SEO in Den Haag

Wil je gevonden worden op Google en ben je hard bezig geweest om bezoekers te genereren naar je website zonder resultaten? Het kan ook zo zijn dat je een nieuw website hebt opgezet en nu hard op zoek bent naar datgene wat je bedrijf vindbaar zal maken. En daar is elke serieuze ondernemer naar op zoek. Wij bij Web Exact begrijpen je frustratie en daarom bieden wij je SEO aan in Den Haag, zodat je bedrijf gevonden zal worden in de zoekresultaten.

Hoe kan ik mijn SEO verbeteren en hoger scoren?

Om je bedrijf goed vindbaar te maken dien je een sterke SEO toegepaste website te hebben. Google wilt haar bezoekers de optimale gebruikservaring bieden zodat de gebruikers snel kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn. Je website hoort in te spelen op de voorwaarden dat Google heeft opgesteld, om een website hoog te scoren in de zoekresultaten.

Web Exact is jouw SEO specialist in Den Haag. Door onze zoekmachine optimalisatie bureau kunnen bedrijven lokaal hoog in de zoekresultaten verschijnen. Door onze SEO specialisten zullen wij je bedrijf vindbaar maken in Google. Wij hanteren een unieke aanpak waarbij je website geoptimaliseerd word van punt A tot Z, volgens de richtlijnen die Google heeft opgezet. Bij Web Exact vinden wij het belangrijk dat er resultaat wordt geboekt. Of het nou een kortdurig of langdurige plan is. Onze SEO specialisten staan voor je klaar om jouw website een boost te geven in SEO!

Onze procedure

Stap 1:

Neem contact met ons op en maak een afspraak

Stap 2:

We informeren je hoelang het plan zal duren om je doel te bereiken

Stap 3:

Wij gaan aan de slag met de SEO plan en informeren je bij elke stap

Stap 4:

Wij leveren je jouw gewenste resultaat op

Onze aanpak van SEO in Den Haag

Web Exact is een betaalbare SEO bureau in Den Haag die je resultaat biedt. Om het uiterste resultaat te behalen is er in eerste instantie geduld bij nodig. Google heeft namelijk miljoenen websites die zij indexeren. Het optimaliseren van SEO heeft geduld nodig om er resultaat uit te halen. Dat er resultaat wordt behaald is een zekerheid. Lees hieronder hoe wij als SEO bureau je website zullen optimaliseren.

SEO plan van aanpak

Het is belangrijk dat je een goed beeld hebt van wat je kunt verwachten en hoe het allemaal te werk gaat. Je SEO specialist in Den Haag doet als eerst een zoekwoordonderzoek. Dit doen wij om kansen in kaart te brengen, zodat wij een uitgebreid plan van aanpak kunnen opstellen. Nadat wij met je hebben besproken over welke zoekwoorden een mooie kans hebben om voor te scoren, kunnen wij aan de slag aan je website SEO optimalisatie. Dit zal voortspelen in de eerste maand als je gebruik maakt van onze dienst.

In de tweede maand gaan we kijken hoe we de zoekwoorden die in de eerste maand zijn opgesteld, kunnen implementeren binnen je website. We zullen dan vervolgens de zoekwoorden implementeren binnen je website en we zullen de foto's optimaliseren in SEO. Bij de derde maand zullen wij aan de slag gaan met linkbuilding. We zullen dan de interne en externe linkbuilding versterken. Tenslotte doen we dat elke maand totdat je tevreden bent met het resultaat.

    Dus samenvattend
  • Maand 1: Zoekwoordonderzoek
  • Maand 2: Zoekwoorden implementeren en foto's optimaliseren in SEO
  • Maand 3: Interne en externe linkbuilding
  • Maand 4: Externe linkbuilding (backlinks) om de autoriteit te versterken
  • Maanden na maand 4: Externe linkbuilding (backlinks) totdat je tevreden bent

Het plan van aanpak geldt niet altijd voor alle websites. Er zijn bijvoorbeeld websites die al een zoekwoordonderzoek hebben gedaan en die dat al hebben toegepast, maar bijvoorbeeld niet tevreden zijn met de autoriteit van hun website. Plan van aanpak veranderd dus op basis van de situatie door contact te hebben met je vaste contactpersoon.

On-page SEO

Het basisprincipe van SEO ligt binnen on-page SEO. Hierbij kijkt onze SEO specialist naar de content van je website. Nadat onze SEO specialist heeft gekeken hoe de website er beter voor kan staan in SEO, zal onze SEO specialist jou de wijzigingen doorgeven zodat de content op je website beter geoptimaliseerd zal zijn. Je SEO bureau in Den Haag bekijkt alle richtlijnen die je website een hoger positie zal geven door Google. Wij kijken naar de titels van elke pagina binnen je website, meta-descriptie, alt elementen, content, headings en andere belangrijk componenten die Google belangrijk vindt voor SEO optimalisatie.

Je Technische SEO specialist

Bij Web Exact haal je echte resultaten door onze SEO specialist. Techniek is een belangrijk onderdeel binnen SEO. Onze SEO specialist maakt een uitgebreide techniek analyse van je website en deelt het vervolgens met je, zodat je op elke stap van op de hoogte bent. Onze programmeurs maken vervolgens deze analyse tot werkelijkheid door alle verbeteringen aan je website toe te passen. Bij technische SEO kun je denken aan de laadtijd, foto's goed zijn geoptimaliseerd en of je website mobiel vriendelijk is. Hoe beter de gebruikservaring, hoe beter je zult positioneren in Google. Met onze technische SEO kennis, kun je de optimalisatie in SEO aan ons overlaten.

Autoriteit en linkbuilding

Als het on-page en technische gedeelte van je website is geoptimaliseerd, zal je SEO specialist de autoriteit van je website verhogen met gebruik van externe linkbuilding. Doordat je website geoptimaliseerd wordt op deze vlakken zul je een flink verschil ervaren in je positionering op Google. Ons doel is om je bedrijf te laten opvallen tussen je concurrentie. Dit kan alleen met sterke SEO technieken kunnen worden waargemaakt.

Schakel nu jouw SEO specialist in

Web Exact is jouw SEO specialist voor uitstekende SEO resultaten. Een SEO specialist van Web Exact zorgt er voor dat je website een hoge positie krijgt in Google. Linkbuilding en on-page technieken worden door onze SEO specialist aangepakt en versterkt. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van onze SEO diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op en bespreek de mogelijkheden. Voor resultaat ga je voor Web Exact!