Meer organische bezoekers

Op zoek naar een SEO bureau in Zuid-Holland die jou bij je posities kan helpen? Onze SEO specialisten horen graag wat jouw doelen zijn, om je posities daarbij te verhogen.

Je genereert met meer bezoekers naar je websites meer klanten. Je bedrijf in Zuid-Holland groeit en je blijft constant vindbaar.

Er zijn momenteel meer dan 600.000 bedrijven in Zuid-Holland. Elk bedrijf wil natuurlijk beter gevonden worden. Laat zien hoe het hoort door SEO in te zetten dat voor resultaten zorgt.

Onze specialisten maken gebruik van een holistische werkwijze. Ze versterken je content op relevantie, verbeteren de techniek en koppelen pagina's aan elkaar.

Lokale SEO

Als bedrijf wil je natuurlijk op locatie gevonden kunnen worden. Wanneer iemand jouw dienst in jouw actieve locatie zoekt, dan is jouw vindbaarheid daarbij gunstig.

Je wordt vindbaar in de local pack (Google Maps lijst) en vergroot je bereik met lokale SEO. We helpen je graag meer bezoekers naar je website te verwelkomen.

Dagelijks zoeken mensen naar bepaalde diensten of producten. Bij lokale SEO zoeken ze het op stad. Ben je fysiek in die stad? Dan kun je daar voor scoren.

Lokale SEO in Zuid-Holland | Web Exact
Regionale SEO in Zuid-Holland | Web Exact

Beter vindbaar in je regio

Bied je jouw diensten aan in een bepaalde regio? We zorgen ervoor dat je jouw bereik kunt vergroten. Door stedenpagina's te maken waar jouw bedrijf actief is, zorgen we ervoor dat je gevonden wordt.

Mensen die naar een stad zoeken, willen namelijk een bedrijf vinden die de dienst ook kan aanbieden. We zorgen naast de vindbaarheid ook voor effectieve landingspagina's.

Meer bezoekers genereren met regionale SEO? Krijg de kans om jouw bedrijf online te laten groeien. Onze SEO specialisten optimaliseren jouw website graag voor de zoekmachine.

Nationaal als autoriteit

Gevonden worden in heel Nederland? Misschien bied je digitale producten of diensten aan waarbij je het tot elke stad wilt brengen. Jouw website krijgt een optimalisatie waarbij vooral er vooral op autoriteit gericht wordt.

Elke vorm van SEO doen we volgens Google's richtlijnen. Op die manier loop je geen risico op straffen en negatieve gevolgen van algoritme veranderingen.

Overtuig Google dat jij een autoriteit in de branche bent. Alleen op die manier kweek je de interesse bij 's werelds grootste zoekmachine.

Nationale SEO in Zuid-Holland | Web Exact

SEO optimalisaties:

Technisch

We zorgen voor een snelle laadtijd, schone code en geoptimaliseerde afbeeldingen.

Content

Onze SEO tekstschrijvers zorgen voor zoekmachine geoptimaliseerde website teksten.

Linkstructuur

We koppelen de pagina's slim met elkaar, zodat het gebruik van de website makkelijk verloopt.

Actief in heel Zuid-Holland

We bieden onze zoekmachine optimalisatie diensten in heel Zuid-Holland aan. Dat betekent dat we geen enkele stad achterlaten in het verbeteren van vindbaarheid. Zo willen we ook jouw bedrijf voorzien van deze diensten.

Onder anderen beschikbaar in:

Zoetermeer
Leiden

Het SEO proces

1. Analyse

We nemen een kijkje naar je website en hoe effectief deze is opgezet voor Google.

 • Rapportages
 • Concurrentieanalyse
 • Betrokken
 • Flexibel

2. Planning

Onze SEO experts stellen enkele bezigheden op volgens de richtlijnen van Google.

 • Technische SEO
 • Gebruiksgemak
 • Zoekwoordimplementatie
 • Interne linkstructuur

3. Aanpak

Na het traject is jouw website klaar voor betere posities in Google.

 • Organische bezoekers
 • Verslaan van concurrentie
 • Effectieve website
 • Gericht op de bezoeker

Een greep uit onze klanten

Veelgestelde vragen

Wanneer kom ik op de eerste plek van Google?

Google wil dat haar gebruikers de beste ervaring krijgen na een bepaalde zoekopdracht. Het is belangrijk dat je website dan voldoet aan alle eisen om bovenaan te staan. Ook is het essentieel om je concurrenten dan geen kans meer te geven zodra je bovenaan komt staan, dus je website zal regelmatige optimalisatie vereisen om een positie te behouden.

Zit ik vast aan een contract?

Gelukkig niet. We vinden het fijn als onze klanten flexibiliteit krijgen gedurende het proces. Je bent daarom dus niet verbonden aan een contract. Wanneer je wilt stoppen met de optimalisatie van je vindbaarheid, zul je gemakkelijk een opzegging kunnen aanvragen. Je betaalt ook geen opzegkosten bij ons.

Hoe lang duurt het om resultaat te zien?

Dat is puur afhankelijk van de analyse en plan van aanpak voor het project. Wanneer we bijvoorbeeld merken dat slechts je Technische SEO laag ligt, dan zal er een maand gewerkt worden aan je website. Wil je de versheid en relevantie van je gehele website verbeteren? Dan kan dat 1-3 maanden duren. Bespreek je behoeften met ons en wij zullen je een specifieke tijdsduur geven.

Wat kost het om SEO toe te passen?

Wij bekijken je wensen en stellen zo een tarief vast dat past bij jouw eisen. Zo beginnen onze maandelijke SEO optimalisaties vanaf 800,- en kan dat oplopen tot 3.000.- voor optimale behandeling. Vraag jouw op maat gemaakte offerte aan voor een meer precieze prijsopgave.

Waarom SEO bureau Web Exact?

Samenwerking

We werken graag met je samen om jouw bedrijf een boost te geven. Jij genereert zo meer omzet en klanttevredenheid.

Resultaat gericht

We analyseren altijd eerst de statistieken. De statistieken gebruiken we vervolgens voor een effectieve optimalisatie.

Meedenkend

Jouw wensen en voorkeuren zijn belangrijk voor ons. We denken mee aan oplossingen en zorgen voor een brede aanpak.

Klaar voor meer online groei? We helpen je graag.