Deel kennis en expertise

Met blogartikelen op jouw website, geef je bezoekers een kijkje naar hoeveel jij over het onderwerp weet. Door dit duidelijk te vertonen bouw je vertrouwen op, wat er weer voor zal zorgen dat je meer klanten en bezoekers krijgt.

Het kan lastig zijn om je eigen blogs te schrijven, daarom helpen onze tekstschrijvers je hier graag. Niet alleen schrijven we jouw blogs, maar ook geven we gratis schrijfadvies weg voor als je in de toekomst meer wilt schrijven.

  • Je hebt geen tijd om blogs te schrijven
  • Het vereist te veel kennis en kunde
  • Je vindt het moeilijk om ermee bezig te zijn
Wat je kunt verwachten:
  • Uitgebreid onderzoek per behandelde blog
  • Zoekwoordanalyse voor meer kansen
  • Blogs die vragen direct beantwoorden
  • Geschreven in de stijl van jouw bedrijf
  • Vertonen van expertise

Meer dan alleen een blog

Een blogartikel dient zodanig geschreven te zijn waardoor bezoekers ook door blijven lezen. Doordat onze tekstschrijvers een specifieke opbouw hanteren, blijven bezoekers lezen, en krijgen ze te vinden waar ze naar op zoek zijn.

Ook kun je ervoor kiezen om de blogs in je nieuwsbrief te promoten. Dan krijg je genoeg bezoekers naar je nieuwe artikel. Wij zorgen ervoor dat jouw blog naar wens wordt geschreven, zodat jij deze kunt delen

Voor vertrouwen en zekerheid is het schrijven van blogs een uitstekend idee. Bezoekers gaan namelijk niet al te snel uit tot actie, maar wanneer ze merken dat jij kennis van zaken hebt, dan zijn ze daar sneller in bereid.

Effectieve blogs laten schrijven | Web Exact
Blogs vindbaar maken | Web Exact

Blogs ook vindbaar maken

Met een artikel wil je natuurlijk ook gevonden kunnen worden in Google. Onze tekstschrijvers helpen je hiermee door uitgebreid onderzoek in zoektermen te verrichten. Op die manier schrijven ze artikelen die gevonden worden, en zo behaal jij er resultaat mee.

Niet alleen krijg je bezoekers naar de blog, maar ook wordt de website in de ogen van Google vele malen sterker. Met effectieve artikelen behaal je meer vertrouwen bij Google, waardoor jouw website beter zal scoren.

Onze SEO schrijvers passen de zoekwoorden op een natuurlijk leesbare manier toe. Zo zijn we geen voorstander in het proppen van zoekwoorden.

Breng persoonlijkheid

Met een blogartikel is het ook belangrijk om jezelf te kunnen onderscheiden. Er zijn namelijk al talloze blogs geschreven en daarom is onderscheiding zo essentieel.

Doordat onze artikelschrijvers een unieke schrijfstijl gebruiken, kunnen bezoekers sneller die onderscheid maken. Ook kunnen ze dit wanneer hun vraag gebruiksvriendelijk beantwoord word.

We komen graag te weten hoe jij je bezoeker wilt aanspreken. Is het formeel, vriendelijk, subtiel? Jij kiest de schrijfstijl. Hierdoor blijf je betrokken bij het laten schrijven van blogs.

Schrijfstijl in blogs | Web Exact

Een greep uit onze klanten

Veelgestelde vragen

Word ik op de hoogte gebracht?

Jazeker. We vinden het namelijk ontzettend belangrijk dat je bij elke stap op de hoogte bent. Dat bepaalt voor ons de samenwerking en de communicatie. Zo delen we onze geschreven teksten met je via een live document. Je bent dus 100% betrokken in het project.

Hoe lang duurt het om mijn blogs te laten schrijven?

Onze tekstschrijvers nemen uiterst gebruik van hun kennis en expertise. Hierdoor wordt een blog naar wens geschreven, die ook nog eens resultaat oplevert.

  • 1 blogartikel duurt gemiddeld: 2 werkdagen

Elk artikel kan in duur verschillen, omdat de onderwerpen in grootte en details vaak verschillen. Hierdoor is het handig om je wensen met jouw vaste contactpersoon te bespreken.

Hoeveel kost het om webteksten te laten schrijven?

Een blogartikel kost gemiddeld tussen €200,- tot €300,-. Kies je ervoor om meerdere blogs te laten schrijven, dan stellen we graag een op maat gemaakt pakket voor je vast.

Klaar voor meer online groei? We helpen je graag.