Zoekmachine optimalisatie uitbesteden

De techniek van zoekmachine optimalisatie houdt in dat je jouw website beter vindbaar maakt in Google. Het doel ermee is dan om hoger in de zoekresultaten te komen.

Er zijn verschillende SEO (Search Engine Optimization) factoren die Google in acht neemt. In totaal zijn het wel meer dan 200 factoren waar Google naar kijkt.

Gelukkig zijn de SEO factoren in niveau's verdeeld. De belangrijkste drie factoren zijn: SEO teksten, interne linkstructuur en de techniek.

Autoriteit wordt ook wel als belangrijk gezien, maar dat alleen in velden die dat vereisen. Zoals medische informatiewebsites, websites die financiele informatie verstrekken etc. Een dienstverlener hoeft zich daar dus niet druk om te maken.

De 3 belangrijke SEO factoren

Technisch

We zorgen voor een snelle laadtijd, schone code en geoptimaliseerde afbeeldingen.

Content

Onze SEO tekstschrijvers zorgen voor zoekmachine geoptimaliseerde website teksten.

Linkstructuur

We koppelen de pagina's slim met elkaar, zodat het gebruik van de website makkelijk verloopt.

Waarom SEO?

Als bedrijf is het essentieel om nieuwe klanten aan te trekken. Dat kan bijvoorbeeld door te gaan adverteren, maar vaak is daar een groot budget voor nodig en levert het niet altijd even goed op.

Zo is SEO een langdurige strategie waarbij je als bedrijf organische bezoekers aantrekt. Dit proces is dus anders dan SEA (Search Engine Ads) waarbij je advertenties plaatst op Google.

De strategie van SEO is dus niet bedoeld om op korte termijn nieuwe bezoekers aan te trekken. Na een maand of drie je website te laten optimaliseren, begin je nieuwe organische bezoekers te krijgen.

Het is dus veel gunstiger voor als je op langer termijn een stroom van bezoekers wilt krijgen, zonder daar nog voor te betalen. Dus wil je als bedrijf meer bezoekers, zonder dat je daar constant voor hoeft te betalen? Dan is SEO een goede strategie.

Hoger scoren in Google

Wil je jouw website vindbaar maken in de zoekresultaten? Onze SEO specialisten richten zich op de richtlijnen die Google heeft vastgesteld. Op die manier zorgen we voor resultaat, zelfs na algoritme updates.

Ben je werkzaam in een bepaalde stad waar jij meer klanten in wilt aantrekken? Dan optimaliseren we de lokale SEO. Jouw bedrijf wordt dan vindbaar als iemand je aanbod in een betreffende stad zoekt.

We maken je ook vindbaar als je geen fysieke locatie hebt. Als je bijvoorbeeld door heel Nederland actief bent, dan maken we landingspagina's die specifieke gebieden of steden targeten. Op die manier profiteer je van organische bezoekers, en zo meer omzet.

Vindbaar worden in Google | Web Exact

Actief in heel Nederland

We zijn als SEO bedrijf actief in heel Nederland. Op die manier kunnen we ook jouw bedrijf met betere posities helpen. Je verslaat daarmee de concurrentie en stijgt als bedrijf door de verhoging van omzet.

Ben je actief in Zuid-Holland, Noord-Brabant of de andere provincies van Nederland? We helpen je graag om jouw website organisch vindbaar te maken.

Het SEO proces

1. Analyse

We nemen een kijkje naar je website en hoe effectief deze is opgezet voor Google.

 • Rapportages
 • Concurrentieanalyse
 • Betrokken
 • Flexibel

2. Planning

Onze SEO experts stellen enkele bezigheden op volgens de richtlijnen van Google.

 • Technische SEO
 • Gebruiksgemak
 • Zoekwoordimplementatie
 • Interne linkstructuur

3. Aanpak

Na het traject is jouw website klaar voor betere posities in Google.

 • Organische bezoekers
 • Verslaan van concurrentie
 • Effectieve website
 • Gericht op de bezoeker

Een greep uit onze klanten

Veelgestelde vragen

Wanneer kom ik op de eerste plek van Google?

Google wil dat haar gebruikers de beste ervaring krijgen na een bepaalde zoekopdracht. Het is belangrijk dat je website dan voldoet aan alle eisen om bovenaan te staan. Ook is het essentieel om je concurrenten dan geen kans meer te geven zodra je bovenaan komt staan, dus je website zal regelmatige optimalisatie vereisen om een positie te behouden.

Zit ik vast aan een contract?

Gelukkig niet. We vinden het fijn als onze klanten flexibiliteit krijgen gedurende het proces. Je bent daarom dus niet verbonden aan een contract. Wanneer je wilt stoppen met de optimalisatie van je vindbaarheid, zul je gemakkelijk een opzegging kunnen aanvragen. Je betaalt ook geen opzegkosten bij ons.

Hoe lang duurt het om resultaat te zien?

Dat is puur afhankelijk van de analyse en plan van aanpak voor het project. Wanneer we bijvoorbeeld merken dat slechts je Technische SEO laag ligt, dan zal er een maand gewerkt worden aan je website. Wil je de versheid en relevantie van je gehele website verbeteren? Dan kan dat 1-3 maanden duren. Bespreek je behoeften met ons en wij zullen je een specifieke tijdsduur geven.

Wat kost het om SEO toe te passen?

Wij bekijken je wensen en stellen zo een tarief vast dat past bij jouw eisen. Zo beginnen onze maandelijke SEO optimalisaties vanaf 800,- en kan dat oplopen tot 3.000.- voor optimale behandeling. Vraag jouw op maat gemaakte offerte aan voor een meer precieze prijsopgave.

Klaar voor meer online groei? We helpen je graag.