SEO in Den Haag

Wilt u gevonden worden op Google en bent u hard bezig geweest om bezoekers te genereren naar uw website? Het kan ook zo zijn dat u een nieuwe website heeft opgezet en u nu hard op zoek bent naar datgene wat uw bedrijf vindbaar zal maken. En daar is elke serieuze ondernemer naar op zoek. Wij bij Web Exact begrijpen uw frustratie en daarom bieden wij u SEO in Den Haag aan. Zodat uw bedrijf gevonden kan worden in de zoekresultaten.

Hoe kan ik mijn SEO verbeteren en hoger scoren?

Om uw bedrijf goed vindbaar te maken dient u een sterke SEO toegepaste website te hebben. Google wilt haar bezoekers de optimale gebruikservaring bieden zodat de gebruikers snel kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn. Uw website hoort in te spelen op de voorwaarden dat Google heeft om een website hoog te plaatsen in de zoekresultaten.

Web Exact is uw SEO specialist in Den Haag. Door onze zoekmachine optimalisatie bureau kunnen bedrijven lokaal hoog in de zoekresultaten verschijnen. Door onze SEO specialisten zullen wij uw bedrijf vindbaar maken in Google. Wij hanteren een unieke aanpak waarbij uw website geoptimaliseerd word van punt A tot Z volgens de richtlijnen die Google heeft opgezet. Bij Web Exact vinden wij het belangrijk dat eer resultaat word geboekt of het nou een kortdurige of langdurige plan is. Onze SEO specialisten staan voor u klaar om uw website een boost te geven in SEO!

Onze procedure

Stap 1:

Neem contact met ons op en maak een afspraak

Stap 2:

We informeren u hoelang het plan zal duren om uw doel te bereiken

Stap 3:

Wij gaan aan de slag met de SEO plan en informeren u bij elke stap

Stap 4:

Wij leveren u uw gewenste resultaat op

Onze aanpak van SEO in Den Haag

Web Exact is een betaalbare SEO bureau in Den Haag die u resultaat bied. Om het uiterste resultaat te behalen is er in eerste instantie geduld bij nodig. Google heeft namelijk miljoenen websites die zij indexeren en daar nemen zij nu nog hun tijd voor. Het optimaliseren van SEO heeft geduld nodig om er resultaat uit te halen. Dat er resultaat word behaald is een zekerheid. Lees hieronder hoe wij als SEO bureau uw website zullen optimaliseren.

SEO plan van aanpak

Het is belangrijk dat u een goed beeld krijgt van wat u kunt verwachten en hoe het allemaal te werk gaat. Uw SEO specialist in Den Haag doet als eerst een zoekwoordonderzoek. Dit doen wij om kansen in kaart te brengen zodat wij een uitgebreid plan van aanpak zullen opstellen. Nadat wij met u hebben besproken over welke zoekwoorden een mooie kans hebben om voor te positioneren, kunnen wij aan de slag aan uw website SEO optimalisatie. Dit zal voortspelen in de eerste maand als u ons in dienst neemt.

In de tweede maand gaan we kijken hoe we de zoekwoorden die in de eerste maand zijn opgesteld, kunnen implementeren binnen uw website. We zullen dan vervolgens de zoekwoorden implementeren binnen uw website en de foto's optimaliseren in SEO. Bij de derde maand zullen wij aan de slag gaan met linkbuilding. We zullen dan de interne en externe linkbuilding versterken. Tenslotte doen we dat elke maand totdat u tevreden bent met het resultaat en uw website is gestegen in autoriteit.

    Dus samenvattend
  • Maand 1: Zoekwoordonderzoek
  • Maand 2: Zoekwoorden implementeren en foto's optimaliseren in SEO
  • Maand 3: Interne en externe linkbuilding
  • Maand 4: Externe linkbuilding (backlinks) om de autoriteit te versterken
  • Maanden na maand 4: Externe linkbuilding (backlinks) totdat u tevreden bent

Het plan van aanpak geld niet altijd voor alle websites. Er zijn bijvoorbeeld websites die al een zoekwoordonderzoek hebben gedaan en die al hebben toegepast, maar bijvoorbeeld niet tevreden zijn met de autoriteit van hun website. Plan van aanpak veranderd dus op basis van de situatie.

On-page SEO

Het basisprincipe van SEO ligt binnen on-page SEO. Hierbij kijkt onze SEO specialist naar de content van uw website. Nadat onze SEO specialist heeft gekeken hoe uw website er beter voor kunt staan in SEO zal onze SEO specialist u de wijzigingen doorgeven zodat de content op uw website beter geoptimaliseerd is voor SEO. Uw SEO bureau in Den Haag bekijkt alle richtlijnen die uw website een hogere positie zal geven door Google. Wij kijken zo naar de titels van elke pagina in uw website, meta-descriptie, alt elementen, content, headings en andere belangrijk componenten die Google belangrijk vind voor SEO optimalisatie.

Uw Technische SEO specialist

Bij Web Exact haalt u echte resultaten door onze SEO specialist. Techniek is een belangrijk onderdeel binnen SEO. Onze SEO specialist maakt een uitgebreide techniek analyse van uw website en deelt het vervolgens met u. Zodat u op elke stap van de hoogte bent. Onze programmeurs maken vervolgens deze analyse werkelijkheid door alle verbeteringen aan uw website toe te passen. Bij technische SEO kunt u denken aan de laadtijd, of de foto's goed zijn geoptimaliseerd en of uw website mobiel vriendelijk is. Hoe beter de gebruikservaring hoe beter u zult positioneren in Google. Met onze technische SEO kennis kunt u uw website flink optimaliseren in SEO, en dat zal u hoger doen laten stijgen in Google.

Autoriteit en linkbuilding

Als het on-page en technische gedeelte van uw website is geoptimaliseerd, kan uw SEO specialist de autoriteit van uw website verhogen door middel van het verlagen van Bounce rate, verhogen van bezoekerstijd en door het optimaliseren van interne en externe linkbuilding. Doordat uw website geoptimaliseerd word op deze vlakken zult u een flink verschil zien in uw positionering in Google. Ons doel is om uw bedrijf het bekendste te maken binnen uw branche. Dit kan alleen met sterke SEO technieken waargemaakt worden.

Schakel nu uw SEO specialist in

Web Exact is uw SEO specialist voor uitstekende SEO resultaten. Een SEO specialist van Web Exact zorgt er voor dat uw website uw doelen zult behalen door hoog in Google te positioneren in de organische zoekresultaten. Linkbuilding en on-page technieken worden door onze SEO specialist aangepakt en versterkt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze SEO dienst? Neem vrijblijvend contact met ons op en bespreek de mogelijkheden. Voor resultaat gaat u voor Web Exact!