Meer rendement behalen met je website?

Wat kan het toch vervelend zijn wanneer jouw website eindelijk opgezet is, maar komen er geen bezoekers. Onze website optimalisatie specialisten staan voor je klaar om hier verandering in te brengen.

Optimaliseer jouw website op de vlakken die meer bezoekers aantrekken. Met zoekmachine optimalisatie bereik je meer bezoekers en zo meer klanten.

Onze optimalisatie specialisten scherpen zo de technische kant van je website aan, schrijven SEO teksten en knopen de pagina's aan elkaar voor betere gebruiksgemak.

Aanpak

Allereerst hebben we graag een gesprek met je en de stand van zaken binnen het bedrijf. We brengen de problemen in kaart en stellen een op maat gemaakte plan voor. Ga je akkoord met de optimalisatiepunten? Dan beginnen we het traject, zodat jouw website meer bezoekers aantrekt.

Onze SEO specialisten gaan op zoek naar verbeterpunten op de site, documenteren die vervolgens en sturen je de bevindingen op. Hierin staan dan de verschillende factoren waar Google op let bij positionering. De factoren zijn onder andere: content, linkstructuur, werking van pagina's en gebruiksgemak.

Technisch en kritisch

Google houdt ervan dat je site technisch goed is opgezet. Dit houdt dan in dat de website geen zogenaamde broken links bevat. Werken alle pagina's en kunnen bezoekers deze pagina's bezoeken zonder hindernis?

Geef je pagina's een descriptie en titel die passen bij de zoekwoorden waar jij voor wilt scoren. Ook krijgen al de afbeeldingen op je site een optimalisatie waardoor de snelheid bevordert wordt.

En om Google een beter beeld te geven van welke bezoekers jij wilt bereiken, geven wij afbeeldingen attributen die Google meegeven waar die over gaan. Zo begrijpen zij beter waar jij voor wilt ranken, dus kun je meer omzet maken.

Programmeercode | Web Exact
SEO copy optimalisatie | Web Exact

Content is king

Doordat websites allerlei artikelen en waardevolle pagina's publiceren op Google, kunnen gebruikers die informatie vinden, en daar beloont Google je dan natuurlijk voor.

Onze SEO tekstschrijvers weten wel raad met woorden en gebruiken die om jou betere posities te bieden. Ze plaatsen de zoekwoorden binnen jouw website op de zoverdiende plekken.

Geef Google dus een beter beeld waar jij voor wilt positioneren, door onze optimalisatie specialisten de rest voor je doen.

Gebruiksvriendelijkheid

Bij het bereiken van meer bezoekers komt een goede gebruiksvriendelijkheid goed van pas. Google vindt het fijn wanneer hun gebruikers gemak krijgen bij gebruik van jouw website.

Onze UX specialisten richten zich dan op het design van de website, en maken die mobielvriendelijk. Dit zorgt er weer voor dat je hoger in de mobiele zoekresultaten komt te staan.

We optimaliseren de leesbaarheid van teksten en zorgen voor witregel tussen secties. Onze webdesigners helpen je ook wanneer je een website ontwerp optimalisatie wilt.

Gebruiksvriendelijkheid optimalisatie | Web Exact
Linkstructuur | Web Exact

Pagina's beter koppelen

Wanneer bezoekers de weg niet kunnen vinden op jouw website, zullen ze al snel overhoopt raken en de site verlaten. Dat wil je voorkomen met een sterke interne linkstructuur die de pagina's slim aan elkaar knoopt.

Onze specialisten helpen jouw website met een beter gebruiksgemak met deze optimalisatie. Zij observeren jouw site en voeren concurrentieanalyses uit.

Geef Google weer welke pagina's jij belangrijk vindt door ze met andere pagina's te koppelen. Ook geeft dit je een betere kans om hoger te scoren in Google, omdat dit de gebruiksvriendelijkheid bevordert.

Een greep uit onze klanten

Veelgestelde vragen

Wanneer kom ik op de eerste plek van Google?

Helaas werkt het niet zo dat elke website meteen op de eerste plek komt te staan. Google wil namelijk dat haar gebruikers de beste ervaring krijgen na een bepaalde zoekopdracht. Het is belangrijk dat je website dan voldoet aan alle eisen om bovenaan te staan. Ook is het essentieel om je concurrenten dan geen kans meer te geven zodra je bovenaan komt staan, dus je website zal regelmatige optimalisatie vereisen om de plek te behouden.

Optimaliseren jullie ook laadsnelheid?

Jazeker, vooral statische websites die gebouwd zijn zonder CMS systeem. Je krijgt een website die snel genoeg is om bezoekers door je website te leiden en te voorkomen dat ze direct vertrekken. Met Google Pagespeed Insights krijg je een goed beeld over hoe snel jouw website momenteel laadt. Heb je dus een website die draait op een CMS systeem? Dan zal de snelheid op mobiel als op pc gaan scoren tussen de 60 en 80. Non-CMS websites zullen een laadsnelheid krijgen tussen de 80 en 100.

Hoe lang duurt een website optimalisatie?

We geven elke website een unieke behandeling. SEO duurt wat langer: 3 tot 6 maanden voor een nieuwe website om hoog te positioneren binnen de zoekresultaten. Wanneer je website al wat gevestigd is, heb je de mogelijkheid om zelf te kiezen hoe lang je ermee bezig wilt zijn. We raden een plan aan van twee maanden voor al geïndexeerde websites.

Wat kost het om mijn website te optimaliseren?

Wij bekijken je wensen en stellen zo een tarief vast dat past bij jouw eisen. Zo beginnen de SEO optimalisaties vanaf 800,- en kan het oplopen tot 3.000.- voor de optimale behandeling.

Klaar voor meer online groei? We helpen je graag.