Snel

SEO met snelle stijgingen in Google

Origineel

SEO dat onderscheid van de concurrenten

Volledig

SEO op alle apparaten, volledig toegepast

Veilig

SEO volgens de richtlijnen van Google

SEO | Web Exact

Zoekmachine optimalisatie

Staat je website momenteel op de tweede pagina van Google, of is het niet te vinden? Wij helpen je als SEO bureau en specialist op gebied van zoekmachine optimalisatie hier graag verandering in te brengen.

Je wilt als ondernemer natuurlijk meer omzet genereren, en dat gaat lastiger wanneer je niet vindbaar bent in Google. Of je bedrijf nou gevestigd is in Den Haag of ergens anders, we weten je te helpen met SEO optimalisatie

Wij helpen kleine en grote bedrijven beter vindbaar te worden in Google. Kom aan de top van de zoekresultaten te staan, en verwelkom meer bezoekers naar je website.

Hoger scoren in Google

Een hogere positie in Google garandeert meer kans op nieuwe bezoekers. Per zoekwoord zijn er maandelijks geïnteresseerden die op zoek zijn naar jouw aanbod.

Je loopt helaas wat potentiële klanten mis wanneer jouw concurrent een positie hoger is dan jij. Verhoog je kans op meer omzet en meer klanten. Of je nou lokale, regionale of nationale SEO wilt, we helpen je graag.

Wij helpen je als SEO bureau om meer bezoekers te genereren. Dit doen we met ervaren SEO specialisten die jouw website hoger weten te laten scoren.

Lokale, regionale of nationale SEO | Web Exact

SEO eisen

Binnen SEO zijn er nogal wat eisen waaraan je websites dient te voldoen. Denk aan technische SEO, content en autoriteit.

Onze SEO specialisten helpen jouw website hoger te scoren in de zoekresultaten. We doen dit terwijl we ons volledig houden aan de richtlijnen van Google.

De algoritmes van Google veranderen regelmatig om de beste ervaring en resultaten te bieden aan gebruikers. Wij blijven hier constant van op de hoogte om optimale SEO te bieden.

Technische SEO

Om hoger te scoren in Google, dient je website technisch in orde te zijn. Dit houdt bijvoorbeeld in dat alle pagina's werken, je een sitemap-bestand hebt ingediend bij Google en geen gebroken hyperlinks op de website hebt.

Technische SEO is een belangrijke factor van zoekmachine optimalisatie. Google bezit over zogeheten 'crawlers' die jouw website regelmatig indexeren.

We maken het Google makkelijker je website te indexeren en te bezoeken. Ook voor gebruikers maken we het makkelijker je website te bezoeken door de laadtijd te versnellen.

Technische SEO optimalisatie | Web Exact

Content

Zonder content heb je niets aan je website. Google heeft dus content nodig om je website te kunnen ranken. Maar deze content dient wel te voldoen aan de wensen van je doelgroep.

We doen onderzoek naar zoekwoorden die jouw doelgroep gebruiken. Deze zoekwoorden passen we vervolgens toe aan de pagina's van je website. Dit doen we in de tekst, maar ook in de pagina titel, afbeelding beschrijving en hyperlinks.

Je kunt bij ons dus SEO teksten laten schrijven, zodat jouw content zoektermen bevat waar potentiële klanten naar zoeken op Google.

Content SEO optimalisatie | Web Exact

Autoriteit

Reputatie en expertise is vaak bepalend voor de nummer #1 positie in Google. Potentiële klanten verwachten bij de hoogste positie in de zoekresultaten dat ze de beste oplossing krijgen.

We optimaliseren je website voor autoriteit. Zo laten we bijvoorbeeld je expertise zien in de vorm van relevante informatie, beantwoorden we alle vragen die bezoekers hebben en bieden we meerwaarde in de vorm van goede gebruikerservaring.

Laat Google zien dat jij dé autoriteit in jouw vakgebied bent, want zo bereik je de hoogste positie in Google.

Autoriteit SEO optimalisatie | Web Exact

SEO of SEA?

Er zijn nogal wat verschillen in SEO en SEA. Beide hebben een ander doel en uitvoer. Met SEO ben je namelijk gefocust op het aantrekken van organische bezoekers, waarbij SEA zich richt op het adverteren op Google.

Je zult dus voor SEO moeten gaan als je wilt investeren in de langdurigheid van je vindbaarheid zonder hier constant achteraan te willen gaan.

Met SEA bereik je sneller bezoekers, maar moet je wel een bedrag aan Google betalen wanneer de bezoeker op je zoekresultaat klikt.

Waar we ons in onderscheiden

1. Vaste contactpersoon

Geef aanpassingen, wensen en opmerkingen door aan jouw vaste contactpersoon. We bieden je altijd een persoonlijk proces.

2. Precisie in SEO

De SEO optimalisatie gebeurt met uiterste precisie. We werken alles tot op de puntjes af, wat voor de gewenste resultaat zorgt.

3. Gratis advies

Krijg gratis advies van specialisten. Zie waar je de concurrenten kunt verslaan en waar jouw kansen liggen met online marketing.

Hoe wij te werk gaan

1
Eerste contact en akkoord

Neem contact met ons op en vertel jouw wensen voor SEO. We analyseren vervolgens je website en geven je een prijsindicatie.

2
Onderzoek

We doen een zoekwoordenonderzoek en brengen in kaart waar deze zoekwoorden toegepast dienen te worden voor SEO.

3
SEO optimalisatie

We beginnen nu de benodigde verbeteringen aan te brengen. Dit omvat de factoren: technische SEO, content en autoriteit.

4
Rapporteren

We houden je om de twee weken of maandelijks op de hoogte van de SEO optimalisatie en resultaten, via de mail of WhatsApp.

5
Finetunen

We houden de voortgang bij en zetten waar nodig de puntjes op de i. Onze SEO specialisten werken het zorgvuldig af.

6
Einde traject

Het SEO traject bij Web Exact is klaar wanneer je dan helemaal tevreden bent. Je website is nu organisch vindbaar.

Wat anderen over ons zeggen

Kwaliteit Tijdig Samenwerking
Voor meerdere trajecten werkten wij samen met Web Exact, en elke keer hebben ze weer goede kwaliteit geleverd. En dat binnen budget en planning.
Prettig Begrip Inzicht Naar voorkeur
Heel prettig om mee samen te werken. Luistert goed naar de klant en neemt het werk uit handen. Heeft heel goed begrepen waar wij naar op zoek waren.
Flexibel Creatief Snelheid
Web Exact heeft eerst ons nieuwe website gemaakt en vervolgens SEO technisch alles opgekrikt. Zeer flexibel en creatief. Bedankt voor de supersnelle website!

Veelgestelde vragen

Wat kost SEO optimalisatie?
SEO optimalisatie kan al vanaf 450,- per maand, geheel afhankelijk van je wensen en de grootte van je website. Hoe meer werk verricht moet worden aan je website, des te hoger de kosten zullen worden. Je krijgt bij ons een SEO traject op maatwerk. Dat betekent dat je wellicht geen volledige SEO optimalisatie hoeft te krijgen op je website. Dit kan nogal wat kosten voor je besparen. Je betaalt bij ons dus alleen voor wat je website nodig heeft. Als we bijvoorbeeld merken dat je website technisch goed is opgezet, dan kunnen we hier geen tot weinig tijd aan besluiten te geven, en dat is kosten besparend voor jou.
Wanneer zie ik voortgang?
Je kunt tussen 1-3 maanden al voortgang zien. Google is in de eerste maand voornamelijk bezig met het indexeren en begrijpen van de website en wat voor kwaliteit het biedt. Vervolgens krijg je op basis van de kwaliteit en relevantie van je website een positie dat je verdiend. Gelukkig hoeft SEO niet al te lang te duren voordat je resultaten kunt zien. Binnen een kleine branche met niet zo veel concurrentie wordt je website al heel snel geïndexeerd en krijg je een mooie positie. Dus hoe groter de zoekwoorden en concurrentie, des te langer het kan duren voordat je resultaten zult zien. Bij Web Exact rapporteren we de voortgang maandelijks of om de twee weken.
Zit ik vast aan een contract?
Nee, daar doen we gelukkig niet aan. Het traject is bij ons op maandelijkse basis, en jij bepaalt maandelijks of je dit wilt voortzetten of niet. Elke maand krijg je een beeld van de werkzaamheden, voortgang en posities. Jouw vaste contactpersoon vertelt je dan of er nog benodigde SEO werkzaamheden zijn voor de komende maand. Als de toepassingen dan helemaal af zijn en er geen werkzaamheden meer verricht hoeven te worden, geeft jouw vaste contactpersoon dit ook aan. Zo betaal je niet voor iets wanneer dit niet nodig is. Bij ons betaal je dus niet voor een set maanden, maar alleen voor elke maand waar we SEO hebben toegepast. Je betaalt aan het begin van het traject voor een maand SEO. Als de maand dan verlopen is, krijg jij de keus om het traject voort te zetten.
Hoe ziet een traject eruit?
Elke website is anders en heeft een andere aanpak nodig. We analyseren je website en stellen vast waar we aan moeten werken om de gewenste resultaten te behalen. Als bijvoorbeeld een van de SEO factoren de techniek optimaal is, dan gaan we hier geen verandering in brengen. Dit zou dan ook goedkoper uitkomen voor jou. Elk traject is maatwerk bij Web Exact. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat we meer tijd moeten besteden aan de autoriteit van je website dan aan de technische kant of content. Op basis van de website analyse stellen we dus vast waar we aandacht aan moeten besteden om hogere posities te bereiken in Google.

Kom in contact voor SEO

Tijd voor groei in de organische zoekresultaten van Google? Genereer meer klanten door een verhoging in bezoekersaantal. Contacteer ons en we begeleiden je graag door het proces.

Contactverzoek