Je wilt je website verbeteren door optimalisatie te laten doen door een webdesign bureau. De website die je hebt levert je minder op dan je wilde en je bent wellicht ontevreden over hoe je website is opgezet door de vorige webdesigner. Wij optimaliseren jouw website door jouw wensen centraal te zetten. Wij geloven dat goede communicatie van beide kanten ontzettend belangrijk is om de website effectief te kunnen maken.

Website optimalisatie check

Wij zullen je website bekijken en met je bespreken wat de eventuele verbeterpunten zijn die we voor je kunnen uitvoeren. Na akkoord van jou te hebben gekregen zullen wij de website in controle moeten nemen om eraan te kunnen werken. Onze webdesigners stellen je wensen centraal en kijken vervolgens naar de nieuwste en meest effectieve conversietechnieken. Zo zal je website effectiever worden voor jouw onderneming.

Ook het ontwerp van je website zullen wij versterken op verzoek. Wij richten ons dan op het vermooien en verduidelijken van je website door de elementen van je website op tactische posities te plaatsen. Wij passen een huiskleur toe aan je website om de website unieker te maken en ook zullen wij de content beter vertonen. Zo zal je website gebruiksvriendelijker worden en er gewoon algemeen leuker uitzien.

Zo gaan wij te werk

Stap 1:

Laten we bellen over je behoeften

Stap 2:

We laten je weten wanneer de optimalisatie af is

Stap 3:

Je website wordt geoptimaliseerd door webdesigners

Stap 4:

Jouw website is nu klaar en opgeleverd

SEO optimalisatie

Je wilt gevonden worden, of beter gevonden worden op Google. Dit is essentieel om je bereik en omzet te vergroten. Met SEO stellen wij verschillende plannen om jouw website zo goed mogelijk vindbaar te maken. Wil je jouw technische SEO verbeteren of wil je je meer richten op de versheid en relevantie van de website. Wij behandelen dit en zullen ons richten op wat jij wilt bereiken. Alhoewel SEO een langdurige proces is, zul jij op korterduur al resultaten kunnen zien.

Gebruiksvriendelijkheid

Je website heeft een snelheid boost nodig, want je merkt dat dit positieve effecten zal hebben op hoe je bezoekers de website zullen ervaren. Wij zijn ontzettend gepassioneerd in het versnellen van websites. Voor verschillende klanten hebben wij de snelheid sterk mogen versterken en dus staan wij voor jou klaar om dit ook voor jou te doen. Wil je jouw teksten versterken door meer persoonlijkheid en leven te brengen in je website? Onze content schrijvers willen jouw wensen graag volmaken.

Een greep uit onze klanten

Wij helpen je graag.