Meer conversie met webdesign

Wanneer je nog geen website hebt, kun je wat klanten mis gaan lopen. Dat is natuurlijk niet wat je wilt en daar zijn gelukkig oplossingen voor. Een website die bezoekers echt converteert naar klanten, dat is essentieel. Maak het je concurrenten moeilijker in plaats van makkelijker door onze meedenkende webdesigners in te zetten.

Herkenbare website

Jij als ondernemer wilt je natuurlijk onderscheiden van de concurrenten. Je wilt opvallen met een website die écht aanspreekt. Daar weten onze webdesigners wel raad mee.

We vragen je altijd of je zelf ontwerpen bent tegengekomen die je wel leuk vindt. Op die manier maken we het mogelijk om die ontwerpen terug te laten komen op je nieuwe website. Zo heb je een website die op maat gemaakt is die ook nog eens uniek is.

Geen templates, maar wel maatwerk

Nadat we als webdesign bedrijf genoeg websites hebben gezien die het niet goed deden vanwege het gebruik van templates, hebben we besloten om dat te voorkomen bij onze klanten. We zien dat maatwerk websites het vele malen beter doen en daarom staan onze webdesigners klaar om jouw website een feit te maken.

Wie wil er nou een website die lijkt op die van de rest. Je hebt een uniek verhaal die verwerkt dient te worden in je website. Op die manier zorg je voor een website die zich onderscheid van de rest. Meer bezoekers zullen zich dan converteren naar klanten wat zal leiden tot meer omzet voor jouw onderneming.

Zo gaan wij te werk

Stap 1:

Laten we je behoeften voor de website bespreken

Stap 2:

We laten je weten wanneer de website af zal zijn

Stap 3:

Je website wordt gebouwd of geoptimaliseerd

Stap 4:

Wij leveren je het gewenste resultaat op

100% betrokken zijn

Jouw vaste contactpersoon houdt je altijd op de hoogte van de aanpassingen. Dat doet hij door de website met je te delen zodat je de aanpassingen kunt observeren. Op die manier houden we niets geheim en ben jij dus 100% betrokken binnen het project.

Onze webdesigners zijn gepassioneerd en willen je onderneming graag zien stijgen, daarom nemen zij ook graag feedback van je aan wanneer je die hebt. Ze gaan te werk met de nieuwste en meest effectieve conversietechnieken, zodat jouw website beter zal converteren.

Gericht op jouw wensen

Jouw tevredenheid vinden wij belangrijk. Dat betekent dat we altijd tot het uiterste gaan om jouw website te realiseren. Wanneer je net even een aanpassing wil maken aan je website, zullen we die in acht nemen en uitvoeren. Op die manier richten we ons op wat jij wilt bereiken met de website.

We delen een live url met je zodat je de aanpassingen kunt zien. Jouw betrokkenheid is essentieel voor een fijne samenwerking. Bespreek jouw behoeften met ons en we willen je graag helpen.

Een greep uit onze klanten

Veelgestelde vragen

Kies ik hoe de website eruit komt te zien?

Jazeker. Jij kiest de kleuren, de lettertype en het structuur van de website. We helpen je met het kiezen van de juiste keuzes met betrekking tot conversie. We vragen je dan ook om ons wat voorbeeldwebsites te laten zien die jij mooi vindt. Zo kunnen wij de website maken die bij jou past.

Hoeveel kost een website?

Natuurlijk verschild het antwoord wanneer het afhangt van de aantal pagina's en jouw doelen met een website. De kosten voor een website van 1-5 pagina's zijn vanaf 900,-. Zo worden onze websites met uiterste zorg en aandacht gemaakt om de uniekheid te kunnen waarborgen. Wij maken meer dan alleen websites. Waar we in specialiseren is het genereren van meer omzet voor jouw onderneming.

Wat is de tijdsduur om een website te laten maken?

De websites die wij maken zijn verschillend. Zo kan een website die bestaat uit vijf pagina's al snel maximaal twee weken duren. Afhankelijk van jouw wensen zullen wij een tijdsduur samenstellen van wanneer je website af zal zijn.

Hoe zit het met de onderhoud?

De websites die wij realiseren vereisen geen onderhoudspakket. Je krijgt alle bestanden van je website na je gewenste resultaat, daarna bepaal jij wat je wilt doen met je website. We maken alle websites op maatwerk zonder dat we te werk gaan met een CMS systeem. Je kunt de websites dus zien als statisch. Zo bespaar jij kosten op onderhoud en hoef jij niet constant bezig te zijn met de website, en zo houd je tijd over voor je onderneming.

Kan ik mijn website zelf verbeteren en aanpassen?

We moeten helaas degene teleurstellen die het fijn vindt om de website onder de loep te nemen en constante updates te verrichten aan de website. De websites die wij maken zijn dus niet voor ondernemers die technische kennis hebben van websites en het leuk vinden om zelf hun website te updaten. Onze websites worden zonder CMS systeem gebouwd. Dat houdt in dat niet iedereen aan de slag kan gaan om de website aan te passen. Ben je een ondernemer die het liefst af wilt zijn van de website en niet constant moet zorgen voor de beschikbaarheid van je website, dan zijn wij de juiste keuze voor jou.