Je website bevat niet de teksten die je wilt hebben en je wilt hier verandering in brengen omdat je ziet dat het je onderneming aan het schaden is. Wij begrijpen je frustratie. Dit is een kwestie die zo snel mogelijk aangepakt moet worden en wij staan voor je klaar.

Teksten die je website zal versterken

Goede webteksten zijn essentieel om je bezoekers over te halen. Je wilt laten zien dat jouw onderneming de beste keus bent voor een probleem. Wanneer je teksten niet genoeg waarde laten zien aan je bezoekers, zul je jammer genoeg moeten toekijken hoe je bezoekers je website verlaten. Je bezoekers vertrekken nu nadat je veel moeite hebt gedaan om ze op je website te krijgen. Laat conversiegerichte teksten schrijven door onze professionele tekstschrijvers.

Jouw groei is onze motivatie

Jij bent 100% betrokken binnen het project en dat betekent dat jouw teksten compleet afgestemd kunnen worden op hoe jij het wilt hebben. Zo heb je een aandeel in de optimalisatie van je webteksten in Almere. Wanneer je meer informaliteit op je website wilt, zullen onze copywriters dat voor je realiseren door je bezoekers op een persoonlijke niveau aan te spreken. Een échte band wordt dus gebouwd. Het is tijd om jouw passie te laten stralen middels pakkende teksten.

Zo gaan wij te werk

Stap 1:

Laten we bellen over je behoeften

Stap 2:

Je krijgt te weten wanneer het af is

Stap 3:

Je teksten krijgen een flinke boost

Stap 4:

Jouw teksten zijn nu effectief

Gevonden worden op Google?

De teksten die wij voor je schrijven, zullen positief effect hebben op je vindbaarheid op Google. Wij bekijken jouw branche en de zoekwoorden waarop je wilt scoren. De zoekwoorden worden fijn verwerkt binnen je teksten, zodat je geen onnatuurlijke teksten krijgt voor je website. Jouw vindbaarheid zal dus bevorderd worden middels SEO geoptimaliseerde teksten. Meer bereik zal zorgen voor meer klanten, en dat is wat je wilt bereiken. Onze SEO tekstschrijvers helpen je graag om jouw website beter vindbaar te maken.

We zijn pas tevreden als jij tevreden bent.

Bij Web Exact zijn we gefocust op de doelen van onze klanten. Wij zetten ons in om hun doelen te bereiken middels pakkende en sterke webteksten. Met volle passie gaan we elke uitdaging aan en dus ook die van jou. Elk project die we starten zal gericht zijn op de behoeften van de klant. Je zult dus de volle aandacht krijgen, zodat jouw teksten uniek en verbijsterend zijn voor jouw website.

Een greep uit onze klanten

Wij helpen je graag.