Ga voor maximaal resultaat

Je bent momenteel niet tevreden met je website omdat meer conversie wilt genereren. Nu wil je natuurlijk een oplossing omdat je ziet dat het je onderneming aan het schaden is. Laat je zorgen ontnemen door onze specialisten in te zetten, zodat jouw website effectiever wordt voor jouw onderneming.

De problemen op je website

Je bent wellicht gewoon ontevreden over je website en wilt dit zo snel mogelijk laten oplossen. Gelukkig denken wij met je mee en willen wij graag horen waar jij ontevreden over bent. Natuurlijk kampt niet elke ondernemer met dezelfde problemen.

Ben je ontevreden over hoe jouw website je bezoekers overhaalt, of hoe vindbaarheid jouw website is? Dat zijn herkenbare problemen die verholpen worden door nauwkeurige optimalisatie van je website.

Intakegesprek

Tijdens de websiteanalyse achterhalen wij waar het oorzaak van het probleem zich bevindt. Onze weboptimalisatie specialisten bekijken je website en de eventuele bijbehorende statistieken zoals bijvoorbeeld: Search Console en Google Analytics.

We maken een overzichtelijk rapport waar jij alle oorzaken kunt observeren, want wij geloven dat betrokkenheid van onze klanten essentieel is voor een fijne samenwerking.

Nadat je alle oorzaken hebt mogen observeren, zullen wij aan de slag gaan met de oplossingen. We stellen een plan van aanpak op waar jij eerst groen licht voor moet geven. Na je goedkeuring zullen wij aan de slag gaan met je website. Zo ben je van alles op de hoogte en kom je niet te kijken naar kosten waar je niet van afwist.

Zo gaan wij te werk

Stap 1:

Laten we bellen over je behoeften

Stap 2:

Deadline wordt gecommuniceerd

Stap 3:

Je website wordt geoptimaliseerd

Stap 4:

Jouw website is geoptimaliseerd

SEO optimalisatie

Je wilt beginnen met SEO (Zoekmachine Optimalisatie), of je website beter vindbaar laten maken dan het is. Dit is essentieel om je bereik en omzet te vergroten. We stellen verschillende plannen op om jouw website zo goed mogelijk vindbaar te maken. Zowel de technische SEO als zoekmachine geoptimaliseerde teksten nemen wij voor jou over. Je onderneming zal dus beter gevonden worden binnen de zoekresultaten van Google.

SEO optimalisatie website | Web Exact

Website herontwerp

Ben je ontevreden met het ontwerp van je website? Natuurlijk is dat niet fijn en wil je dat zo snel mogelijk opgelost hebben. Samen zullen we tot de oplossing komen voor dit probleem. Zo kun je ons laten weten welke ontwerpen jij tegen bent gekomen die je aanspraken. Wij zullen er dan voor zorgen dat het ontwerp wordt aangescherpt. Zo zul je een betere website hebben voor je onderneming, en dat is uitstekend voor conversie.

Webdesign optimalisatie website | Web Exact

Gebruiksgemak

Je website heeft een snelheid boost nodig, want je merkt dat dit positieve effecten zal hebben op hoe je bezoekers de website zullen ervaren. Wij zijn ontzettend gepassioneerd in het versnellen van websites. Voor verschillende klanten hebben wij de snelheid sterk mogen verbeteren. We zorgen ervoor dat je website makkelijker in gebruik wordt. Dat doen we door verschillende technieken toe te passen aan je website.

UX optimalisatie website | Web Exact

Teksten herschrijven

Jouw teksten zullen een optimalisatie ondergaan waarbij onze tekstschrijvers je teksten zullen aanscherpen. Het is namelijk essentieel om pakkende teksten te hebben op je website, want zo spreek je jouw bezoekers beter aan en zorg je voor meer vertrouwen. Wil je jouw teksten versterken door meer persoonlijkheid en leven te brengen in je website? Onze content schrijvers willen jouw wensen graag vervullen.

Teksten optimalisatie website | Web Exact

Een greep uit onze klanten

Veelgestelde vragen

Wanneer kom ik op de eerste plek van Google?

Helaas werkt het niet zo dat elke website meteen op de eerste plek komt te staan. Google wil namelijk dat haar gebruikers de beste ervaring krijgen na een bepaalde zoekopdracht. Het is belangrijk dat je website dan voldoet aan alle eisen om bovenaan te staan. Ook is het essentieel om je concurrenten dan geen kans meer te geven zodra je bovenaan komt staan, dus je website zal regelmatige optimalisatie vereisen om de plek te behouden.

Slechts mijn webdesign optimaliseren, kan dat?

Ja, dat is zeker mogelijk! Het is uiteindelijk jouw website en dus beslis jij wat ermee zal gebeuren. We zullen ons enorm vereerd voelen om je website onder de loep te mogen nemen om te beginnen aan de optimalisatie. Een converterende website voor jouw onderneming vereist goed webdesign.

Hoe snel zal mijn website worden?

Je website zal een supersnelle laadtijd krijgen. Met Google Pagespeed Insights zul je een beeld krijgen hoe snel je website momenteel laadt. Je website zal zowel op mobiel als op computer een flinke boost krijgen. Voor websites die zijn gebouwd zonder een CMS systeem, is het beter mogelijk om een snelle laadtijd te krijgen. Heb je dus een website die draait op een CMS systeem? Dan zal de snelheid op mobiel als op pc gaan scoren tussen de 60 en 80. Non-CMS websites zullen een laadsnelheid krijgen tussen de 80 en 100.

Hoelang duurt zo’n weboptimalisatie?

We behandelen elk project op unieke wijze. Dat houdt dus in dat we geen vaste duur hebben per project. We bespreken je behoeften voor de website en zullen vervolgens een tijdsduur eraan plakken. Zo krijg je te weten hoelang een weboptimalisatie zal duren. Gemiddeld duurt een weboptimalisatie tussen de twee en drie weken als het gaat om een herontwerp van de website inclusief gebruiksgemak en teksten. Voor de SEO optimalisatie hanteren wij verschillende tijdsduren afhankelijk van je behoeften. Het kan zo snel lopen als twee weken of zo lang duren als vijf maanden.

Wat kost het om mijn website te optimaliseren?

Bij een optimalisatie van je website kun je al snel denken aan verschillende kosten. Het kost minimaal 1.000 om ons in te huren voor het project. Wij bekijken je wensen en stellen zo een tarief vast dat past bij jouw eisen. Voor de SEO optimalisaties kan het weer wat lager vallen dan dat. Zo beginnen de SEO optimalisaties vanaf 800,- en kan het oplopen tot 3.000.- voor de optimale behandeling.

Kan ik kiezen hoe mijn website eruit komt te zien?

Ja, welzeker! Jij bepaalt hoe je website uit komt te zien. We vragen je dan voor wat voorbeelden die wij kunnen gebruiken om jouw website ontwerp samen te kunnen stellen. Na akkoord te krijgen van jou, zullen we beginnen aan het verfraaien van je website.

Jouw volgende stap maken?

Jouw wensen bespreken
Een prijsopgave krijgen
Eventuele advies krijgen
Bel me terug