Geef je webteksten meer effect

Je website bevat momenteel teksten die bezoekers niet aanslaan en converteren naar klanten. Dat is natuurlijk super vervelend. Teksten hebben namelijk grote invloed op jouw website en het succes ervan. Door je teksten niet te verbeteren, zal je klanten mislopen. Gelukkig helpen wij je graag met dit probleem en zorgen wij ervoor dat jouw bezoekers wel converteren.

Haal jouw bezoekers over

Er zijn enkele factoren waaraan de teksten aan moeten voldoen om je bezoeker over te halen. Allereerst brengt persoonlijkheid een flinke boost hierin. Dat zal ervoor zorgen dat een bezoeker zich kan relateren met jouw aanbod. Op die manier vertrouwen bezoekers jou sneller wat zal resulteren in betere conversies.

Wanneer je dan persoonlijkheid hebt binnen je website, wil je ook dat de waarde duidelijk gemaakt wordt van wat je te bieden hebt. Zo is het een grote factor in het overhalen van bezoekers om de waarde op een slimme manier te verwoorden. Wij helpen je hiermee door een effectieve plan van aanpak te maken.

Dure woorden in je teksten zijn niet handig, want die zullen je bezoeker wegjagen. Hoe natuurlijker de teksten geschreven worden, hoe sneller je bezoekers converteren naar klanten.

Jouw betrokkenheid

We vinden het als tekschrijver bureau essentieel om onze klanten te betrekken in het versterken van hun website teksten. Zo begrijpen we elkaar en zorgen we voor een super resultaat. Jouw boodschap zal naar voren komen bij het verbeteren van je teksten.

Onze copywriters nemen van te voren altijd eerst een interview met je af om vast te stellen wat je wensen zijn. Zo stellen ze jouw boodschap vast en de manier hoe jij het naar voren wilt brengen. Op die manier krijg jij een op maat gemaakte aanpak bij het verbeteren van je website.

Zo gaan wij te werk

Stap 1:

Laten we bellen over je behoeften

Stap 2:

Je krijgt te weten wanneer het af is

Stap 3:

Je teksten krijgen een flinke boost

Stap 4:

Jouw teksten zijn nu effectief

Beter vindbaar worden met SEO teksten

Wanneer je ervoor kiest om je website teksten af te stemmen op SEO, zullen onze tekstschrijvers je daarin voorzien. Zo richten ze zich dagelijks op het versterken van SEO teksten. Op die manier helpen ze jou om je onderneming beter vindbaar te maken binnen de zoekresultaten.

Doordat onze zoekmachine optimalisatie specialisten zich bezighouden met verbeteringen die volgens de richtlijnen van Google zijn, helpen ze jou op de meest effectieve wijze. Zo kun jij profiteren van de verhoging in bereik en zo ook conversie.

Versterk jouw onderneming met onze aanpak

Jouw website zal dus een optimalisatie krijgen om jouw doelen te behalen. Deze optimalisatie zal komen met een verhoging van conversie en bereik (wanneer je ook kiest voor SEO).

Als we jouw website dan hebben voorzien van professionele teksten, geven we je als extraatje altijd advies voor het verbeteren van de overige factoren van je website. Zo kun je denken aan de gebruiksgemak en ontwerp van je website. Op die manier willen we jouw onderneming de autoriteit maken binnen je branche.

Een greep uit onze klanten

Veelgestelde vragen

Word ik op de hoogte gebracht van de aanpassingen?

Jazeker. We vinden het namelijk ontzettend belangrijk dat je bij elke stap op de hoogte bent. Dat bepaalt voor ons de samenwerking en de communicatie. Zo delen we onze geschreven teksten met je via een live document. Je bent dus 100% betrokken bij het herschrijven van je webteksten.

Hoelang duurt het om mijn teksten te laten herschrijven?

Dat is op basis van jouw wensen en doelen. Wanneer je jouw gehele website wilt laten herschrijven, kan het een maand gaan duren voordat al je teksten optimaal zijn geschreven. Bespreek je behoeften met jouw vaste contactpersoon om een specifieke duur te ontvangen voor het herschrijven van je teksten.

Hoeveel kost het om webteksten te laten schrijven?

Het laten schrijven van webteksten betekent dat je gaat voor een betere en conversiegerichte website. Het is een investering die ervoor zal zorgen dat je meer omzet kunt genereren op je website. We zijn altijd benieuwd naar jouw wensen en dingen waar je tegenaan loopt. Zo kunnen we je uiteindelijk de beste prijsindicatie geven, maar gemiddeld kost het laten schrijven van webteksten minimaal €200,- tot €400,- voor een pagina. Voor een website van vijf pagina's kost het minimaal €995,-