Professioneel

Professionele teksten om jouw bezoekers te overtuigen.

Effectief

Voor meer effect en verhoging van omzet voor je bedrijf.

Onderscheid

Onderscheidt jouw website met unieke teksten.

SEO teksten laten schrijven

Ben je op zoek naar een SEO tekstschrijver in Den Haag? Dan ben je aan het juiste adres. Wij bezitten over tekstschrijvers die jouw bedrijf beter vindbaar kunnen maken.

Een goede vindbaarheid biedt bedrijven de mogelijkheid hun website voor meer ogen te brengen. Ook halen ze daaruit meer omzet en reviews voor hun bedrijf.

Naast dat we converterende teksten schrijven, gaan we ook voor teksten die voor goede vindbaarheid zorgen. Zo helpen we je dus graag de volgende stap te maken om jouw bedrijf vindbaar te maken.

Werkwijze

Allereerst maken we kennis met jouw bedrijf. Wat je wensen en doelen zijn bepalen het proces van schrijven en oplevering van teksten.

Prijsopgave

Je ontvangt op basis van de wensen een vrijblijvende prijsopgave. De prijs stemmen we niet op basis van het aantal uren af. We kijken naar je wensen en grootte van het project.

Vervolggesprek

Ga je akkoord en ben je klaar voor nieuwe SEO teksten? Dan stellen we een vervolggesprek op waarbij we benodigde informatie verzamelen. Dit hebben we nodig om het project te starten. Denk bijvoorbeeld aan wie jouw doelgroep is, waar je tegenaan loopt etc.

Zoekwoordonderzoek

We schrijven zoekmachine geoptimaliseerde teksten door allereerst een zoekwoordonderzoek te starten. Daarbij brengen we de verschillende zoekwoorden en mogelijkheden in kaart, zodat de teksten voor resultaten zullen zorgen.

Het zoekwoordonderzoek doen we onder andere bij het analyseren van je concurrenten. Waar scoren zij momenteel voor waar jij nog niet voor scoort? Dat brengen we in kaart, maar ook wat de Search Console statistieken weergeven.

Search Console is een webapplicatie van Google. Het vertoont het aantal clicks, vertoningen en posities van de zoekwoorden waar je momenteel voor scoort. Die statistieken weergeven ons waar de kansen liggen en waar jouw website beter voor kan scoren.

Implementatie en oplevering

Na het zoekwoordonderzoek vragen we of je het met de bevindingen eens bent en of we het kunnen toepassen. Eenmaal akkoord te gaan, beginnen we met de implementatie.

De verschillende zoekwoorden waar je hoger voor kunt scoren, worden op je pagina's toegepast. Dit doen we door ook in oog te hebben wat de bezoeker wilt lezen. Conversie en vindbaarheid gaan vaak hand in hand.

Wil je de SEO teksten in een overzichtelijk Word-document ontvangen? Dan realiseren we dat voor je. Ook is het mogelijk dat we de teksten voor je toepassen. En dat doen we na toegang tot de website te krijgen.

Waarom Web Exact als tekstschrijver?

We denken bij het schrijven altijd aan de hoedanigheid van teksten. Je wilt natuurlijk geen saaie, overdreven of onlogische teksten op je website.

De bezoeker is waar we onze teksten op afstemmen. Het doel van SEO teksten is om vindbaar te worden in zoekmachines, maar ook om bezoekers te geven waar ze naar zoeken.

Er zijn genoeg SEO praktijken waarvan zoekmachines die verafschuwen. Denk bijvoorbeeld aan het proppen van zoekwoorden. Onze tekstschrijvers realiseren natuurlijk geschreven webteksten.

Veelgestelde vragen

Word ik op de hoogte gebracht van de aanpassingen?

Jazeker. We vinden het namelijk ontzettend belangrijk dat je bij elke stap op de hoogte bent. Dat bepaalt voor ons de samenwerking en de communicatie. Zo delen we onze geschreven teksten met je via een live document. Je bent dus 100% betrokken in het project.

Hoe lang duurt het om mijn teksten te laten schrijven?

Gemiddeld duurt een project minder dan een maand. We richten ons op efficiente werkprocessen die ervoor zorgen dat jij niet lang hoeft te wachten.

  • SEO teksten schrijven: 3 weken

Vraag een vrijblijvende offerte aan om jouw bedrijf van effectieve en doelgerichte teksten te voorzien. Bespreek de behoeften met jouw vaste contactpersoon om een specifieke duur te krijgen.

Hoeveel kost het?

Gemiddeld kost het laten schrijven van SEO teksten per pagina tussen de €200,- en €400,-. De prijs verschild zo dus op basis van de concurrentieniveau en de benodigde optimalisaties.

SEO teksten laten schrijven in Den Haag?