Pakkend webdesign

Het is niet fijn om achter te blijven zonder website. Je wilt je concurrenten natuurlijk gaan verslaan en daar heb je een effectieve aanpak voor nodig. Doordat ze nu terug wordt gehouden, is het vervelend om er niets aan te doen terwijl je concurrenten er met de klanten ervandoor gaan.

Nabij de Stormvogel en Wierde wil je de concurrentie niet laten domineren. Onze webdesigners richten zich op het versterken van jouw autoriteit binnen de branche. Dat zal zorgen voor meer conversie en zo een kans om je onderneming uit te breiden.

Maatwerk

We maken je nieuwe site zonder gebruik te maken van templates. Zo bepaal jij dus zelf hoe je het ontwerp wilt hebben. We vragen je dan om wat voorbeelden die je tegen bent gekomen waarvan je het ontwerp mooi vindt. Op die manier krijgen wij een goed beeld van je wensen waardoor we een indrukwekkend resultaat kunnen realiseren.

Jouw nieuwe website krijgt dan een unieke uitstraling waar concurrenten het niet gemakkelijk over kunnen nemen. Breng jouw boodschap en smaak naar voren en dan zorgen wij ervoor dat die verwerkt worden in je nieuw webdesign.

Snelle website

Je krijgt een website waar bezoekers niet zo lang op hoeven te wachten waardoor ze de site verlaten. Dat zal natuurlijk zonde zijn wanneer je moeite doet om ze op je site te krijgen. Onze gebruikservaring specialisten zorgen ervoor dat je site dus optimaal laadt, want zo kun je meer conversie genereren voor je onderneming.

Een snelle website is nu wel een vereiste, alhoewel we nog steeds veel websites zien die nogal langzaam laden. Dat is natuurlijk frustrerend in gebruik en daarom bieden we jouw onderneming een website waar bezoekers een fijne ervaring van krijgen.

Zo gaan wij te werk

Stap 1:

Laten we je behoeften voor de website bespreken

Stap 2:

We laten je weten wanneer de website af zal zijn

Stap 3:

Je website wordt gebouwd of geoptimaliseerd

Stap 4:

Wij leveren je het gewenste resultaat op

Live URL

Is het niet ontzettend handig om je website te kunnen observeren wanneer dat je uitkomt? Je krijgt daarom een live URL waarmee je altijd het websiteontwerp kunt bekijken.

Wij bouwen je nieuwe site terwijl jij je gerust bezig kunt houden met je onderneming. Zo hoef je ook niet constant te bellen over je nieuwe site, en dat bespaart je flink wat tijd en moeite.

Je onderneming zien groeien?

Onze webdesigners zullen pas stoppen wanneer jij ook ├ęcht tevreden bent met je website. Zo nemen wij al je wensen in acht en passen we die toe.

Een website waar je geen omkijken meer naar hebt, die gemaakt is door ervaren webdesigners. Jouw wensen staan centraal en zo zullen we jouw website realiseren voor jouw onderneming.

Een greep uit onze klanten

Veelgestelde vragen

Kies ik hoe de website eruit komt te zien?

Jazeker, jij kiest de kleuren, de lettertype en het structuur van de website. We helpen je met het maken van de juiste keuzes met betrekking tot conversie. We vragen je dan ook om ons wat voorbeeldwebsites te laten zien die jij mooi vindt. Zo kunnen wij de website maken die bij jou past.

Hoeveel kost een website?

De prijs hangt af van een aantal factoren, waaronder: aantal pagina's, functies, koppelingen en complexiteit. Een website die uit 1-5 pagina's bestaat begint vanaf 900,- om te realiseren. Zo maken we onze websites met uiterste nauwkeurigheid om het effect ervan te vergroten. We maken meer dan alleen websites, we zorgen ervoor dat jij meer conversie kunt genereren voor jouw onderneming.

Wat is de tijdsduur om een website te laten maken?

Een website van 1-5 pagina's duurt gewoonlijk maximaal twee weken. We vragen je altijd voor wat afbeeldingen voor op de site. Zo is het dus een samenwerking die wij aangaan om jouw website effectief en uniek te maken. Afhankelijk van jouw wensen zullen wij een tijdsduur samenstellen van wanneer je website af zal zijn.

Hoe zit het met het onderhoud?

De websites die wij realiseren vereisen geen onderhoudspakket. Je krijgt alle bestanden van je website na je gewenste resultaat, daarna bepaal jij wat je wilt doen met je website. We maken alle websites op maatwerk zonder dat we te werk gaan met een CMS systeem. Zo bespaar jij kosten op onderhoud en hoef jij niet constant bezig te zijn met de website, en zo houd je tijd over voor je onderneming in Loppersum.

Kan ik mijn website zelf verbeteren en aanpassen?

We moeten helaas degene teleurstellen die het fijn vindt om de website onder de loep te nemen en constante updates te verrichten aan de website. De websites die wij maken zijn dus niet voor ondernemers die technische kennis hebben van websites en het leuk vinden om zelf hun website te updaten. Onze websites worden zonder CMS systeem gebouwd. Dat houdt in dat niet iedereen aan de slag kan gaan om de website aan te passen. Ben je een ondernemer die het liefst af wilt zijn van de website en niet constant moet zorgen voor de beschikbaarheid van je website? Dan zijn wij de juiste keuze voor jou.