisten twee vliegen in één klap.

Betere SEO teksten

Jouw website zal eerst geanalyseerd worden om vervolgens je webteksten te optimaliseren voor Google. Onze SEO tekstschrijvers zullen zich inzetten om een zoekwoordonderzoek te starten na je concurrentie te hebben bekeken. Zo zijn onze SEO specialisten op de hoogte van de concurrentie en de technieken die zij gebruiken. Op die manier kunnen ze betere SEO teksten gaan schrijven voor jouw website.

Je wilt natuurlijk niet als een kleine visje gaan springen in een zee vol haaien, daarom zullen onze professionals gaan kijken naar zoekwoorden waar jij op zou kunnen scoren.

Zij kiezen de zoekwoorden die een lage concurrentie bevat om jouw website beter vindbaar te maken voor verschillende zoekwoorden. Na de zoekwoordonderzoek wordt het toegepast aan je webteksten en zullen ze de juiste zoekwoorden implementeren. Zo begin je te positioneren voor betere zoekwoorden, waardoor je kans maakt op meer bezoekers.

Prima interne linkstructuur

Je website dient de bezoeker gemakkelijk door te verwijzen naar andere pagina's op je website. Google vindt het fijn om te zien dat je een logische structuur aanhoudt op je website. Dat bepaalt namelijk voor een grote deel hoe bezoekers je website zullen ervaren.

We zorgen ervoor dat de belangrijke pagina's binnen bereik blijven voor bezoekers. Zo ziet Google welke pagina's belangrijk voor je zijn waardoor je beter gaat positioneren in de zoekresultaten van Den Haag.

Een greep uit onze klanten

Veelgestelde vragen

Wanneer kom ik op de eerste plek van Google?

Helaas werkt het niet zo dat elke website meteen op de eerste plek komt te staan. Google wil namelijk dat haar gebruikers de beste ervaring krijgen na een bepaalde zoekopdracht. Het is belangrijk dat je website dan voldoet aan alle eisen om bovenaan te staan. Ook is het essentieel om je concurrenten dan geen kans meer te geven zodra je bovenaan komt staan, dus je website zal regelmatige optimalisatie vereisen om de plek te behouden.

Zit ik vast aan een contract?

Gelukkig niet! We vinden het fijn als onze klanten flexibiliteit krijgen gedurende het proces. Je bent daarom dus niet verbonden aan een contract. Wanneer je wilt stoppen met de optimalisatie van je vindbaarheid, zul je gemakkelijk een opzegging kunnen aanvragen. Je betaalt ook geen opzegkosten bij ons.

Hoelang duurt het om resultaat te zien?

Dat is puur afhankelijk van de analyse en plan van aanpak voor het project. Wanneer we bijvoorbeeld merken dat slechts je Technische SEO laag ligt, dan zal er een maand gewerkt worden aan je website. Wil je de versheid en relevantie van je gehele website verbeteren? Dan kan dat 1-3 maanden duren. Bespreek je behoeften met ons en wij zullen je een specifieke tijdsduur geven.