Nog geen website?

Je kunt wel wat klanten mislopen wanneer je geen website hebt, en dat is natuurlijk zeer vervelend. Je wilt dit probleem zo snel mogelijk oplossen en daar zijn wij als webdesign bedrijf voor. Laat jouw unieke website maken door ervaren webdesigners.

Onderscheidende website

Een website die effectief is die ook nog eens onderscheidend is van de rest. Zo zullen mensen je website sneller herkennen. Je wordt als autoriteit in je branche gevestigd wanneer je genoeg vertrouwen biedt.

Jouw ontwerp wordt dus samengesteld naar jouw wensen. We vragen je altijd of je al een ontwerp tegen bent gekomen waarvan je die terug wilt zien in je eigen website. Zo komen jouw wensen terug in je nieuwe website waardoor je website ook écht van jou.

Maatwerk huisstijl

We werken gelukkig niet met templates, want die zullen je website geen unieke uitstraling geven. Jouw website wordt dus volledig op maat gemaakt. Dat betekent dat onze webdesigners je website vanaf A tot Z bouwen.

Wanneer je onderneming een verhaal heeft, kun je die terug laten komen op je website. Zo geef je een smaak van de onderneming mee waardoor je website uniek wordt. Je website zal zo beter converteren dan die van je concurrenten.

Zo gaan wij te werk

Stap 1:

Laten we je behoeften voor de website bespreken

Stap 2:

We laten je weten wanneer de website af zal zijn

Stap 3:

Je website wordt gebouwd of geoptimaliseerd

Stap 4:

Wij leveren je het gewenste resultaat op

Jouw betrokkenheid is essentieel

Wanneer je door ons je website laat maken, krijg je altijd een vaste contactpersoon die je door het project zal leiden. Zo houdt hij je op de hoogte van de werkzaamheden aan je website. Je krijgt een live URL toegestuurd waar je de website altijd zelf kunt bekijken.

De nieuwste en meest effectieve conversietechnieken worden toegepast aan je website. Zo zal je website beter converteren wat zal leiden tot meer omzet voor je onderneming in Veenendaal.

Jouw converterende website

Onze webdesigners gaan aan de slag met jouw nieuwe website en zorgen ervoor dat jouw wensen erin terugkomen. Je krijgt altijd de mogelijkheid om aanpassingen door te geven. Zo zal de website dus precies gemaakt worden hoe jij het wilt hebben.

Jouw betrokkenheid vinden we dus zeer belangrijk om een fijne samenwerking te hebben. Alleen zo zullen we jouw website compleet kunnen afstemmen op jouw behoeften. Met transparante communicatie houden we je altijd op de hoogte van de volgende stappen zodat je weet waar je aan toe bent.

Een greep uit onze klanten

Veelgestelde vragen

Kies ik hoe de website eruit komt te zien?

Jazeker. Jij kiest de kleuren, de lettertype en het structuur van de website. We helpen je met het kiezen van de juiste keuzes met betrekking tot conversie. We vragen je dan ook om ons wat voorbeeldwebsites te laten zien die jij mooi vindt. Zo kunnen wij de website maken die bij jou past.

Hoeveel kost een website?

Natuurlijk verschild het antwoord wanneer het afhangt van de aantal pagina's en jouw doelen met een website. De kosten voor een website van 1-5 pagina's zijn vanaf 900,-. Zo worden onze websites met uiterste zorg en aandacht gemaakt om de uniekheid te kunnen waarborgen. Wij maken meer dan alleen websites. Waar we in specialiseren is het genereren van meer omzet voor jouw onderneming.

Wat is de tijdsduur om een website te laten maken?

De websites die wij maken zijn verschillend. Zo kan een website die bestaat uit vijf pagina's al snel maximaal twee weken duren. Afhankelijk van jouw wensen zullen wij een tijdsduur samenstellen van wanneer je website af zal zijn.

Hoe zit het met de onderhoud?

De websites die wij realiseren vereisen geen onderhoudspakket. Je krijgt alle bestanden van je website na je gewenste resultaat, daarna bepaal jij wat je wilt doen met je website. We maken alle websites op maatwerk zonder dat we te werk gaan met een CMS systeem. Je kunt de websites dus zien als statisch. Zo bespaar jij kosten op onderhoud en hoef jij niet constant bezig te zijn met de website, en zo houd je tijd over voor je onderneming.

Kan ik mijn website zelf verbeteren en aanpassen?

We moeten helaas degene teleurstellen die het fijn vindt om de website onder de loep te nemen en constante updates te verrichten aan de website. De websites die wij maken zijn dus niet voor ondernemers die technische kennis hebben van websites en het leuk vinden om zelf hun website te updaten. Onze websites worden zonder CMS systeem gebouwd. Dat houdt in dat niet iedereen aan de slag kan gaan om de website aan te passen. Ben je een ondernemer die het liefst af wilt zijn van de website en niet constant moet zorgen voor de beschikbaarheid van je website, dan zijn wij de juiste keuze voor jou.