Jouw webdesign

Je kunt wel wat klanten mislopen wanneer je geen website hebt voor je onderneming. Dat kan zeer frustrerend zijn. Ook willen je concurrenten steeds beter worden, en met een website zul je ze dat lastiger gaan maken. We maken graag jouw website zodat jij er weer hard tegenaan kunt.

Herkenbare huisstijl

Een unieke website zorgt voor meer herkenning en ook meteen voor een betere conversie. Zo willen bezoekers jouw onderneming zien wanneer ze je website bezoeken. Dat vinden wij nou zo leuk om te doen: unieke websites maken.

Je kunt jouw unieke huisstijl zelf samenstellen. We vragen je vooraf altijd of je een aantal websites bent tegengekomen waarvan je het ontwerp leuk vindt. Dat zal ons een beter beeld geven wat je terug wilt zien op je website. Op die manier krijg jij een website die je leuk vindt en zorgen wij voor de conversiegerichtheid van het ontwerp.

Onderscheidende webdesign

Zonder beperkingen gaan onze webdesigners aan de slag met jouw website. Ze maken gebruik van de nieuwste en meest effectieve technieken om jouw website onderscheidend te maken van je concurrenten.

Je website moet natuurlijk onderscheidend zijn van je concurrenten, anders los je weinig tot niets op. Wij als webdesign bedrijf, gaan niet te werk met templates. Jouw onderneming is uniek en vereist zo dus ook een unieke behandeling.

Zo gaan wij te werk

Stap 1:

Laten we je behoeften voor de website bespreken

Stap 2:

We laten je weten wanneer de website af zal zijn

Stap 3:

Je website wordt gebouwd of geoptimaliseerd

Stap 4:

Wij leveren je het gewenste resultaat op

Transparante communicatie

Onze webdesigners zullen je altijd op de hoogte houden van de stappen die ze maken bij het bouwen van je website. Zo vinden ze het belangrijk dat je betrokken bent binnen het project. Op die manier ontstaat er een fijne samenwerking wat zal resulteren tot een betere website voor jouw onderneming.

Ze staan klaar om jouw wensen en behoeften te vervullen middels een website die écht bij je past. Ons doel is om je geen omkijken meer te geven naar je website. We regelen alles van A tot Z om jouw website effectief te maken.

Een tevreden resultaat

We zijn bereid om jouw de website te geven waar je op hoopt, al moeten onze webdesigners net die extra energie insteek geven. Zo vinden we het dus belangrijk dat jij tevreden bent met de website. Op die manier willen we jouw onderneming het volgende niveau insturen.

Jouw vaste contactpersoon houdt je op de hoogte middels het delen van de live website. Zo kun je meekijken naar de aanpassingen die worden verricht. Jouw betrokkenheid zorgt voor een fijne samenwerking.

Een greep uit onze klanten

Veelgestelde vragen

Kies ik hoe de website eruit komt te zien?

Jazeker. Jij kiest de kleuren, de lettertype en het structuur van de website. We helpen je met het kiezen van de juiste keuzes met betrekking tot conversie. We vragen je dan ook om ons wat voorbeeldwebsites te laten zien die jij mooi vindt. Zo kunnen wij de website maken die bij jou past.

Hoeveel kost een website?

Natuurlijk verschild het antwoord wanneer het afhangt van de aantal pagina's en jouw doelen met een website. De kosten voor een website van 1-5 pagina's zijn vanaf 900,-. Zo worden onze websites met uiterste zorg en aandacht gemaakt om de uniekheid te kunnen waarborgen. Wij maken meer dan alleen websites. Waar we in specialiseren is het genereren van meer omzet voor jouw onderneming.

Wat is de tijdsduur om een website te laten maken?

De websites die wij maken zijn verschillend. Zo kan een website die bestaat uit vijf pagina's al snel maximaal twee weken duren. Afhankelijk van jouw wensen zullen wij een tijdsduur samenstellen van wanneer je website af zal zijn.

Hoe zit het met de onderhoud?

De websites die wij realiseren vereisen geen onderhoudspakket. Je krijgt alle bestanden van je website na je gewenste resultaat, daarna bepaal jij wat je wilt doen met je website. We maken alle websites op maatwerk zonder dat we te werk gaan met een CMS systeem. Je kunt de websites dus zien als statisch. Zo bespaar jij kosten op onderhoud en hoef jij niet constant bezig te zijn met de website, en zo houd je tijd over voor je onderneming.

Kan ik mijn website zelf verbeteren en aanpassen?

We moeten helaas degene teleurstellen die het fijn vindt om de website onder de loep te nemen en constante updates te verrichten aan de website. De websites die wij maken zijn dus niet voor ondernemers die technische kennis hebben van websites en het leuk vinden om zelf hun website te updaten. Onze websites worden zonder CMS systeem gebouwd. Dat houdt in dat niet iedereen aan de slag kan gaan om de website aan te passen. Ben je een ondernemer die het liefst af wilt zijn van de website en niet constant moet zorgen voor de beschikbaarheid van je website, dan zijn wij de juiste keuze voor jou.