Conversiegericht webdesign

Een effectieve website levert meer conversie op voor jouw onderneming. Op die manier kun je de autoriteit worden binnen je branche waardoor je meer succes behaalt. Wanneer je dus nog geen website hebt gaat dit wat lastig. Jouw concurrenten gaan ervandoor met de conversie en klanten.

Geef je concurrenten geen kans meer met uniek webdesign. Een website die je boodschap goed naar voren brengt. Geef je concurrenten langs de Veenkoloniaal Museum en Kunststot geen kans meer met een sterke website.

Een website die bij je past

We vormen de webdesign hoe jij het wilt hebben. We geven eventueel advies uit en kijken of het ontwerp meer conversie kan genereren. We vragen zo welke websites jij mooi vindt zodat we een goed beeld hebben van jouw wensen. Onderscheidt je van de rest om zo het beste te halen uit jouw onderneming.

Op maat gemaakt

Doordat we niet werken met templates kun je jouw passend webdsign samen laten stellen zonder sprake van limieten. Jouw onderneming is uniek en vereist dus een speciale aanbod.

Je kunt op die manier beter gaan onderscheiden van je concurrenten. Met een op maat gemaakt websiteontwerp ziet je nieuwe site er ook niet uit als standaard websites.

Zo gaan wij te werk

Stap 1:

Laten we je behoeften voor de website bespreken

Stap 2:

We laten je weten wanneer de website af zal zijn

Stap 3:

Je website wordt gebouwd of geoptimaliseerd

Stap 4:

Wij leveren je het gewenste resultaat op

Gebruiksvriendelijkheid

De nieuwste conversietechnieken worden toegepast om jouw webdesign zo effectief mogelijk te maken. We vergeten de gebruiksvriendelijkheid van je website niet, omdat wij de snelheid en gebruiksgemak altijd optimaliseren wanneer we jouw website maken.

Een mobielvriendelijke website is niet meer na te laten, dus ook hier geven wij aandacht aan. Een snelle website en een fijn ontwerp voor een algemeen betere gebruikerservaring. Jij kunt je dus weer volledig gaan richten op je onderneming in Veendam en wij zorgen voor een effectieve website.

Gericht op jouw wensen

Laten we samen gaan kijken naar je wensen om jouw website samen te stellen. Heb je een ontwerp gezien die je leuk vindt en wil je die graag terugzien in je eigen website? Laat het ons weten. Zo helpen we je graag met het maken van een unieke en op maat gemaakte website.

Een greep uit onze klanten

Veelgestelde vragen

Kies ik hoe de website eruit komt te zien?

Jazeker, jij kiest de kleuren, de lettertype en het structuur van de website. We helpen je met het maken van de juiste keuzes met betrekking tot conversie. We vragen je dan ook om ons wat voorbeeldwebsites te laten zien die jij mooi vindt. Zo kunnen wij de website maken die bij jou past.

Hoeveel kost een website?

De prijs hangt af van een aantal factoren, waaronder: aantal pagina's, functies, koppelingen en complexiteit. Een website die uit 1-5 pagina's bestaat begint vanaf 900,- om te realiseren. Zo maken we onze websites met uiterste nauwkeurigheid om het effect ervan te vergroten. We maken meer dan alleen websites, we zorgen ervoor dat jij meer conversie kunt genereren voor jouw onderneming.

Wat is de tijdsduur om een website te laten maken?

Een website van 1-5 pagina's duurt gewoonlijk maximaal twee weken. We vragen je altijd voor wat afbeeldingen voor op de site. Zo is het dus een samenwerking die wij aangaan om jouw website effectief en uniek te maken. Afhankelijk van jouw wensen zullen wij een tijdsduur samenstellen van wanneer je website af zal zijn.

Hoe zit het met het onderhoud?

De websites die wij realiseren vereisen geen onderhoudspakket. Je krijgt alle bestanden van je website na je gewenste resultaat, daarna bepaal jij wat je wilt doen met je website. We maken alle websites op maatwerk zonder dat we te werk gaan met een CMS systeem. Zo bespaar jij kosten op onderhoud en hoef jij niet constant bezig te zijn met de website, en zo houd je tijd over voor je onderneming.

Kan ik mijn website zelf verbeteren en aanpassen?

We moeten helaas degene teleurstellen die het fijn vindt om de website onder de loep te nemen en constante updates te verrichten aan de website. De websites die wij maken zijn dus niet voor ondernemers die technische kennis hebben van websites en het leuk vinden om zelf hun website te updaten. Onze websites worden zonder CMS systeem gebouwd. Dat houdt in dat niet iedereen aan de slag kan gaan om de website aan te passen. Ben je een ondernemer die het liefst af wilt zijn van de website en niet constant moet zorgen voor de beschikbaarheid van je website? Dan zijn wij de juiste keuze voor jou.