Meer effect halen uit je website?

Is je website momenteel niet effectief genoeg om resultaten ermee te behalen? Dit kan liggen aan verschillende factoren waaronder webdesign, gebruiksvriendelijkheid of conversiegerichtheid.

Onze website verbeterspecialisten helpen je graag meer uit je website te halen, zodat jij meer omzet kunt genereren. Ze richten zich op jouw wensen en voorkeuren voor de website.

Ook wanneer je het design compleet wilt veranderen, staan wij klaar om jouw website onderscheidend te maken van de concurrentie. Word herkend, krijg meer conversie en laat je website gebruiksvriendelijker maken.

Aanpak

We horen graag waar je momenteel tegenaan loopt. We stellen vervolgens een plan van aanpak op waarbij jij kunt zien wat er verbeterd moet worden.

Ga je akkoord met de verbeterpunten? Dan gaan we aan de slag met de factoren die verbetering vereisen: webdesign, conversiegerichtheid, gebruiksvriendelijkheid of webteksten.

Herontwerp

Is het design van jouw website niet zoals je het wilt hebben? Maak zelf je keuze door websitevoorbeelden aan ons te tonen, zodat wij deze binnen jouw website verwerken.

Doordat we het webdesign op maat maken, betekent dit dat je van de concurrentie kunt onderscheiden. Ga voor een uniek en pakkend ontwerp met kleuren van jouw huisstijl.

Geen standaard lay-outs meer. Laat jouw bedrijf terugkomen in het ontwerp van je site, door bijvoorbeeld op maat gemaakte icoontjes die jouw diensten weergeven.

Webdesign verbeteren | Web Exact
Website effectiever maken | Web Exact

Conversiegerichtheid

Een website dient meer klanten op te leveren, en dat begrijpen onze conversiespecialisten. Met technieken die jouw bezoeker aanmoedigt om actie te ondernemen, profiteer je van meer omzet.

Met gebruik van psychologie, kleurgebruik en positionering van knoppen, weten onze specialisten meer conversie te realiseren. Maak je teksten pakkender en gericht op het behalen van meer klanten.

We nemen alle verbeterpunten van conversie in acht en passen deze toe aan de site. Hierdoor laten we geen resultaten liggen en zijn we effectief in aanpak.

Gebruiksvriendelijkheid

Met een gebruiksvriendelijke website weet je meer bezoekers een goede ervaring te bieden. Je leidt ze door de website, waardoor ze vinden waar ze naar op zoek zijn.

Onze usability specialisten helpen je graag bij het verbeteren van deze factor van website verbetering. Ze werken aan je website terwijl jij toekijkt hoe alles geregeld wordt.

We verbeteren je website voor mobielvriendelijkheid om zo het gebruiksgemak te bevorderen. Google houdt bovendien ook van sites die de bezoeker een fijne ervaring biedt, dus de zoekmachine optimalisatie verbetert zo mee.

Website gebruiksvriendelijk maken | Web Exact

Een greep uit onze klanten

Veelgestelde vragen

Word ik op de hoogte gebracht van de aanpassingen?

Jazeker. We vinden het namelijk ontzettend belangrijk dat je bij elke stap op de hoogte bent. Dat bepaalt voor ons de samenwerking en de communicatie. Zo delen we onze verbeteringen met je. Je bent dus 100% betrokken.

Verbeteren jullie ook laadsnelheid?

Ja, want dat vinden we zeker belangrijk. Gelukkig beschikken we over specialisten die weten jouw laadsnelheid te verbeteren. Zo verkleinen ze de bestandsgrootte van afbeeldingen waardoor browsers deze sneller kunnen laden. Ook maken ze aanpassingen binnen de programeercode.

Hoe lang duurt het verbeterproces?

Gemiddeld duurt een traject tussen de twee weken en anderhalve maand. Dit is op basis van de aanpassingen die uitgevoerd moeten worden. Wil je het design, conversiegerichtheid en webteksten verbeteren? Dan kun je denken aan een proces van één maand. We werken samen met jou om voor uiterste effect en betrokkenheid te zorgen.

Wat kost het verbeteren van mijn website?

We willen graag weten welke verbeterpunten jij in gedachte hebt voor de site. Vraag jouw offerte aan voor een op maat gemaakte prijsopgave. Voor een herontwerp van 1-5 pagina's zijn de kosten gemiddeld 750,-. Website teksten verbeteren kost voor een website van 1-5 pagina's gemiddeld 700,-.

Klaar voor meer online groei? We helpen je graag.