Veelgestelde vragen

Er zullen vast en zeker vragen ontstaan bij het maken of optimaliseren van een website. Wij hebben de meest gestelde vragen op een lijstje gezet, zodat jij antwoorden zult krijgen op je vragen. Van webdesign tot SEO pakketten. Wij beantwoorden jouw vragen graag. Zit je vraag er niet tussem? Dan kun je ons altijd vrijblijvend contacteren.

De duur van een website verschild per aantal pagina's. Voor een website van één tot vijf pagina's, doen wij er gemiddeld één tot anderhalf week voor om te realiseren.

De duur van een website van vijf tot tien pagina's, doen we gemiddeld drie weken over. Wij houden onze klanten altijd op de hoogte van het proces.

Een website van meer dan tien pagina's, doen we een maand over. Dit hangt puur af van de complexiteit van de website.

Bij Web Exact bieden we onze klanten de mogelijkheid om aanpassingen door te geven nadat de website is gemaakt. De klant kan dan bijvoorbeeld een ander foto aangeven om te verwerken, of de klant kan teksten en links aangeven om toe te voegen.

Wij willen ervoor zorgen dat onze klanten tevreden zijn met het resultaat en daarom vinden wij het belangrijk om deze mogelijkheid te bieden.

Voor elk dienst die wij aanbieden, hebben wij een plan nodig, dus ook voor SEO. Deze plan bieden wij aan bij optimalisatie van je website. Bij het maken van je website, zullen wij geen SEO plan voorbereiden. Wel zullen wij dan de technische SEO inorde maken. Wij geven je slechts advies wat je SEO zal versterken, zoals hoe je SEO kunt toepassen aan je website met gebruik van zoekwoorden bijvoorbeeld.

De duur van een SEO plan kan van 3 tot 6 maanden duren. De algoritme van Google doet een website pas stijgen na 3 maanden en soms zelfs na 6 maanden afhankelijk van de concurrentie binnen jouw branche.

Bij Web Exact realiseren en optimaliseren wij websites voor ondernemers die een gebrek hebben aan online bekendheid. De Hosting wordt niet door ons geregeld, maar door de klant zelf. Wij raden aan om te Hosten bij Strato, aangezien wij positieve ervaringen met hen hebben gehad.

We kunnen ons voorstellen dat een startende website eigenaar geen kennis heeft om de website online te zetten. Wij bieden je gratis de mogelijkheid aan om de website voor je te registreren bij een Hosting bedrijf.

Wij gebruiken geen CMS systeem om websites te realiseren of te optimaliseren. Wij bieden ondernemers een 100% custom website aan met de nieuwste technieken, en dus geen beperkingen. Voor de optimale snelheid en gebruiksvriendelijkheid is de custom optie het beste. Wij maken websites door middel van statische HTML code. Met WordPress, gaan wij dus niet te werk. Voor WordPress websites kun je terecht bij onze partners.

Onze procedure van het realiseren/optimaliseren van een website is als volgt:

Stap 1: Neem contact met ons op om een afspraak te maken

Stap 2: Wij geven je een tijdsperiode aan wanneer de website klaar zal zijn

Stap 3: Onze website ontwikkelaar zal beginnen met het maken/optimaliseren van je website

Stap 4: Wij leveren je website op en geven je eventuele Hosting advies.