Een vindbare website

Het is frustrerend als je niet gevonden wordt en zo klanten misloopt. Dat schaadt niet alleen jouw onderneming maar ook de kwaliteit die potentiële klanten zo missen. Onze professionals helpen graag om dit probleem te verhelpen zodat jij meer bereik en meer conversie krijgt.

Gratis organische bezoekers

Natuurlijk wilt elke ondernemer een groot bereik. Dat kan bijvoorbeeld middels het adverteren op Google, uitdelen van flyers en kaartjes. De beste manier om veel bereik te krijgen is via de grootste zoekmachine van de wereld.

Google biedt jouw website de mogelijkheid om hoger te scoren binnen de zoekresultaten. Op die manier probeert ze haar gebruikers tevreden te stellen door kwalitatieve websites te vertonen voor bepaalde zoekwoorden.

Jouw website moet het verdienen om hoger te scoren, en dat gaat door de richtlijnen van Google op te volgen om vervolgens je vindbaarheid te optimaliseren.

Zoekmachine optimalisatie analyse

Met de analyse bekijken onze specialisten naar factoren die jouw vindbaarheid wellicht verstoren. Ook kijken ze naar mogelijkheden om jouw bereik te vergroten door de SEO factoren te gebruiken.

Het kan zijn dat jouw website een optimalisatie heeft gekregen die niet goed is gegaan, of dat jouw website ontwerp voor problemen zorgt. Onze specialisten nemen deze fouten in acht en werken dan eventueel samen met webdesigners.

We delen de analyse bevindingen met jou zodat je altijd op de hoogte bent van de verbeterpunten. We nemen die met je door en gaan pas aan de slag wanneer je overeenstemming geeft. Op die manier houden we de communicatie transparant en zorgen we ervoor dat je betrokken blijft.

Websiteanalyse in Zuid-Holland | Web Exact

Zo gaan wij te werk

Stap 1:

Laten we spreken over je behoeften

Stap 2:

Het plan wordt gecommuniceerd

Stap 3:

Je website wordt geoptimaliseerd

Stap 4:

Je website is beter vindbaar

Hoe we aan de slag gaan

Nadat de websiteanalyse uitgevoerd is en jij overeen hebt gestemd over de verbeterpunten, plannen onze SEO specialisten de werkzaamheden in. Een traject kan zo verschillen van duur en zo geven we dat altijd aan tijdens onze websiteanalyse.

Heb je een nieuwe website die nog niet geïndexeerd staat in Google? Dan duurt een traject gewoonlijk tussen de 3 tot 6 maanden. Google heeft namelijk tijd nodig om jouw nieuwe website dan te begrijpen en te indexeren. Voor websites die al geïndexeerd staan in Google duurt het proces 2 tot 3 maanden.

Technische SEO

Onze specialisten zorgen ervoor dat jouw website technisch geoptimaliseerd is om hoger te scoren binnen de zoekresultaten. Zo verbeteren ze de programmeercode, maken ze de laadsnelheid beter en zorgen ze ervoor dat jouw pagina's indexeerbaar zijn door Google.

Doordat de grootste zoekmachine bij jouw website kan komen, zijn ze beter op de hoogte van jouw site. Ze kunnen jouw website zo beter scoren door het vaker te doorzoeken.

Technische SEO in Zuid-Holland | Web Exact
Zoekwoordanalyse in Zuid-Holland | Web Exact

Zoekwoordgebruik

Onze SEO tekstschrijvers beginnen met een zoekwoordanalyse om kansen in kaart te brengen. Zo kijken ze naar zoekwoorden met een lage concurrentie niveau. Op die manier scoort jouw website hoger voor zoekwoorden waar jij sneller en beter van kunt profiteren.

Na de analyse implementeren onze schrijvers de bevonden zoekwoorden. Ze passen die slim toe en volgen de richtlijnen van Google op om uiterst gebruik te maken van de zoekwoordimplementatie.

Websitestructuur

Door de pagina's met elkaar te verbinden geef je Google aan welke pagina's zij moeten indexeren. Ook geef je hen aan welke pagina's jij belangrijk vindt binnen de website.

Doordat jouw pagina's dan verbonden zijn, krijgen bezoekers een fijne gebruikerservaring. Zij kunnen dan gemakkelijk vinden waar ze naar op zoek zijn. Door een goede gebruikerservaring te bieden scoort Google jouw website hoger in de zoekresultaten waardoor jij meer bezoekers naar je website krijgt.

Interne linkstructuur optimaliseren in Zuid-Holland | Web Exact

Actief in heel Zuid-Holland

We bieden onze zoekmachine optimalisatie diensten in heel Zuid-Holland aan. Dat betekent dat we geen enkele stad achterlaten in het verbeteren van vindbaarheid. Zo willen we ook jouw bedrijf voorzien van deze diensten.

Onder anderen beschikbaar in:

Zoetermeer
Leiden

Een greep uit onze klanten

Veelgestelde vragen

Wanneer kom ik op de eerste plek van Google?

Helaas werkt het niet zo dat elke website meteen op de eerste plek komt te staan. Google wil namelijk dat haar gebruikers de beste ervaring krijgen na een bepaalde zoekopdracht. Het is belangrijk dat je website dan voldoet aan alle eisen om bovenaan te staan. Ook is het essentieel om je concurrenten dan geen kans meer te geven zodra je bovenaan komt staan, dus je website zal regelmatige optimalisatie vereisen om de plek te behouden.

Zit ik vast aan een contract?

Gelukkig niet! We vinden het fijn als onze klanten flexibiliteit krijgen gedurende het proces. Je bent daarom dus niet verbonden aan een contract. Wanneer je wilt stoppen met de optimalisatie van je vindbaarheid, zul je gemakkelijk een opzegging kunnen aanvragen. Je betaalt ook geen opzegkosten bij ons.

Hoelang duurt het om resultaat te zien?

Dat is puur afhankelijk van de analyse en plan van aanpak voor het project. Wanneer we bijvoorbeeld merken dat slechts je Technische SEO laag ligt, dan zal er een maand gewerkt worden aan je website. Wil je de versheid en relevantie van je gehele website verbeteren? Dan kan dat 1-3 maanden duren. Bespreek je behoeften met ons en wij zullen je een specifieke tijdsduur geven.

Klaar voor meer online groei? We helpen je graag.