Kan foto niet laden

Hoger scoren in Google

Wilt u gevonden worden op Google en bent u hard bezig geweest om bezoekers te genereren naar uw website? Het kan ook zo zijn dat u een nieuwe website heeft opgezet en u nu hard op zoek bent naar datgene wat uw bedrijf vindbaar zal maken. En daar is elke serieuze ondernemer naar op zoek. Wij bij webdesign bureau Web Exact begrijpen uw frustratie en daarom hebben wij voor u de benodigdheden op een rijtje gezet om uw bedrijf de volgende stap in te schieten.

Hoe kan ik gevonden worden in de zoekresultaten van Google?

Om uw bedrijf goed vindbaar te maken dient u een sterke SEO toegepaste website te hebben. Google wilt haar bezoekers de optimale gebruikservaring bieden, zodat ze snel kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn. Uw website hoort in te spelen op de voorwaarden dat Google heeft om een website hoog te plaatsen in de zoekresultaten.

SEO voorwaarde: URL

Veel ondernemers geven weinig aandacht aan SEO en zien daarom minder bezoekers dan ze gewild hadden. Wees niet de persoon dat SEO negeert, want na tijd zult u de resultaten mogen confronteren en elke ondernemer dient SEO daarom veel aandacht te geven. Alleen zo zult u de bezoekers aatrekken. Volgens een artikel van Google Webmasters houden zoekmachines van een simpele en logische URL structuur.

De URL van een website is één van de voorwaarden die Google heeft opgesteld om een website hoog te positioneren in de zoekresultaten. Een URL die voldoet aan de eisen van Google zorgt er voor dat uw website hoger positioneert. De URL moet zo kort mogelijk zijn en in kleine letters.

Spaties moeten worden vervangen met een '-', zodat Google het makkelijker indexeert. Dit zorgt er voor dat de bezoeker het beter kan lezen. Een URL dient logisch en relevant zijn. De bezoekers van Google typen zoekwoorden in. Jouw URL is een goede mogelijkheid om proberen te positioneren op Google voor die desbetreffende zoekwoord.

Als een bezoeker zoekt naar SEO, dan is het relevant om uw pagina wat SEO inhoud heeft een URL te geven van: https://domeinnaam.nl/seo. Dit zorgt ervoor dat uw pagina word gepositioneerd in Google voor de zoekwoorden die relevant zijn voor uw website.

SEO voorwaarde: Snelheid

Gezien Google meer aandacht is gaan geven aan de website snelheid door PageSpeed Insights op te starten, is het belangrijk uw website snelheid te optimaliseren. Bekijk uw snelheid om te zien hoe er voor staat, want een langzame website heeft niet alleen gevolg op hoe Google uw website zal positioneren maar ook op conversies.

Hoe langer een bezoeker wacht op een website hoe sneller de bounce van toepassing word. Een snelle website is zeer geliefd bij Google en heeft positieve effect op uw SEO score. Het hebben van een snelle website bied uw bezoeker een fijne gebruikservaring.

Zodra Google merkt dat uw website snel is in het laden zullen ze uw website hoger plaatsen in de zoekresultaten. Een bezoeker is op zoek naar snelle en makkelijke oplossingen. Met een snelle website bied u dit de bezoeker aan en zult u mogen profiteren van hogere positionering in zoekresultaten van Google en betere conversie.

Een goede website snelheid zult uw bedrijf een betere SEO score geven en dus een hogere positie in Google en dat is wat u wilt.

SEO voorwaarde: Linkbuilding

Wat is linkbuilding? Linkbuilding is hoe uw website de structuur aanhangt van links in uw website en buiten uw website. Met relevante interne links zorgt u er voor dat de bezoeker uw website doorkijkt. Dit heeft zeer positieve effect, want Google analyseert namelijk bij alle websites hoelang een bezoeker bij een website blijft.

Google vind het belangrijk dat een bezoeker een website relevant vind en met een lange bezoektijd geeft dat Google een positieve signaal af. Dit zorgt voor hoge positionering in de zoekresultaten, omdat uw website relevant word ervaren door de bezoeker en dus ook door Google.

Nu u weet over wat interne links zijn kunnen we doorgaan naar wat backlinks zijn. Wat zijn backlinks nou eigenlijk? Backlinks zijn links waar een ander website naar uw website linken. Dit geeft Google een signaal dat uw website autoriteit heeft en dus hoger zal positioneren op Google. Linkbuilding is een essentiële voorwaarde in SEO.

SEO voorwaarde: Content

Content content content! Google houd van goede content. Goede content zorgt voor lange en kwalitatieve bezoektijd en dit geeft een signaal af aan Google dat uw website de bezoeker interesseert en dus een relevante website is. Een website die goede en kwalitatieve content heeft, trekt niet alleen Google aan om uw website hoger te positioneren maar ook de bezoeker.

Hoe beter de content hoe lager de bounce rate. Uw doel is om bezoekers op uw website te houden en niet weg te jagen. Het is essentieel als ondernemer om bezoekers aan te trekken en verder te laten blijven op wat u wilt verkopen. Als een bezoeker niet geïnteresseerd is in uw diensten of producten doordat de content afwijkt, dan zult uw website daardoor niet hoog positioneren door Google.

Goede content zorgt voor een positieve SEO score en dus meer bezoekers voor en langere bezoekerstijd voor uw website.

SEO voorwaarde: Zoekwoorden en Meta-tags

U heeft ze vast langs zien gaan. De Meta-tags. Ze worden getoond nadat u iets zoekt op Google. De Meta-titel en Meta-omschrijving worden door Google bekeken naar relevantie voor de desbetreffende zoekwoord die de bezoeker heeft ingevoerd. Als u zoekt naar SEO dan vind u een seo website die Google gelooft de beste optie te zijn voor je zoekopdracht.

In de Meta-titel en Meta-omschrijving komt het woordje SEO dan voor. Google vind het belangrijk dat de bezoeker de optimale gebruikservaring krijgt en dat de bezoeker op de juiste website terecht komt.

Meta-titel en Meta-omschrijving is dus heel belangrijk. Het is ook wat een bezoeker aantrekt om te klikken op uw link. Dit zult uw website een betere SEO score geven en dus meer bezoekers.


Deel dit artikel met jouw vrienden en kennissen


Voor SEO moet u bij ons zijn

Wij vinden het belangrijk dat uw bedrijf het uiterste er uit haalt en daarom bieden wij de dienst aan om SEO toe te passen aan uw website. Heeft u nog geen website dan maken wij ook websites die hoge conversie behalen en een mooi ontwerpen hebben. Maak uw volgende stap om uw website vindbaar te maken door onze SEO dienst. Bekijk onze prijzen voor SEO. Heeft u vragen over onze diensten dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.