Beter vindbaar worden

Wanneer jouw website dan af is, verwacht je dat hier ook bezoekers naar komen. Dit gaat dan met zoekmachine optimalisatie. Dit is de techniek die ervoor zorgt dat jouw website beter vindbaar wordt in Google, waardoor je meer bezoekers krijgt.

Met meer bezoekers naar je site, kun je verschillende testen uitvoeren. Je weet zo beter waar de verbeterpunten liggen om zo meer conversie te genereren. Op die manier stijgt jouw bedrijf in omzet.

Zoekwoordanalyse

Allereerst zoeken onze SEO tekstschrijvers naar zoekwoord mogelijkheden. Op die manier brengen we in kaart voor welke zoektermen jouw website kan scoren.

Deze fase is de belangrijkste binnen het traject, omdat hier de geschreven teksten op gebaseerd zullen zijn. Bij een nieuwe website scoor je niet meteen hoger dan concurrenten die langer bezig zijn. Onze tekstschrijvers zoeken naar mogelijkheden waar jij gemakkelijk voor kunt scoren.

We stellen de bevindingen in een overzichtelijk rapport. Deze nemen wij graag samen jou door, zodat jij uiterst betrokken bent.

Zoekwoordonderzoek bij SEO teksten schrijven | Web Exact
SEO teksten schrijven | Web Exact

Zoekwoordimplementatie

Onze SEO specialisten passen de gevonden zoektermen in een document toe. Zo nemen ze de te behandelen pagina's over, en maken ze aanpassingen waar nodig. We optimaliseren jouw websiteteksten volgens de richtlijnen van Google.

Natuurlijk plaatsen we de zoekwoorden niet blind, want het moet wel leesbaar blijven. We optimaliseren de tussenkopjes, alinea's en paginatitels van jouw website. Met goedgeschreven teksten, denken we ook nog eens aan de conversiegerichtheid.

Doordat we een Word document met je delen, blijf je altijd op de hoogte. Je observeert de optimalisaties en nieuw geschreven teksten zo beter.

Een greep uit onze klanten

Veelgestelde vragen

Word ik op de hoogte gebracht van de aanpassingen?

Jazeker. We vinden het namelijk ontzettend belangrijk dat je bij elke stap op de hoogte bent. Dat bepaalt voor ons de samenwerking en de communicatie. Zo delen we onze geschreven teksten met je via een live document. Je bent dus 100% betrokken in het project.

Hoe lang duurt het om mijn teksten te laten schrijven?

Gemiddeld duurt een project minder dan een maand. We richten ons op efficiente werkprocessen die ervoor zorgen dat jij niet lang hoeft te wachten.

  • SEO teksten schrijven: 3 weken

Vraag een vrijblijvende offerte aan om jouw bedrijf van effectieve en doelgerichte teksten te voorzien. Bespreek de behoeften met jouw vaste contactpersoon om een specifieke duur te krijgen.

Hoeveel kost het?

Gemiddeld kost het laten schrijven van SEO teksten per pagina tussen de €200,- en €400,-. De prijs verschild zo dus op basis van de concurrentieniveau en de benodigde optimalisaties.

Klaar voor meer online groei? We helpen je graag.