Snel

Website met een razende snelheid

Origineel

Website dat zich van anderen ondescheidt

Responsief

Website dat responsief is op alle apparaten

Veilig

Website met een veilig systeem

Nieuwe website laten maken | Web Exact

Een gloednieuwe website laten maken

Heb je behoefte aan een website voor jouw bedrijf in Den Haag? Dan ben je vooral bij Web Exact aan het juiste adres.

Wij realiseren met WordPress de optimale website, geheel op maat gemaakt en zonder gebruik van templates. Je krijgt als ondernemer dus ook de mogelijkheid om je eigen website te beheren en aan te passen.

Jij kunt met de website die wij voor je gaan realiseren dus gewoon je eigen teksten, afbeeldingen of pagina's aanpassen.

Complete website met alle benodigdheden

Wij realiseren voor jou een website dat converteert, want het doel van je website is natuurlijk om meer klanten te werven.

Naast conversie zal de website er uiteraard ook professioneel uit komen te zien, zodat jouw bedrijf een professionele uitstraling krijgt bij potentiële klanten.

Een website die: gebruiksvriendelijk is, uitstekend weergeeft op alle apparaten en nog eens supersnel is; dat is wat wij voor je realiseren.

Complete website laten maken | Web Exact
Website laten maken type | Web Exact

Welke type website heeft jouw bedrijf nodig?

Wij maken websites voor verschillende branches en ondernemers. MKB of ZZP, wij weten altijd een effectieve website neer te zetten.

Ga je voor een betaalbare website, dan kies je bij ons voor een website die professioneel oogt, jouw bedrijf vertoont, gebruikers aanzet tot actie en gebruiksvriendelijk is.

Je kunt ook gaan voor een wat duurdere website. Dat onderscheidt zich met de betaalbare website vooral in de geavanceerde elementen in het ontwerp, zodat je de concurrent grote stappen voor kunt zijn.

Website met zoekmachine optimalisatie

Een website bevat veel elementen, waar misschien niet elke ondernemer meteen aan zal denken. Neem bijvoorbeeld de vindbaarheid in Google, dit is voor een website een uitstekende koppeling, vooral in een stad als Den Haag waar je goed gevonden wil worden.

Heb je dan een website maar komen er geen bezoekers op de website, dan is dat flink balen. Maar dit hoeft niet het geval te zijn, want wij denken bij de realisatie van je website ook aan SEO.

Je website zal dus de fundamentele elementen van SEO bevatten. Dit geeft je meteen een mooie voorsprong, zodat je een goede positie kunt verwachten in de zoekresultaten van Google. Nadat de website dan af is, kun je uiteraard ook bij ons terecht voor SEO optimalisatie.

Wij onderhouden ook jouw website

Wanneer jouw website dan helemaal af is en de online wereld in wordt gestuurd, kun je er ook voor kiezen de onderhoud volledig aan ons overlaten.

De website is gemakkelijk aan te passen met WordPress, zonder dat je hiervoor enige technische kennis voor nodig hebt. Dit maakt het dat elke ondernemer eigen controle kan hebben over de website.

Besluit je de website zelf te onderhouden, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Bij ons kun je de website onderhoud volledig uit handen geven, en teksten of afbeeldingen aanpassen doen wij gratis.

Website onderhoud | Web Exact

Waar we ons in onderscheiden

1. Vaste contactpersoon

Geef aanpassingen, wensen en opmerkingen door aan jouw vaste contactpersoon. We bieden je altijd een persoonlijk proces.

2. Precisie in webdesign

Ons webdesign realisatie gebeurt met uiterste precisie. We werken alles tot op de puntjes af, wat voor een professioneel ontwerp zorgt.

3. Gratis advies

Krijg gratis advies van specialisten. Zie waar je de concurrenten kunt verslaan en waar jouw kansen liggen met online marketing.

Hoe wij te werk gaan

1
Eerste contact en akkoord

Neem contact met ons op en vertel jouw wensen voor de website. We geven je dan ook een indicatie van wanneer de website af zal zijn.

2
Wensen in kaart brengen

We komen te weten wat je gewenste webdesign is. Dit doen we door je naar voorbeelden te vragen die je mooi vindt.

3
Elementen verzamelen

Jouw vaste contactpersoon zal benodigdheden verzamelen zoals je logo, eventuele teksten en afbeeldingen van jouw bedrijf.

4
Concept

De website bouwers maken een prototype van de website en delen dit met je. Na instemming beginnen we met de uitwerking.

5
Uitwerking

De website wordt nu uitgewerkt. We testen de functionaliteiten en werking van de website uit. Ook voeren we aanpassingen van je door.

6
Klaar voor gebruik

De website is af en klaar om te schitteren. We helpen je bij het online zetten van de website middels webhosting naar keus.

Website prijzen

Basis

Levertijd:
1-2 weken

1-5 pagina's 1 correctieronde Responsief Basis icoontjes
Ontwerp Basis SEO Op maat gemaakt

50,- per
extra pagina

Prijs: 780,-
Standaard

Levertijd:
2-3 weken

1-10 pagina's 2 correctierondes Responsief Custom icoontjes
Fraai ontwerp Standaard SEO Op maat gemaakt

50,- per
extra pagina

Prijs: 1.150,-
Premium

Levertijd:
3-4 weken

1-15 pagina's 3 correctierondes Responsief Premium icoontjes
Premium ontwerp Premium SEO Op maat gemaakt

50,- per
extra pagina

Prijs: 1.599,-

Wat anderen over ons zeggen

Kwaliteit Tijdig Samenwerking
Voor meerdere trajecten werkten wij samen met Web Exact, en elke keer hebben ze weer goede kwaliteit geleverd. En dat binnen budget en planning.
Prettig Begrip Inzicht Naar voorkeur
Heel prettig om mee samen te werken. Luistert goed naar de klant en neemt het werk uit handen. Heeft heel goed begrepen waar wij naar op zoek waren.
Flexibel Creatief Snelheid
Web Exact heeft eerst ons nieuwe website gemaakt en vervolgens SEO technisch alles opgekrikt. Zeer flexibel en creatief. Bedankt voor de supersnelle website!

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn website zelf aanpassen?
Jazeker, dat gaat gemakkelijk met WordPress. Onze website bouwers maken jouw website met WordPress, zodat jij teksten, afbeeldingen en andere elementen helemaal zelf kunt aanpassen. Je krijgt volledige controle over je eigen website en kunt ermee doen wat jij wilt. We raden je dan alleen wel aan om wat te leren over de werking van WordPress en hoe je dit het beste kunt gebruiken.
Wanneer kan ik mijn nieuwe website verwachten?
Natuurlijk wil je zo snel mogelijk een nieuwe website, daarom werken wij altijd supersnel en leveren we jouw website binnen de gewenste deadline. Ga je voor een basis website, dan duurt je website gewoonlijk 1-2 weken. Voor een standaard website is dit 2-3 weken en voor een premium 3-4 weken. Je kunt de levertijd gelukkig ook versnellen. Dit doe je bijvoorbeeld door de benodigdheden zoals logo, afbeeldingen of eventuele teksten spoedig op te sturen. Hiermee bespaar je toch wat dagen wachten.
Moet ik content aanleveren?
Jazeker, deze hebben we namelijk nodig bij het maken van je website. Denk bijvoorbeeld aan je logo, teksten, afbeeldingen van jouw bedrijf etc. Heb je nog geen website teksten en wil je hier graag hulp bij? Dan helpen we je graag door webteksten voor je te schrijven. Wij kunnen je ook helpen met gratis stock afbeeldingen van websites als Unsplash of Pexels.
Hoe zit het met het onderhoud?
Je kunt de website onderhoud bij ons volledig uit handen geven. Voor een maandelijks bedrag hoef je je geen zorgen meer te maken om je website. Tuurlijk kan je er altijd ook voor kiezen om je website zelf te onderhouden. Wij passen in ieder geval altijd gratis teksten of afbeeldingen aan wanneer je dit zou willen.
Regelen jullie ook de hosting?
Wij hosten geen websites, dus refereren we je graag naar webhosting bedrijven waar wij een goede ervaring mee hebben en wat het beste past bij jouw wensen. Welke webhosting je neemt zal dus naar eigen keus zijn. We begeleiden je door de verschillende webhosting bedrijven en adviseren je welke je het beste kunt nemen.
Is de nieuwe website SEO-proof?
Wij begrijpen dat SEO een hoge waarde voor je kan hebben. Daarom nemen we de SEO in acht bij het ontwerpen en ontwikkelen van je website. Dit is goed nieuws, want je krijgt bij ons niet alleen een uitstekende website, maar ook krijg je een website dat over de basiselementen van SEO zal beschikken. Je kunt bij ons ook terecht voor SEO optimalisatie. Je bent bij ons aan het juiste adres voor een complete online marketing.
Hoe realiseert Web Exact een nieuwe website?
De realisatie van jouw website wordt geregeld met WordPress. Dit is de grootste en bekendste content management systeem (CMS). WordPress is gemakkelijk te gebruiken met of zonder technische kennis. Onze website bouwers coderen met HTML, CSS, JavaScript en PHP. Met deze technische kennis bouwen wij op maat gemaakte websites van hoge kwaliteit. We maken ook gebruik van websites als Figma om concepten van website ontwerpen te maken. Hier gaan we met volle creativiteit mee aan de gang om jouw website te onderscheiden van je concurrenten.

Kom in contact voor een nieuwe website

Het is tijd voor een website dat helemaal aan je wensen voldoet en waar je blij van wordt. Genereer nieuwe klanten en laat jouw bedrijf groeien. Kom in contact en vertel ons jouw wensen.

Contactverzoek