Online groeien met optimalisatie?

Het kan vervelend zijn wanneer je website niet genoeg oplevert voor jouw onderneming. Je ziet dan dat concurrenten er met jouw klanten vandoor gaan waardoor jij minder omzet genereert. Bij een website optimalisatie kun je denken aan webdesign, webteksten en hoe vindbaar je bent in Google. Met een goede website helpen we je om meer omzet te genereren.

Strategie voor meer effect

Je kunt verschillende factoren van je site laten optimaliseren. Zo zorgen wij ervoor dat we webdesign, gebruiksgemak, teksten en vindbaarheid optimaliseren. Doordat we geheel gericht zijn op jouw wensen, kun je jouw concurrenten hierdoor het nakijken gaan geven met een effectieve en vindbare website.

Optimaliseer jouw website

Optimalisatieplan | Web Exact

Optimalisatieplan

We horen graag welke problemen je ervaart met je website. Het is gewoonlijk dat ondernemers een webdesign hebben die niet aanslaat op bezoekers waardoor er minder tot actie uitgegaan wordt.

Website teksten zijn belangrijk om bezoekers sneller over te halen om voor jou te kiezen i.p.v je concurrent. Is je website niet goed vindbaar in Google en wil je jouw bereik vergroten? Onze vindbaarheid specialisten helpen je graag hogere posities in Google.

Webdesign optimaliseren

Kies je dan voor een beter webdesign? Dan werken onze webdesigners aan het maken van een ontwerp die jij mooi vindt. Zo kies je altijd zelf hoe je jouw website wilt hebben. We vragen je dan om wat voorbeeld websites die je kunt tonen om jouw wensen te verduidelijken. Die websiteontwerpen gebruiken we dan vervolgens om jouw uniek webdesign te vormen.

Je krijgt een live URL waarmee je constant op de hoogte bent van de verbeteringen. Zo blijf je betrokken bij jouw website en weet je wat er gedaan wordt om jouw onderneming te versterken.

Wanneer onze webdesigners dan klaar zijn met jouw websiteontwerp, krijg je de mogelijkheid om aanpassingen door te geven aan het design. Op die manier zorgen we ervoor dat je tevreden bent met jouw nieuw webdesign.

Responsieve website

Veel ondernemers hebben nog geen mobeielvriendelijke website, en dat kan vooral tegenwerken in deze tijd. Google houdt namelijk van mobielvriendelijke websites en hebben daar hun eigen zoekresultaten voor: mobile-first indexing.

Er zijn meer dan 8 biljoen gebruikers op het internet waarvan meer dan 4 biloen mobiele gebruikers. Zo wil je dus geen mobiele gebruikers mislopen door een website die daar niet voor gemaakt is.

Met een mobielvriendelijke website scoor je dus hoger in Google en kun je meer klanten genereren wanneer je dan mobiele gebruikers mag verwelkomen.

Zoekmachine optimalisatie

Voor een betere vindbaarheid kies je voor zoekmachine optimalisatie (SEO). We optimaliseren jouw website dan maandelijks volgens de richtlijnen van Google. We hanteren een maandelijkse optimalisatie gericht op wat jij wilt verbeteren. Het duurt tussen de 3 tot 6 maanden om een nieuwe website vindbaar te maken in Google.

Is je website al actief binnen de zoekresultaten van Google en wil je jouw posities verhogen? Dan is daar een effectieve aanpak voor nodig waarmee we je graag helpen. We kijken graag samen met jou naar de situatie van je huidige website om een beter zicht te krijgen over de duur van positionering.

Website teksten optimaliseren | Web Exact

Website teksten verbeteren

Onze tekstschrijvers richten zich op het schrijven van content die bezoekers converteert naar klanten. Zo maken ze gebruik van slimme en krachtige technieken die daarvoor zorgen. Het benoemen van voordelen en het opwekken van helderheid in wat je te bieden hebt, is belangrijk bij effectieve teksten.

Breng jouw unieke boodschap naar voren en onderscheid je van jouw concurrentie. We maken jouw website teksten indrukwekkender door diep te duiken in wat jouw bezoekers willen zien en waar zij van overtuigd raken.

Een greep uit onze klanten

Veelgestelde vragen

Wanneer kom ik op de eerste plek van Google?

Helaas werkt het niet zo dat elke website meteen op de eerste plek komt te staan. Google wil namelijk dat haar gebruikers de beste ervaring krijgen na een bepaalde zoekopdracht. Het is belangrijk dat je website dan voldoet aan alle eisen om bovenaan te staan. Ook is het essentieel om je concurrenten dan geen kans meer te geven zodra je bovenaan komt staan, dus je website zal regelmatige optimalisatie vereisen om de plek te behouden.

Optimaliseren jullie ook laadsnelheid?

Jazeker, vooral statische websites die gebouwd zijn zonder CMS systeem. Je krijgt een website die snel genoeg is om bezoekers door je website te leiden en te voorkomen dat ze direct vertrekken. Met Google Pagespeed Insights krijg je een goed beeld over hoe snel jouw website momenteel laadt. Heb je dus een website die draait op een CMS systeem? Dan zal de snelheid op mobiel als op pc gaan scoren tussen de 60 en 80. Non-CMS websites zullen een laadsnelheid krijgen tussen de 80 en 100.

Hoelang duurt een website optimalisatie?

We geven elke website een unieke behandeling. Dat houdt in dat dat er geen vaste duur is per project. Een optimalisatieplan verschild op basis van jouw wensen. Wil je jouw webdesign verbeteren? Dan kan het maximaal drie weken duren voordat de gehele website is verfraaid. Bij het schrijven van teksten kun je denken aan een tijd van maximaal twee weken bij kleine projecten. SEO duurt wat langer: 3 tot 6 maanden voor een nieuwe website om hoog te positioneren binnen de zoekresultaten. Wanneer je website al wat gevestigd is, heb je de mogelijkheid om zelf te kiezen hoelang je ermee bezig wilt zijn. We raden een plan aan van twee maanden voor al geïndexeerde websites.

Wat kost het om mijn website te optimaliseren?

Het kost minimaal 1.000 om ons in te huren voor het project. Wij bekijken je wensen en stellen zo een tarief vast dat past bij jouw eisen. Voor de SEO optimalisaties kan het weer wat lager vallen dan dat. Zo beginnen de SEO optimalisaties vanaf 800,- en kan het oplopen tot 3.000.- voor de optimale behandeling.

Kan ik kiezen hoe mijn website eruit komt te zien?

Jazeker. Jij bepaalt hoe je website eruit komt te zien. We vragen je dan voor wat voorbeelden die wij kunnen gebruiken om jouw website ontwerp samen te stellen. Na akkoord te krijgen van jou, beginnen we aan het verfraaien van je website.

Klaar voor meer online groei? We helpen je graag.