Meer bereik en meer klanten

Het kan ontzettend moeilijk worden wanneer je als ondernemer niet vindbaar bent voor potentiële klanten. Jouw concurrenten krijgen het makkelijker en jij kunt het effect van je website niet tot effect brengen. Onze zoekmachine optimalisatie specialisten helpen je om beter vindbaar te worden in Google.

SEO optimalisaties:

Technisch

We zorgen voor een snelle laadtijd, schone code en geoptimaliseerde afbeeldingen.

Content

Onze SEO tekstschrijvers zorgen voor zoekmachine geoptimaliseerde website teksten.

Linkstructuur

We koppelen de pagina's slim met elkaar, zodat het gebruik van de website makkelijk verloopt.

Technische SEO

Je website wordt onder de loep genomen door onze Technische SEO specialisten. Vervolgens maken ze jouw website vindbaarder door alle afbeeldingen indexeerbaar te maken. Ook verbeteren ze de laadsnelheid waardoor jouw bezoekers een fijne gebruikservaring krijgen.

We optimaliseren jouw pagina's zodat Google daar gemakkelijk bij kan. Op die manier is jouw website klaar om geïndexeerd te worden waardoor je website sterker wordt in de ogen van Google.

Technische SEO in Den Haag | Web Exact
Zoekwoordanalyse in Den Haag | Web Exact

SEO teksten

Nadat het uit de websiteanalyse blijkt dat jouw webteksten geoptimaliseerd moeten worden, gaan onze SEO tekstchrijvers aan de slag met een zoekwoordonderzoek. Zij kijken hier naar kansen waar jouw website voor kan scoren en hoe vaak er maandelijks gezocht wordt naar een bepaalde zoekterm.

Na de bevindingen implementeren onze tekstschrijvers de zoekwoorden binnen jouw pagina's. Op die manier laten we Google weten waar de teksten over gaan en waar jij voor wil scoren.

Prima interne linkstructuur

Bij het binden van de pagina's zorgen we voor een fijne gebruikservaring voor de bezoeker. Zo kan de bezoeker dan gemakkelijk alles vinden waardoor Google jouw website hoger zal positioneren.

Met een logische interne linkstructuur binnen je website geef je Google mee welke pagina's jij belangrijk vindt. Die pagina's krijgen dan vervolgens prioriteit waardoor je voor belangrijke zoekwoorden kunt scoren. Ook krijgt Google hierdoor een beter begrip van jouw website.

Interne linkstructuur optimaliseren in Den Haag | Web Exact

Het SEO proces

1. Analyse

We nemen een kijkje naar je website en hoe effectief deze is opgezet voor Google.

 • Rapportages
 • Concurrentieanalyse
 • Betrokken
 • Flexibel

2. Planning

Onze SEO experts stellen enkele bezigheden op volgens de richtlijnen van Google.

 • Technische SEO
 • Gebruiksgemak
 • Zoekwoordimplementatie
 • Interne linkstructuur

3. Aanpak

Na het traject is jouw website klaar voor betere posities in Google.

 • Organische bezoekers
 • Verslaan van concurrentie
 • Effectieve website
 • Gericht op de bezoeker

Een greep uit onze klanten

Veelgestelde vragen

Wanneer kom ik op de eerste plek van Google?

Google wil dat haar gebruikers de beste ervaring krijgen na een bepaalde zoekopdracht. Het is belangrijk dat je website dan voldoet aan alle eisen om bovenaan te staan. Ook is het essentieel om je concurrenten dan geen kans meer te geven zodra je bovenaan komt staan, dus je website zal regelmatige optimalisatie vereisen om een positie te behouden.

Zit ik vast aan een contract?

Gelukkig niet. We vinden het fijn als onze klanten flexibiliteit krijgen gedurende het proces. Je bent daarom dus niet verbonden aan een contract. Wanneer je wilt stoppen met de optimalisatie van je vindbaarheid, zul je gemakkelijk een opzegging kunnen aanvragen. Je betaalt ook geen opzegkosten bij ons.

Hoe lang duurt het om resultaat te zien?

Dat is puur afhankelijk van de analyse en plan van aanpak voor het project. Wanneer we bijvoorbeeld merken dat slechts je Technische SEO laag ligt, dan zal er een maand gewerkt worden aan je website. Wil je de versheid en relevantie van je gehele website verbeteren? Dan kan dat 1-3 maanden duren. Bespreek je behoeften met ons en wij zullen je een specifieke tijdsduur geven.

Wat kost het om SEO toe te passen?

Wij bekijken je wensen en stellen zo een tarief vast dat past bij jouw eisen. Zo beginnen onze maandelijke SEO optimalisaties vanaf 800,- en kan dat oplopen tot 3.000.- voor optimale behandeling. Vraag jouw op maat gemaakte offerte aan voor een meer precieze prijsopgave.

Klaar voor meer online groei? We helpen je graag.