Minder klanten met je huidige website?

Met een website wil je natuurlijk bezoekers kunnen converteren naar klanten. Helaas gaat dan niet al te makkelijk en vereist het nogal wat effect van jouw website. Bezoekers overtuigen namelijk pas wanneer ze zien waar ze naar op zoek zijn.

Doordat website teksten niet aanslaan op bezoekers, verlaten ze de website zonder contact op te nemen of een offerte aan te vragen. Daar gaat de potentiële klant dan die vervolgens op zoek gaat naar de concurrent.

Meer omzet met webteksten in Almere | Web Exact

Meer omzet genereren

Jouw website teksten krijgen een flinke boost. Ook wanneer je nog geen teksten hebt en die wilt laten schrijven. We vinden het belangrijk dat jouw website wat oplevert en daarom richten onze copywriters zich op conversiegerichte technieken.

Met gebruik van psychologie en het benoemen van voordelen, krijgen jouw bezoekers teksten te lezen die aanslaan. Vooral omdat ze gericht zijn op jouw unieke boodschap, krijgt de bezoeker een gevoel van vertrouwen.

Diverse tekstschrijvers

Onze schrijvers richten zich niet alleen op het schrijven van teksten, ze gaan namelijk dieper dan dat. Doordat er gebruik gemaakt wordt van kennis over zoekmachine optimalisatie, krijgt jouw website een boost in de online wereld.

Met een website die dan effectieve teksten bevat, kun je meer conversie gaan genereren waardoor je jouw bedrijf kunt uitbreiden. Bezoekers raken tevreden en jij genereert meer omzet.

Zo gaan wij te werk

Stap 1:

Bespreek jouw wensen met ons

Stap 2:

We communiceren de deadline

Stap 3:

Tekstschrijvers gaan aan de slag

Stap 4:

Nieuwe en pakkende teksten

Beter vindbaar met webteksten in Almere | Web Exact

Vindbaar worden in Google?

Door jouw website vindbaar te maken met SEO teksten, kun je meer bezoekers gaan verwelkomen. Dagelijks en wekelijks komen er dan organische bezoekers naar jouw site die interesse hebben in jouw aanbod.

Onze SEO tekstschrijvers vinden zoekwoorden met een lage concurrentie niveau, zodat er meer kans is om te scoren. Door de zoekwoordanalyse uit te voeren brengen ze kansen in kaart en gebruiken ze die vervolgens om het in jouw website toe te passen.

Volgens de richtlijnen van Google passen ze de zoekwoorden toe binnen de website teksten op een manier dat goed leesbaar blijft voor bezoekers.

Meer omzet voor jouw bedrijf?

Jouw vaste contactpersoon houdt je altijd op de hoogte van de teksten die worden geschreven. Op die manier blijf je betrokken binnen het project en hoef je er niet constant achteraan te gaan. Ondernemers in Almere hebben het al druk genoeg, dus we bieden graag gemak bij het schrijven van website teksten.

Ook krijg je gratis informatie over de andere Online Marketing diensten, zodat je op die manier genoeg weten hebt van wat er verbeterd kan worden om meer online succes te behalen.

Een greep uit onze klanten

Veelgestelde vragen

Word ik op de hoogte gebracht van de aanpassingen?

Jazeker. We vinden het namelijk ontzettend belangrijk dat je bij elke stap op de hoogte bent. Dat bepaalt voor ons de samenwerking en de communicatie. Zo delen we onze geschreven teksten met je via een live document. Je bent dus 100% betrokken bij het herschrijven van je webteksten.

Hoe lang duurt het om mijn teksten te laten herschrijven?

Dat is op basis van jouw wensen en doelen. Wanneer je jouw gehele website wil laten herschrijven, kan het een maand gaan duren voordat al je teksten optimaal zijn geschreven. Bespreek je behoeften met jouw vaste contactpersoon om een specifieke duur te ontvangen voor het herschrijven van je teksten.

Hoeveel kost het om webteksten te laten schrijven?

Het laten schrijven van webteksten betekent dat je gaat voor een betere en conversiegerichte website. Het is een investering die ervoor zal zorgen dat je meer omzet kunt genereren op je website. We zijn altijd benieuwd naar jouw wensen en dingen waar je tegenaan loopt. Zo kunnen we je uiteindelijk de beste prijsindicatie geven, maar gemiddeld kost het laten schrijven van webteksten minimaal €200,- tot €400,- voor een pagina. Voor een website van vijf pagina's kost het minimaal €995,-

Klaar voor meer online groei? We helpen je graag.