Fris webdesign

Wanneer je nog geen website hebt in een stad als Helmond, kan het zijn dat je wat klanten misloopt en ook dat concurrenten je verslaan. Dat wil je voorkomen door een unieke website die zich richt op een sterke aanbod en boodschap.

Dichtbij de Museum Kunsthal en Home Computer Museum zijn er wellicht concurrenten die bezig zijn om jouw branche te domineren. Dat wil je voorkomen met een slimme aanpak door jouw website te laten maken door ervaren webdesigners.

De juiste weerspiegeling van je onderneming

Een website waar mensen naar kijken en je meteen herkennen? Dat kan alleen wanneer de website jouw huisstijl bevat. Onze webdesigners passen altijd jouw gewenste huisstijl toe aan de website, want dat zal uiteindelijk wel zorgen voor die uniekheid.

Je kunt ons altijd laten weten welke ontwerpen je terug wilt zien in je nieuwe website. We kijken dan of het gewenste ontwerp conversie zal opleveren en passen het dan wat aan wanneer we merken dat het anders minder conversie zal opleveren voor je onderneming.

Géén beperkingen en dus géén templates

Een website die uniek is en die jouw onderneming weerspiegelt. Zonder beperkingen gaan onze webdesigners aan de slag om jouw website te onderscheiden van je concurrenten.

Je wilt natuurlijk niet hetzelfde ontwerp hebben als je concurrenten, want dat zal niet veel gaan oplossen. We gaan niet te werk met templates, omdat we vinden dat elke onderneming een unieke behandeling vereist om het maximale eruit te kunnen halen.

Zo gaan wij te werk

Stap 1:

Laten we je behoeften voor de website bespreken

Stap 2:

We laten je weten wanneer de website af zal zijn

Stap 3:

Je website wordt gebouwd of geoptimaliseerd

Stap 4:

Wij leveren je het gewenste resultaat op

Onze webdesigners ontnemen jouw zorgen

Wanneer we aan de slag gaan met je website, zorgen we ervoor dat we precies weten hoe jij je website wilt hebben. Zo leggen wij vast wat je behoeften zijn en gaan we pas verder wanneer jij weet dat je wensen terugkomen in de website.

Met transparantie en heldere communicatie helpen we graag om jouw nieuwe website een feit te maken. Ons doel is om jou geen omkijken meer te geven en dat zal blijken uit het resultaat. We gaan verder totdat jij tevreden bent en zo zorgen we voor een fijne samenwerking.

Webdesign hoe jij het wil

Een website waar jij met tevredenheid naar kunt kijken en waar jouw bezoekers van converteren naar klanten. We vinden het belangrijk dat je 100% betrokken bent binnen het project, want zo kunnen we zorgen voor een uitstekend resultaat.

Je wordt bij elke stap op de hoogte gebracht door onze jouw vaste contactpersoon. Op die manier willen wij ervoor zorgen dat jij op de hoogte blijft van het proces. Zo ben je betrokken en kun je altijd met ons meedenken aan jouw nieuwe website.

Een greep uit onze klanten

Veelgestelde vragen

Kies ik hoe de website eruit komt te zien?

Jazeker, jij kiest de kleuren, de lettertype en het structuur van de website. We helpen je met het maken van de juiste keuzes met betrekking tot conversie. We vragen je dan ook om ons wat voorbeeldwebsites te laten zien die jij mooi vindt. Zo kunnen wij de website maken die bij jou past.

Hoeveel kost een website?

De prijs hangt af van een aantal factoren, waaronder: aantal pagina's, functies, koppelingen en complexiteit. Een website die uit 1-5 pagina's bestaat begint vanaf 900,- om te realiseren. Zo maken we onze websites met uiterste nauwkeurigheid om het effect ervan te vergroten. We maken meer dan alleen websites, we zorgen ervoor dat jij meer conversie kunt genereren voor jouw onderneming.

Wat is de tijdsduur om een website te laten maken?

Een website van 1-5 pagina's duurt gewoonlijk maximaal twee weken. We vragen je altijd voor wat afbeeldingen voor op de site. Zo is het dus een samenwerking die wij aangaan om jouw website effectief en uniek te maken. Afhankelijk van jouw wensen zullen wij een tijdsduur samenstellen van wanneer je website af zal zijn.

Hoe zit het met het onderhoud?

De websites die wij realiseren vereisen geen onderhoudspakket. Je krijgt alle bestanden van je website na je gewenste resultaat, daarna bepaal jij wat je wilt doen met je website. We maken alle websites op maatwerk zonder dat we te werk gaan met een CMS systeem. Zo bespaar jij kosten op onderhoud en hoef jij niet constant bezig te zijn met de website, en zo houd je tijd over voor je onderneming.

Kan ik mijn website zelf verbeteren en aanpassen?

We moeten helaas degene teleurstellen die het fijn vindt om de website onder de loep te nemen en constante updates te verrichten aan de website. De websites die wij maken zijn dus niet voor ondernemers die technische kennis hebben van websites en het leuk vinden om zelf hun website te updaten. Onze websites worden zonder CMS systeem gebouwd. Dat houdt in dat niet iedereen aan de slag kan gaan om de website aan te passen. Ben je een ondernemer die het liefst af wilt zijn van de website en niet constant moet zorgen voor de beschikbaarheid van je website? Dan zijn wij de juiste keuze voor jou.