Momenteel niet vindbaar?

Als ondernemer wil je natuurlijk gevonden kunnen worden binnen de grootste zoekmachine van de wereld. Je merkt wellicht dat jouw concurrenten er met de klanten vandoor gaan, en dat is zeer frustrerend. Onze specialisten helpen je graag met hogere posities in Google waardoor jij van meer omzet kunt profiteren.

Heb jij momenteel een nieuwe website die nog geen zoekmachine optimalisatie bevat? Of staat jouw website geindexeerd in Google maar ben je nog niet vindbaar voor potentiële klanten? Ontneem jouw zorgen door professionals die zorgen voor resultaat.

Meer omzet met effectieve SEO

Elke ondernemer wil natuurlijk een beter bereik krijgen en dat gaat niet altijd gemakkelijk. Het vereist namelijk expertise van een SEO professional om die posities te verbeteren in de zoekresultaten.

Wanneer je beter scoort binnen de zoekresultaten, zie je dat er maandelijks genoeg bezoekers op je website komen zonder dat je daar constant achteraan zit. We nemen je zorgen graag weg en willen je vindbaarheid verbeteren, want dat zal jouw online succes gaan vergroten.

Website analyse

Onze zoekmachine optimalisatie specialisten analyseren jouw website op eventuele fouten en verbeterpunten. Zo kijken ze naar verschillende factoren die je SEO voortgang wellicht verhinderen. Ook kan het zijn dat jouw website ontwerp zorgt voor een daling binnen de zoekresultaten.

We kijken naar de structuur van je website en hoe je jouw bezoekers verwijst naar andere pagina's. Het is dan belangrijk dat jij de bevindingen te weten krijgt en daarom stellen onze experts een overzichtelijk rapport voor je op om te bekijken.

Zo gaan wij te werk

Stap 1:

Laten we spreken over je behoeften

Stap 2:

Het plan wordt gecommuniceerd

Stap 3:

Je website wordt geoptimaliseerd

Stap 4:

Je website is beter vindbaar

Het SEO traject

Als de analyse dan volledig is en jij op de hoogte bent van wat er veranderd moet worden om hogere posities te behalen in Google, dan beginnen we met het traject. We nemen verschillende factoren in acht en behandelen de bevindingen in de analyse.

Een traject kan verschillen in duur. Zo duren ze gewoonlijk 3 tot 6 maanden voor nieuwe websites die nog geen ervaring hebben gehad met indexering in Google. De duur is zo vanwege de werking van Google haar algoritmes. Een nieuwe site is nog niet gekend bij Google en heeft zo meer tijd nodig.

Heb je een website die al geïndexeerd staat in Google en wil je de posities optimaliseren? Dan kan een traject 1 tot 3 maanden duren voor de optimale behandeling. We optimaliseren jouw website volgens de richtlijnen van Google zodat jij resultaat ziet.

De technische kant

Bij deze optimalisatie wordt er gekeken naar hoeveel pagina's er zijn en of die allemaal indexeerbaar zijn door Google. Onze technische SEO specialisten verbeteren fouten op pagina's die resulteren in een uitstelling van indexering. Ook geven ze de afbeeldingen attributen waardoor deze geïndexeerd kunnen worden.

We versnellen jouw website met technieken die daarvoor zorgen. Op die manier scoort Google jouw website hoger binnen de zoekresultaten. Browsers houden van overzichtelijke programmeercode en daarom zetten onze specialisten zich ook in om dat te verbeteren.

Technische SEO | Web Exact
Zoekwoordanalyse | Web Exact

Zoekwoorden implementeren

Allereerst wordt er een zoekwoordanalyse gemaakt om kansen vast te leggen. Zo wordt er gekeken naar concurrentie niveau en naar hoeveel mensen er maandelijks naar zoeken. Onze SEO tekstschrijvers gaan vervolgens aan de slag met de implementatie van de bevindingen.

Er wordt slim en effectief gebruik gemaakt van de zoekwoorden. Jouw teksten blijven vloeiend leesbaar terwijl Google te weten krijgt waar de teksten over gaan. Jouw website krijgt betere posities en profiteert zo regelmatige bezoekers.

Interne linkstructuur

Google vindt het belangrijk dat websites een fijne gebruikservaring bieden, daarom hebben zij kenbaar gemaakt dat websites een goede structuur moeten bevatten om beter te scoren. We linken de pagina's met elkaar waardoor jouw bezoekers alles makkelijk kunnen vinden.

Doordat alle pagina's dan met elkaar verbonden worden, ziet Google welke pagina's relevant aan elkaar zijn. Ook geef je Google op die manier mee welke pagina's jij het belangrijkst vindt binnen jouw website. De pagina's krijgen voorrang en profiteer je zo van meer bezoekers.

Interne linkstructuur optimaliseren | Web Exact

Beschikbaar in heel Nederland

We werken als SEO bedrijf voor alle provincies in Nederland. Dat doen we om ook jouw onderneming van betere posities in Google te voorzien. Onze specialisten staan voor je klaar.
Beschikbaar in Noord-Brabant, Zuid-Holland en alle andere provincies!

Een greep uit onze klanten

Veelgestelde vragen

Wanneer kom ik op de eerste plek van Google?

Helaas werkt het niet zo dat elke website meteen op de eerste plek komt te staan. Google wil namelijk dat haar gebruikers de beste ervaring krijgen na een bepaalde zoekopdracht. Het is belangrijk dat je website dan voldoet aan alle eisen om bovenaan te staan. Ook is het essentieel om je concurrenten dan geen kans meer te geven zodra je bovenaan komt staan, dus je website zal regelmatige optimalisatie vereisen om de plek te behouden.

Zit ik vast aan een contract?

Gelukkig niet! We vinden het fijn als onze klanten flexibiliteit krijgen gedurende het proces. Je bent daarom dus niet verbonden aan een contract. Wanneer je wilt stoppen met de optimalisatie van je vindbaarheid, zul je gemakkelijk een opzegging kunnen aanvragen. Je betaalt ook geen opzegkosten bij ons.

Hoelang duurt het om resultaat te zien?

Dat is puur afhankelijk van de analyse en plan van aanpak voor het project. Wanneer we bijvoorbeeld merken dat slechts je Technische SEO laag ligt, dan zal er een maand gewerkt worden aan je website. Wil je de versheid en relevantie van je gehele website verbeteren? Dan kan dat 1-3 maanden duren. Bespreek je behoeften met ons en wij zullen je een specifieke tijdsduur geven.

Klaar voor meer online groei? We helpen je graag.