Betere webteksten krijgen

Je hebt behoefte aan sterke teksten voor op je website. We begrijpen dat het frustrerend kan zijn om webteksten te hebben die niet goed genoeg zijn. Het zorgt voor minder conversie en meer verlatingen van bezoekers. Dat wil je natuurlijk voorkomen en/of verbeteren. Wij nemen je zorgen graag van je weg.

Sterke copy voor meer conversie

Goede webteksten zijn essentieel om je bezoekers over te halen. Je wilt laten zien dat jouw onderneming de beste keus bent voor een probleem. Wanneer je teksten niet genoeg waarde laten zien aan je bezoekers, zul je jammer genoeg moeten toekijken hoe je bezoekers je website verlaten.

Je bezoekers vertrekken nu nadat je veel moeite hebt gedaan om ze op je website te krijgen. Laat conversiegerichte teksten schrijven door onze professionele tekstschrijvers.

Wij willen jou zien groeien

Jouw wensen staan bij ons centraal en dat betekent dat wij naar jouw wensen luisteren en het tot werkelijkheid maken. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten 100% betrokken zijn binnen het project.

Laat jouw unieke website teksten schrijven naar hoe jij het wilt hebben. Wil je informaliteit op je website? Dan zullen onze copywriters met je meedenken en dat voor je realiseren door jouw website bezoekers persoonlijker aan te spreken. Een website verdient het om passie uit te stralen en zo dus ook die van jou.

Zo gaan wij te werk

Stap 1:

Laten we bellen over je behoeften

Stap 2:

Je krijgt te weten wanneer het af is

Stap 3:

Je teksten krijgen een flinke boost

Stap 4:

Jouw teksten zijn nu effectief

Betere SEO teksten voor je website?

Krijg meer bereik door zoekmachine geoptimaliseerde teksten te laten schrijven. Wij zorgen ervoor dat jouw zoekwoorden verwerkt worden binnen jouw webteksten, zodat jij kunt profiteren van een betere SEO score.

Gedetailleerde en vooral interessante teksten voor jouw onderneming. Wij willen je helpen om de beste te worden binnen je branche. Anderen hebben het al geprobeerd en profiteren nu van betere posities binnen de zoekresultaten. Wil jij ook hetzelfde bereiken? Onze copywriters staan voor jou klaar.

100% gericht op jouw tevredenheid

De klanten van Web Exact hebben hun website effectiever mogen laten maken middels pakkende webteksten. Hun tevredenheid is waar wij helemaal blij van worden. Daarom vinden wij het belangrijk dat elke klant onze uiterste aandacht krijgt voor het project.

Betrokkenheid van klanten is ons geheim bij het schrijven van goede webteksten. Op maat gemaakte webteksten zijn essentieel en dat kunnen wij slechts realiseren door de klant te betrekken in het project. We bekijken jouw wensen en bespreken jouw behoeften, zodat jij effectieve teksten krijgt voor op je website.

Een greep uit onze klanten

Veelgestelde vragen

Word ik op de hoogte gebracht van de aanpassingen?

Jazeker. We vinden het namelijk ontzettend belangrijk dat je bij elke stap op de hoogte bent. Dat bepaalt voor ons de samenwerking en de communicatie. Zo delen we onze geschreven teksten met je via een live document. Je bent dus 100% betrokken bij het herschrijven van je webteksten.

Hoelang duurt het om mijn teksten te laten herschrijven?

Dat is op basis van jouw wensen en doelen. Wanneer je jouw gehele website wilt laten herschrijven, kan het een maand gaan duren voordat al je teksten optimaal zijn geschreven. Bespreek je behoeften met jouw vaste contactpersoon om een specifieke duur te ontvangen voor het herschrijven van je teksten.

Hoeveel kost het om webteksten te laten schrijven?

Het laten schrijven van webteksten betekent dat je gaat voor een betere en conversiegerichte website. Het is een investering die ervoor zal zorgen dat je meer omzet kunt genereren op je website. We zijn altijd benieuwd naar jouw wensen en dingen waar je tegenaan loopt. Zo kunnen we je uiteindelijk de beste prijsindicatie geven, maar gemiddeld kost het laten schrijven van webteksten minimaal €200,- tot €400,- voor een pagina. Voor een website van vijf pagina's kost het minimaal €995,-