Beter vindbaar worden

Levert je website momenteel minder op dan je zou willen? Onze website optimalisatie specialisten zorgen ervoor dat je hoger in Google komt te scoren. Dat zorgt dan weer voor meer bezoekers, waardoor je meer omzet kunt maken.

Het wordt als ondernemer steeds belangrijker om vindbaar te zijn. Mensen vinden je tegenwoordig graag via de grootste zoekmachine: Google. Vinden ze je website niet? Dan loop je een hoop nieuwe klanten mis.

We helpen je naast de verbetering in organische zoekresultaten ook met de gebruiksgemak en conversiegerichtheid. Op die manier kunnen we de aanpak samen bundelen, waardoor jouw website beter presteert.

Wat we optimaliseren

SEO

Voor betere vindbaarheid in Google en meer bezoekers naar je website.

Conversie

Haal meer uit je website en genereer meer conversie met technieken.

Usability

Mobielvriendelijk en overzicht in jouw design? We helpen je graag.

Wat krijg je van website optimalisatie?

Een website optimalisatie bestaat uit een aantal fascetten. Jouw website krijgt een boost in vindbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en conversiegerichtheid. Op die manier presteert je website beter. Jouw bedrijf profiteert zo van dagelijkse, maandelijkse en jaarlijkse verhoging van omzet.

Ben je het zat dat de concurrent je telkens voor is? Onze optimalisatie specialisten analyseren ook de concurrenten om zo een betere aanpak toe te passen.

Het traject

Afhankelijk van de optimalisaties die je wilt, beginnen we een op maat gemaakt traject. Dat bevat dan de diensten: zoekmachine optimalisatie, gebruiksgemak of conversie optimalisatie.

Bij het traject van zoekmachine optimalisatie beginnen we met een zoekwoordanalyse. We nemen de gewilde zoektermen in kaart om de kansen vast te stellen.

Dat traject is op maandelijkse basis. Elke maand voeren we dan optimalisaties uit die jouw posities in Google verhogen. Je krijgt elke maand een rapportage van de uitgevoerde optimalisaties en resultaten.

Jouw website gebruiksvriendelijker of conversiegerichter maken? Onze webdesigners helpen je bij een herontwerp. Ook helpen ze de delen die jij voor ogen hebt te verbeteren.

Website optimalisatie traject | Web Exact

100% betrokken

We optimaliseren jouw website terwijl je de aanpassingen kunt observeren. Zo kun je live bekijken hoe de website wordt verbeterd. Bij de gebruiksgemak en conversie optimalisatie houden we je telefonisch ook bij van resultaten.

Doordat we vooral data gedreven en nauwkeurig te werk gaan, analyseren we de resultaten. Dat doen we bijvoorbeeld met tools als Google Analytics.

Jouw website beter vindbaar maken dan het is? We indexeren de website als die nog niet geïndexeerd is. Vervolgens passen we de fundamentele SEO factoren toe om je hoger te laten scoren.

Geniet van een website dat effectief is en organische bezoekers mag verwelkomen. Jouw bedrijf groeit op die manier en steekt boven die van de concurrent uit.

Het optimalisatie proces

1. Analyse

We nemen een kijkje naar je website en hoe effectief deze is opgezet.

  • Vindbaarheidanalyse
  • Conversieanalyse
  • Gebruiksgemakanalyse

2. Planning

Onze optimalisatie specialisten stellen bezigheden op voor het traject.

  • Vindbaarheid
  • Conversie
  • Gebruiksgemak

3. Aanpak

We optimaliseren jouw website voor betere prestaties en omzet voor je bedrijf.

  • Volgens richtlijnen van Google
  • Effectieve conversie technieken
  • Fijn in gebruik voor bezoekers

Een greep uit onze klanten

Veelgestelde vragen

Wanneer kom ik op de eerste plek van Google?

Helaas werkt het niet zo dat elke website meteen op de eerste plek komt te staan. Google wil namelijk dat haar gebruikers de beste ervaring krijgen na een bepaalde zoekopdracht. Het is belangrijk dat je website dan voldoet aan alle eisen om bovenaan te staan. Ook is het essentieel om je concurrenten dan geen kans meer te geven zodra je bovenaan komt staan, dus je website zal regelmatige optimalisatie vereisen om de plek te behouden.

Optimaliseren jullie ook laadsnelheid?

Jazeker, vooral statische websites die gebouwd zijn zonder CMS systeem. Je krijgt een website die snel genoeg is om bezoekers door je website te leiden en te voorkomen dat ze direct vertrekken. Met Google Pagespeed Insights krijg je een goed beeld over hoe snel jouw website momenteel laadt. Heb je dus een website die draait op een CMS systeem? Dan zal de snelheid op mobiel als op pc gaan scoren tussen de 60 en 80. Non-CMS websites zullen een laadsnelheid krijgen tussen de 80 en 100.

Hoe lang duurt een website optimalisatie?

We geven elke website een unieke behandeling. SEO duurt wat langer: 3 tot 6 maanden voor een nieuwe website om hoog te positioneren binnen de zoekresultaten. Wanneer je website al wat gevestigd is, heb je de mogelijkheid om zelf te kiezen hoe lang je ermee bezig wilt zijn. We raden een plan aan van twee maanden voor al geïndexeerde websites.

Wat kost het om mijn website te optimaliseren?

Wij bekijken je wensen en stellen zo een tarief vast dat past bij jouw eisen. Zo beginnen de SEO optimalisaties vanaf 800,- en kan dat oplopen tot 3.000.- voor optimale behandeling.

Bij de conversie optimalisatie zijn de tarieven niet vastgesteld als bij SEO. Dit komt voornamelijk door de op maat gemaakte werking van websites. Vraag vrijblijvend jouw offerte aan voor een precieze prijsopgave.

De tarieven van gebruiksvriendelijkheid optimalisatie verschillen enorm, maar voor een 5 pagina website zijn de tarieven minimaal 750,-.

Waarom je website door Web Exact laten optimaliseren?

Samenwerking

We werken graag met je samen om jouw bedrijf een boost te geven. Jij genereert zo meer omzet en klanttevredenheid.

Resultaat gericht

We analyseren altijd eerst de statistieken. De statistieken gebruiken we vervolgens voor een effectieve optimalisatie.

Meedenkend

Jouw wensen en voorkeuren zijn belangrijk voor ons. We denken mee aan oplossingen en zorgen voor een brede aanpak.

Klaar voor meer online groei? We helpen je graag.