Snel

Website met een razende snelheid

Origineel

Website dat zich van anderen ondescheidt

Responsief

Website dat responsief is op alle apparaten

Veilig

Website met een veilig systeem

Nieuwe website laten maken | Web Exact

Een nieuwe website in WordPress

Jouw nieuwe website laten maken in WordPress? Geheel op maat gemaakt, dus zonder gebruik van templates. WordPress biedt jou de mogelijkheid je website volledig te beheren en aan te passen. Het is de meest gebruikte systeem om websites mee te bouwen.

Bij Web Exact kun je verwachten dat je een goed functionerende website krijgt die volledig afgestemd is op jouw behoeften.

Een nieuwe website hoeft niet veel te kosten. Bij ons begint een middelgrote website al vanaf 1.150,- en vanaf 780,- voor een kleine website van maximaal vijf pagina's.

Converterend, professioneel en gebruiksvriendelijk

Wij realiseren voor jou een website die converteert, want het doel van je website is natuurlijk om meer klanten te werven.

Naast conversie zal de website er uiteraard ook professioneel uit komen te zien, zodat jouw bedrijf de uitstraling krijgt die het verdient.

Dit betekent dus ook dat jouw website responsief zal zijn, netjes te bezichtigen op alle mobiele apparaten. Uit onderzoek is gebleken dat tegenwoordig ongeveer 60% van de internetverkeer bestaat uit mobiele gebruikers.

Complete website laten maken | Web Exact
Website laten maken type | Web Exact

Thuis in alle sectors

Voor vrijwel elke sector maken wij de passende website. Of je nou diensten levert in de zorg, industrie of bouw, bij ons krijg je altijd een unieke website.

Jouw nieuwe website geeft meteen weer waar je bedrijf voor staat en wat het levert, een duidelijke online visitekaartje dus.

Een zakelijke website laten maken doe je dus bij Web Exact. We beschikken over de vaardigheden die benodigd zijn om websites tot een succes te maken.

Website met oog voor SEO

Een website bevat veel elementen, waar misschien niet elke ondernemer meteen aan zal denken. Neem bijvoorbeeld de vindbaarheid in Google, dit is voor een website een uitstekende koppeling, vooral in een stad als Den Haag waar je goed gevonden wil worden.

De technische SEO is dus inbegrepen met het bouwen van de nieuwe website, dus exclusief SEO teksten en andere SEO optimalisatie. Met de inbegrepen technische SEO kan Google meteen goed beeld krijgen waar je website over gaat doordat ze het beter kunnen scannen.

Je nieuwe website krijgt een goede structuur, zal technisch keurig werken en wordt voorzien van de benodigde SEO elementen (snelheid optimalisatie, alt en title attributen, meta description, sitemap, https en meer).

Wij onderhouden ook jouw website

Wanneer jouw website dan helemaal af is en de online wereld in wordt gestuurd, kun je er ook voor kiezen de onderhoud volledig aan ons over te laten.

De website is gemakkelijk aan te passen met WordPress, zonder dat je hiervoor enige technische kennis voor nodig hebt. Dit maakt het dat elke ondernemer eigen controle kan hebben over zijn of haar website.

Besluit je de website zelf te onderhouden, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Bij ons kun je de website onderhoud volledig uit handen geven, waarvan teksten of afbeeldingen aanpassen gratis is.

Website onderhoud | Web Exact

Waar we ons in onderscheiden

1. Vaste contactpersoon

Geef aanpassingen, wensen en opmerkingen door aan jouw vaste contactpersoon. We bieden je altijd een persoonlijk proces.

2. Precisie in webdesign

Ons webdesign realisatie gebeurt met uiterste precisie. We werken alles tot op de puntjes af, wat voor een professioneel ontwerp zorgt.

3. Gratis advies

Krijg gratis advies van specialisten. Zie waar je de concurrenten kunt verslaan en waar jouw kansen liggen met online marketing.

Hoe wij te werk gaan

1
Eerste contact

Neem contact met ons op en vertel ons jouw wensen. Je krijgt meteen te weten hoeveel jouw nieuwe website kost en wanneer het af is.

2
Wensen

We krijgen beeld waar je naar op zoek bent door je naar voorbeelden te vragen. Jouw contactpersoon stelt dan de wensen vast.

3
Verzamelen

Jouw vaste contactpersoon verzamelt benodigde elementen (logo, eventuele teksten, afbeeldingen, contactgegevens en reviews).

4
Concept

We stellen een ontwerp vast waarna jouw vaste contactpersoon dit met je deelt. Vind je het ontwerp passend, dan zetten we voort.

5
Uitwerking

De website wordt uitgewerkt. We testen de functionaliteiten en werking van de website. Ook voeren we eventuele aanpassingen.

6
Lanceren

De website is helemaal klaar om te schitteren. We helpen je bij het online zetten van de nieuwe website, met webhosting naar keus.

Voorbeelden

Website prijzen

Basis

Levertijd:
1-2 weken

1-5 pagina's 1 correctieronde Responsief Basis icoontjes
Ontwerp Basis SEO Op maat gemaakt

50,- per
extra pagina

Prijs: 780,-
Standaard

Levertijd:
2-3 weken

1-10 pagina's 2 correctierondes Responsief Custom icoontjes
Fraai ontwerp Standaard SEO Op maat gemaakt

50,- per
extra pagina

Prijs: 1.150,-
Premium

Levertijd:
3-4 weken

1-15 pagina's 3 correctierondes Responsief Premium icoontjes
Premium ontwerp Premium SEO Op maat gemaakt

50,- per
extra pagina

Prijs: 1.599,-

Wat anderen over ons zeggen

Kwaliteit Tijdig Samenwerking
Voor meerdere trajecten werkten wij samen met Web Exact, en elke keer hebben ze weer goede kwaliteit geleverd. En dat binnen budget en planning.
Prettig Begrip Inzicht Naar voorkeur
Heel prettig om mee samen te werken. Luistert goed naar de klant en neemt het werk uit handen. Heeft heel goed begrepen waar wij naar op zoek waren.
Flexibel Creatief Snelheid
Web Exact heeft eerst ons nieuwe website gemaakt en vervolgens SEO technisch alles opgekrikt. Zeer flexibel en creatief. Bedankt voor de supersnelle website!

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn website zelf aanpassen?
Jazeker, dat gaat gemakkelijk met WordPress. Onze website bouwers maken jouw website met WordPress, zodat jij teksten, afbeeldingen en andere elementen helemaal zelf kunt aanpassen. Je krijgt volledige controle over je eigen website en kunt ermee doen wat jij wilt. We raden je dan alleen wel aan om wat te leren over de werking van WordPress en hoe je dit het beste kunt gebruiken.
Wanneer kan ik mijn nieuwe website verwachten?
Natuurlijk wil je zo snel mogelijk een nieuwe website, daarom werken wij altijd supersnel en leveren we jouw website binnen de gewenste deadline. Ga je voor een basis website, dan duurt je website gewoonlijk 1-2 weken. Voor een standaard website is dit 2-3 weken en voor een premium 3-4 weken. Je kunt de levertijd gelukkig ook versnellen. Dit doe je bijvoorbeeld door de benodigdheden zoals logo, afbeeldingen of eventuele teksten spoedig op te sturen. Hiermee bespaar je toch wat dagen wachten.
Moet ik content aanleveren?
Jazeker, deze hebben we namelijk nodig bij het maken van je website. Denk bijvoorbeeld aan je logo, teksten, afbeeldingen van jouw bedrijf etc. Heb je nog geen website teksten en wil je hier graag hulp bij? Dan helpen we je graag door webteksten voor je te schrijven. Wij kunnen je ook helpen met gratis stock afbeeldingen van websites als Unsplash of Pexels.
Hoe zit het met het onderhoud?
Je kunt de website onderhoud bij ons volledig uit handen geven. Voor een maandelijks bedrag hoef je je geen zorgen meer te maken om je website. Tuurlijk kan je er altijd ook voor kiezen om je website zelf te onderhouden. Wij passen in ieder geval altijd gratis teksten of afbeeldingen aan wanneer je dit zou willen.
Regelen jullie ook de hosting?
Wij hosten geen websites, dus refereren we je graag naar webhosting bedrijven waar wij een goede ervaring mee hebben en wat het beste past bij jouw wensen. Welke webhosting je neemt zal dus naar eigen keus zijn. We begeleiden je door de verschillende webhosting bedrijven en adviseren je welke je het beste kunt nemen.
Is de nieuwe website SEO-proof?
Wij begrijpen dat SEO een hoge waarde voor je kan hebben. Daarom nemen we de SEO in acht bij het ontwerpen en ontwikkelen van je website. Dit is goed nieuws, want je krijgt bij ons niet alleen een uitstekende website, maar ook krijg je een website dat over de basiselementen van SEO zal beschikken. Je kunt bij ons ook terecht voor SEO optimalisatie. Je bent bij ons aan het juiste adres voor een complete online marketing.
Hoe realiseert Web Exact een nieuwe website?
De realisatie van jouw website wordt geregeld met WordPress. Dit is de grootste en bekendste content management systeem (CMS). WordPress is gemakkelijk te gebruiken met of zonder technische kennis. Onze website bouwers coderen met HTML, CSS, JavaScript en PHP. Met deze technische kennis bouwen wij op maat gemaakte websites van hoge kwaliteit. We maken ook gebruik van websites als Figma om concepten van website ontwerpen te maken. Hier gaan we met volle creativiteit mee aan de gang om jouw website te onderscheiden van je concurrenten.

Kom in contact voor een nieuwe website

Het is tijd voor een website dat helemaal aan je wensen voldoet en waar je blij van wordt. Genereer nieuwe klanten en laat jouw bedrijf groeien. Kom in contact en vertel ons jouw wensen.

Contactverzoek