Snel

SEO met snelle stijgingen in Google

Origineel

SEO dat onderscheid van de concurrenten

Volledig

SEO op alle apparaten, volledig toegepast

Veilig

SEO volgens de richtlijnen van Google

SEO uitbesteden | Web Exact

SEO uitbesteden in Den Haag

Hogerop komen in Google om meer bezoekers te genereren? Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij zijn jouw SEO specialist en verzorgen zoekmachine optimalisatie voor een stijging in de organische zoekresultaten.

Als je website op de tweede, derde of vierde pagina van Google staat, zul je helaas niet vindbaar zijn voor potentiële klanten. Wij brengen hier verandering in en helpen je hoger te scoren in Google.

Wij helpen kleine en grote bedrijven beter vindbaar te worden in Google. Laat je website optimaliseren voor SEO, en observeer de stijgingen in posities voor jouw website.

Lokale, regionale of nationale SEO

Onze SEO specialisten maken een op maat gemaakte SEO strategie voor jouw bedrijf en doelen. We helpen je website vindbaar te worden voor lokale, regionale of nationale zoektermen.

Je komt dus hoger te staan in de Google Maps resultaten, lokale zoekresultaten, voor regionale zoektermen en zelfs nationaal. Uiteraard kunnen we je website ook optimaliseren voor al die drie vormen.

Verleen je als bedrijf diensten aan verschillende locaties? Dan zorgen wij ervoor dat jouw website vindbaar wordt voor die specifieke locaties.

Lokale, regionale of nationale SEO | Web Exact

SEO werkzaamheden

Wij optimaliseren jouw website voor de organische zoekresultaten. Dit doen we uiteraard altijd volgens de richtlijnen van Google.

Je kunt van ons verwachten dat we alle elementen van SEO toepassen. Denk daarbij aan de technische kant, content en de autoriteit.

Google stelt sterke eisen aan websites om hoger te scoren in de zoekresultaten. Jouw website dient zich dus aan deze eisen te houden en hierin uit te blinken om de hoogste positie te bereiken.

Technische SEO

Je website dient technisch in orde te zijn om goed te scoren in Google. Dit houdt onder andere in dat de pagina's werken, links alleen verwijzen naar pagina's die bestaan, website basiselementen (H1 tag, meta title) zijn ingevuld etc.

Technische SEO is ook het verzorgen van een sitemap-bestand waar alle URL's van je pagina's op staan. Dit heeft Google nodig om je website te indexeren, maar ook om weer te bezoeken bij veranderingen aan je pagina's.

We werken ook aan de laadtijd van je website. Onze SEO specialisten comprimeren afbeeldingen, bestanden en programmeercode om je website te versnellen.

Technische SEO optimalisatie | Web Exact

Content

SEO optimalisatie van content is nogal uitgebreid. Dit betreft bijvoorbeeld het optimaliseren van de website teksten, pagina-titel, links, artikelen en meer.

Onze SEO specialisten doen onderzoek naar zoekwoorden die jouw doelgroep gebruikt. Met deze zoekwoorden hebben we dan goed beeld waar jouw potentiële klanten naar zoeken. We implementeren deze zoekwoorden vervolgens in je website.

Onze tekstschrijvers schrijven SEO teksten op basis van de zoekwoordenonderzoek. We implementeren de zoekwoorden in de paginatitel, hyperlinks en andere elementen van de website.

Content SEO optimalisatie | Web Exact

Autoriteit

Google ziet graag websites aan de top die een autoriteit in hun vakgebied zijn. Een goede reputatie is dus nodig om jouw website aan de top te krijgen.

We optimaliseren je website volledig naar wat potentiële klanten willen zien. Dit houdt in dat we al hun vragen beantwoorden en een fijne gebruikerservaring bieden. Met vertoning van je expertise en ervaring laten we Google zien dat jij de beste oplossing biedt.

De relevantie van je website is waar wij aan zullen werken. We zorgen ervoor dat de website foutloos is, hoge kwaliteit biedt en vooral haar experise en autoriteit vertoont.

Autoriteit SEO optimalisatie | Web Exact

SEO of SEA?

De verschillen tussen SEO en SEA liggen voornamelijk in de uitvoer en het doel. Wil je dat je website hoger komt te scoren in de organische zoekresultaten van Google, dan kies je voor SEO. Wil je dat je website hoger komt te scoren in de betaalde zoekresultaten van Google, dan kies je voor SEA.

SEO is gericht op het behalen van organische bezoekers. Je website krijgt een optimalisatie, waardoor Google je website hoger zal scoren.

SEA is gericht op het behalen van bezoekers middels adverteren op Google. Je zult dus moeten adverteren op Google om de gewenste bezoekers te bereiken.

Dus wat is jouw doel? Wil je per bezoeker een bedrag betalen aan Google, of wil je organisch hoger scoren om gratis bezoekers te mogen verwelkomen?

Beide manieren hebben natuurlijk ook hun nadelen. Met SEO genereer je ten opzichte van SEA geen directe bezoekers naar je website, omdat dit een strategie is voor op de lange termijn. Met SEA betaal je per click, wat de kosten nogal kan ophopen.

Waar we ons in onderscheiden

1. Vaste contactpersoon

Geef aanpassingen, wensen en opmerkingen door aan jouw vaste contactpersoon. We bieden je altijd een persoonlijk proces.

2. Precisie in SEO

De SEO optimalisatie gebeurt met uiterste precisie. We werken alles tot op de puntjes af, wat voor de gewenste resultaat zorgt.

3. Gratis advies

Krijg gratis advies van specialisten. Zie waar je de concurrenten kunt verslaan en waar jouw kansen liggen met online marketing.

Hoe wij te werk gaan

1
Eerste contact en akkoord

Neem contact met ons op en vertel jouw wensen voor SEO. We analyseren vervolgens je website en geven je een prijsindicatie.

2
Onderzoek

We doen een zoekwoordenonderzoek en brengen in kaart waar deze zoekwoorden toegepast dienen te worden voor SEO.

3
SEO optimalisatie

We beginnen nu de benodigde verbeteringen aan te brengen. Dit omvat de factoren: technische SEO, content en autoriteit.

4
Rapporteren

We houden je om de twee weken of maandelijks op de hoogte van de SEO optimalisatie en resultaten, via de mail of WhatsApp.

5
Finetunen

We houden de voortgang bij en zetten waar nodig de puntjes op de i. Onze SEO specialisten werken het zorgvuldig af.

6
Einde traject

Het SEO traject bij Web Exact is klaar wanneer je dan helemaal tevreden bent. Je website is nu organisch vindbaar.

Wat anderen over ons zeggen

Kwaliteit Tijdig Samenwerking
Voor meerdere trajecten werkten wij samen met Web Exact, en elke keer hebben ze weer goede kwaliteit geleverd. En dat binnen budget en planning.
Prettig Begrip Inzicht Naar voorkeur
Heel prettig om mee samen te werken. Luistert goed naar de klant en neemt het werk uit handen. Heeft heel goed begrepen waar wij naar op zoek waren.
Flexibel Creatief Snelheid
Web Exact heeft eerst ons nieuwe website gemaakt en vervolgens SEO technisch alles opgekrikt. Zeer flexibel en creatief. Bedankt voor de supersnelle website!

Veelgestelde vragen

Wat kost SEO optimalisatie?
SEO optimalisatie kan al vanaf 450,- per maand, geheel afhankelijk van je wensen en de grootte van je website. Hoe meer werk verricht moet worden aan je website, des te hoger de kosten zullen worden. Je krijgt bij ons een SEO traject op maatwerk. Dat betekent dat je wellicht geen volledige SEO optimalisatie hoeft te krijgen op je website. Dit kan nogal wat kosten voor je besparen. Je betaalt bij ons dus alleen voor wat je website nodig heeft. Als we bijvoorbeeld merken dat je website technisch goed is opgezet, dan kunnen we hier geen tot weinig tijd aan besluiten te geven, en dat is kosten besparend voor jou.
Wanneer zie ik voortgang?
Je kunt tussen 1-3 maanden al voortgang zien. Google is in de eerste maand voornamelijk bezig met het indexeren en begrijpen van de website en wat voor kwaliteit het biedt. Vervolgens krijg je op basis van de kwaliteit en relevantie van je website een positie dat je verdiend. Gelukkig hoeft SEO niet al te lang te duren voordat je resultaten kunt zien. Binnen een kleine branche met niet zo veel concurrentie wordt je website al heel snel geïndexeerd en krijg je een mooie positie. Dus hoe groter de zoekwoorden en concurrentie, des te langer het kan duren voordat je resultaten zult zien. Bij Web Exact rapporteren we de voortgang maandelijks of om de twee weken.
Zit ik vast aan een contract?
Nee, daar doen we gelukkig niet aan. Het traject is bij ons op maandelijkse basis, en jij bepaalt maandelijks of je dit wilt voortzetten of niet. Elke maand krijg je een beeld van de werkzaamheden, voortgang en posities. Jouw vaste contactpersoon vertelt je dan of er nog benodigde SEO werkzaamheden zijn voor de komende maand. Als de toepassingen dan helemaal af zijn en er geen werkzaamheden meer verricht hoeven te worden, geeft jouw vaste contactpersoon dit ook aan. Zo betaal je niet voor iets wanneer dit niet nodig is. Bij ons betaal je dus niet voor een set maanden, maar alleen voor elke maand waar we SEO hebben toegepast. Je betaalt aan het begin van het traject voor een maand SEO. Als de maand dan verlopen is, krijg jij de keus om het traject voort te zetten.
Hoe ziet een traject eruit?
Elke website is anders en heeft een andere aanpak nodig. We analyseren je website en stellen vast waar we aan moeten werken om de gewenste resultaten te behalen. Als bijvoorbeeld een van de SEO factoren de techniek optimaal is, dan gaan we hier geen verandering in brengen. Dit zou dan ook goedkoper uitkomen voor jou. Elk traject is maatwerk bij Web Exact. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat we meer tijd moeten besteden aan de autoriteit van je website dan aan de technische kant of content. Op basis van de website analyse stellen we dus vast waar we aandacht aan moeten besteden om hogere posities te bereiken in Google.

Kom in contact voor SEO

Tijd voor groei in de organische zoekresultaten van Google? Genereer meer klanten door een verhoging in bezoekersaantal. Contacteer ons en we begeleiden je graag door het proces.

Contactverzoek