Professioneel

Professionele teksten om jouw bezoekers te overtuigen.

Effectief

Voor meer effect en verhoging van omzet voor je bedrijf.

Onderscheid

Onderscheidt jouw website met unieke teksten.

Pakkende teksten

Is je website toe aan nieuwe teksten die bezoekers sneller kunnen converteren? Onze tekstschrijvers in Den Haag helpen je om meer omzet te genereren. Website teksten dienen pakkend geschreven te zijn om te kunnen overtuigen.

Doordat we jouw teksten uniek en onderscheidend schrijven, versla je de concurrentie beter. We richten ons op de voordelen die jouw bedrijf te bieden hebt. Op die manier laten we direct zien waarom de bezoeker voor jou moet kiezen.

We schrijven ook SEO teksten en artikelen. Dat doen we in de stijl die jij wilt. Formeel, informeel, direct en allerlei andere verschillende schrijfmanieren.

Unieke teksten laten schrijven | Web Exact

Volgens eigen schrijfstijl

Met de gerichte copywriting stijgt jouw conversieratio. Je kunt als bedrijf beter groeien, zonder dat je budget lager wordt.

We schrijven de teksten op natuurlijke wijze. En dat houdt in dat we overtuigend overkomen zonder te overdrijven. Jij bepaalt hoe je het wilt hebben. We streven ernaar de betrokkenheid hoog te houden.

Doelgerichte teksten voor jouw website? Bij ons ben je betrokken in het schrijfproces. We delen de teksten via een Word document die je ook kunt aanpassen. Eventueel kunnen we de teksten ook voor je gaan toepassen.

Effectieve teksten website | Web Exact

Website teksten

Met de Haagse bezoekers die je website bezoeken, wil je natuurlijk ook kunnen overtuigen. Meer conversie komt kijken wanneer je de bezoeker geeft waar hij of zij naar op zoek is.

Onze copywriters in Den Haag zorgen voor overtuigende teksten op je website. We schrijven pakkende titels, duidelijke call-to-actions en realiseren een goede leesbaarheid.

Je bent bij ons aan het juiste adres wanneer je pakkende webteksten wilt. Onze tekstschrijvers overdrijven niet, waardoor je bezoeker sneller neigt actie te ondernemen.

Website teksten schrijven | Web Exact

SEO teksten

Als ondernemer in Den Haag wil je natuurlijk ook gevonden worden in Google. Onze SEO specialisten schrijven zoekmachine vriendelijke teksten.

Allereerst beginnen we met een uitgebreid zoekwoordanalyse, zodat we kansen in kaart kunnen brengen. Wil je voor lokale, regionale of zelfs nationale zoekwoorden scoren? We helpen je graag.

We slaan de resultaten van het zoekwoordanalyse in een overzichtelijk rapport op. Die kun je dan observeren, en als je akkoord gaat beginnen wij de implementatie. Natuurlijk geschreven, zonder te proppen.

SEO tekstschrijver | Web Exact

Artikelen

Heb je het te druk waardoor je tijd tekort komt om artikelen te schrijven? Onze tekstschrijvers verzorgen dit graag voor je. Op het internet kun je jouw kennis met verschillende mensen delen.

Het komt goed te pas om jouw naam en merk naar voren te brengen. Google houdt er bovendien ook van wanneer je waardevolle informatie deelt.

Alvorens we een artikel schrijven, doen we altijd onderzoek naar het desbetreffend onderwerp. Is je artikel geschreven? Dan delen we de teksten met je. Uiteraard kunnen we het artikel ook meteen voor je verwerken.

Artikelen laten schrijven | Web Exact

Het schrijfproces

1. Analyse

We analyseren je wensen en behoeften voor jouw nieuwe teksten.

 • Concurrentienalayse
 • Websiteanalyse
 • Interview

2. Planning

Onze tekstschrijvers stellen naar wens bezigheden op en communiceren de deadline.

 • Webteksten
 • SEO teksten
 • Blogs schrijven

3. Aanpak

We schrijven de gewenste teksten en delen deze met je in een live bestand.

 • Effectieve website teksten
 • Betere vindbaarheid
 • Blogs voor jouw website

Een greep uit onze klanten

Veelgestelde vragen

Word ik op de hoogte gebracht?

Jazeker. We vinden het namelijk ontzettend belangrijk dat je bij elke stap op de hoogte bent. Dat bepaalt voor ons de samenwerking en de communicatie. Zo delen we onze geschreven teksten met je via een live document. Je bent dus 100% betrokken in het project.

Hoe lang duurt het om mijn teksten te laten schrijven?

Gemiddeld duurt een project korter dan een maand. We richten ons op efficiente werkprocessen die ervoor zorgen dat jij niet lang hoeft te wachten.

 • SEO teksten: 3 weken
 • Artikelen schrijven: 2 weken
 • Website teksten schrijven (copywriting): 2-3 weken

Dit zijn de schattingen van onze schrijfdiensten. Vraag een vrijblijvende offerte aan om jouw bedrijf van effectieve en doelgerichte teksten te voorzien. Bespreek de behoeften met jouw vaste contactpersoon om een specifieke duur te krijgen.

Hoeveel kost het om teksten te laten schrijven?

Op basis van je wensen geven we je graag een gemiddelde prijsindicatie. Bij het schrijven van webteksten en SEO teksten, zijn onze schrijvers bezig met andere zaken dan bij blogs bijvoorbeeld.

 • 1 pagina met SEO teksten: €200,-
 • 1 pagina met webteksten: €250,-
 • 1 blogartikel: €200-€300,-

Waarom Web Exact als tekstschrijver?

Samenwerking

We werken graag met je samen om jouw bedrijf een boost te geven. Jij genereert zo meer omzet en klanttevredenheid.

Resultaat gericht

We analyseren altijd eerst de statistieken. De statistieken gebruiken we vervolgens voor een effectieve schrijfaanpak.

Meedenkend

Jouw wensen en voorkeuren zijn belangrijk voor ons. We denken mee aan oplossingen en zorgen voor een brede aanpak.

Overtuigend
Conversiegericht
SEO vriendelijk
Persoonlijk
Overzichtelijk
Schrijfadvies
Unieke teksten
Concurrentieanalyse
Aantrekkelijk

Tekstschrijver in Den Haag inzetten? We staan voor je klaar.