Zoekmachine optimalisatie

Je onderneming wordt niet gevonden in de bekendste en grootste zoekmachine van de wereld. Dat is natuurlijk ontzettend frustrerend omdat je merkt dat het je onderneming terug aan het houden is. Het mislopen van nieuwe organische bezoekers naar je website resulteert tot minder conversie. Dit probleem is zeker te verhelpen middels het optimaliseren van je vindbaarheid.

Meer omzet met effectieve SEO

Elke ondernemer wil natuurlijk een beter bereik krijgen en dat gaat niet altijd gemakkelijk. Het vereist namelijk expertise van een SEO professional om die posities te verbeteren in de zoekresultaten.

Wanneer je beter scoort binnen de zoekresultaten, zul je zien dat er maandelijks genoeg bezoekers op je website komen zonder dat je daar constant achteraan zit. We nemen je zorgen graag weg en willen je vindbaarheid verbeteren, want alleen zo zul je een grote stijging zien van je onderneming.

Website analyse

Onze zoekmachine optimalisatie experts zullen je website analyseren. Zo kijken ze naar verschillende factoren die je SEO voortgang wellicht verhinderen. We bekijken de technische kant van SEO en hoe je teksten zijn opgebouwd.

Ook kijken we naar de structuur van je website en hoe je jouw bezoekers verwijst naar andere pagina's. Het is dan belangrijk dat jij de bevindingen te weten krijgt en daarom stellen onze experts een overzichtelijk rapport op.

Zo gaan wij te werk

Stap 1:

Laten we spreken over je behoeften

Stap 2:

Het plan wordt gecommuniceerd

Stap 3:

Je website wordt geoptimaliseerd

Stap 4:

Je website is beter vindbaar

Vindbaarheid plan van aanpak

We stellen op basis van onze SEO analyse een plan van aanpak op. Zo krijg je te weten waar je website aan gewerkt moet worden om je doelen te behalen. Na jouw akkoord te hebben gekregen, zullen wij je website onder de loep nemen om je vindbaarheid te versterken.

Jij wordt bij elke stap op de hoogte gehouden van de verbeteringen die wij maken aan je vindbaarheid. Zo ben je altijd betrokken in het project en kun je met ons meedenken. Ook kun je altijd onze zoekmachine optimalisatie experts contacteren om jouw aanbevelingen door te geven.

Een fijne samenwerking moet kunnen komen van beide kanten, daarom vinden het belangrijk dat elke klant altijd betrokken is bij de stappen die gemaakt worden.

Technische SEO

Je website wordt onder de loep genomen door onze Technische SEO specialisten. Vervolgens gaan ze aan de slag met het optimaliseren van je website. Zo zullen ze alle afbeeldingen optimaliseren voor SEO en de bestandsgrootte verkleinen voor een betere laadsnelheid.

Niet alleen is een snelle laadsnelheid ontzettend effectief voor je vindbaarheid, maar ook is het essentieel voor een hoge conversie op je website. Zo slaan de zoekmachine optimalisatie specialisten twee vliegen in één klap.

Beter vindbaar worden met betere teksten

Wanneer we je teksten moeten optimaliseren nadat het is gebleken dat het je vindbaarheid hindert, zullen we een zoekwoordonderzoek doen om te kijken waar goede mogelijkheden zijn om voor te ranken.

Zo kijken onze zoekmachine optimalisatie specialisten altijd naar zoekwoorden die bijvoorbeeld een lage concurrentie heeft. Op die manier maak je meer kans om te positioneren voor verschillende zoekwoorden.

Nadat de zoekwoordonderzoek is gedaan, zullen we de zoekwoorden verwerken binnen je webteksten. Ze kijken wel uit dat de zoekwoorden er natuurlijk uitzien binnen je teksten, want het overdrijven van zoekwoordgebruik zal je website minder kwalitatief maken in de ogen van Google.

Interne linkstructuur verbeteren

Wanneer we merken dat je website onvoldoende doorverwijst naar andere pagina's, zullen we dit gaan oppakken in onze plan van aanpak. We baseren onze stappen op de eisen van Google en houden ons zo altijd aan de richtlijnen. Op die manier zul jij beter positioneren in de zoekresultaten en kun je profijt hebben van meer bereik.

De links die in je website bevinden dienen een zoekwoord te bevatten. Wel moet je opletten dat het niet onnatuurlijk uitziet voor gebruikers, daarom kijken onze SEO specialisten altijd naar wat Google wilt en wat je bezoekers willen zien.

Een sterke interne linkbuilding zal zorgen voor betere posities, omdat je Google aangeeft welke pagina's belangrijk voor je zijn. Zo geeft Google voorrang aan de pagina's die jij belangrijk vindt.

Een greep uit onze klanten

Veelgestelde vragen

Wanneer kom ik op de eerste plek van Google?

Helaas werkt het niet zo dat elke website meteen op de eerste plek komt te staan. Google wil namelijk dat haar gebruikers de beste ervaring krijgen na een bepaalde zoekopdracht. Het is belangrijk dat je website dan voldoet aan alle eisen om bovenaan te staan. Ook is het essentieel om je concurrenten dan geen kans meer te geven zodra je bovenaan komt staan, dus je website zal regelmatige optimalisatie vereisen om de plek te behouden.

Zit ik vast aan een contract?

Gelukkig niet! We vinden het fijn als onze klanten flexibiliteit krijgen gedurende het proces. Je bent daarom dus niet verbonden aan een contract. Wanneer je wilt stoppen met de optimalisatie van je vindbaarheid, zul je gemakkelijk een opzegging kunnen aanvragen. Je betaalt ook geen opzegkosten bij ons.

Hoelang duurt het om resultaat te zien?

Dat is puur afhankelijk van de analyse en plan van aanpak voor het project. Wanneer we bijvoorbeeld merken dat slechts je Technische SEO onvoldoende is, dan zal er een maand gewerkt worden aan je website. Wil je de versheid en relevantie van je gehele website verbeteren? Dan kan dat 1-3 maanden duren. Bespreek je behoeften met ons en wij zullen je een specifieke tijdsduur geven.

Beschikbaar in heel Nederland

Onze SEO specialisten gaan te werk voor alle provincies van Nederland. Dat doen ze met uiterste passie om de vindbaarheid van jouw onderneming niet achter te laten. Ze helpen je graag met een betere zoekmachine optimalisatie voor je website.
Beschikbaar in Noord-Brabant, Zuid-Holland en alle andere provincies!

Jouw volgende stap maken?

Jouw wensen bespreken
Een prijsopgave krijgen
Eventuele advies krijgen
Bel me terug