Veelgestelde vragen

Wij begrijpen dat het een grote stap is om een website te realiseren of optimaliseren. Wij informeren u graag zo duidelijk mogelijk. Wij hebben veelgestelde vragen opgesteld. Heeft u een vraag die er niet bij staat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De duur om een website te realiseren verschild per pakket. Als u gaat voor de brons pakket dan duurt een website 1 tot 1,5 week als er de juiste informatie word verstuurd door de klant voor hun website. Tekst en foto's dienen snel verstuurd te worden door de klant om het proces te versnellen.

Gaat u voor de zilver pakket dan duurt een website 2 tot 3 weken aangezien er pagina verschil is tussen zilver en brons. De goud pakket duurt 3 tot 4 weken en de diamant pakket duurt 4+ weken om te realiseren.

Bij Web Exact bieden we onze klanten de mogelijkheid aan om aanpassingen door te geven nadat de website is gebouwd. De klant kan dan bijvoorbeeld een andere foto aangeven om te verwerken of de klant kan teksten en links aangeven om toe te voegen.

Elk pakket om uw website te laten maken bevat een beperkt aantal gratis rondes. Wij willen er voor zorgen dat onze klanten tevreden zijn met het resultaat en daarom vinden wij het belangrijk om de klant gratis rondes aan te bieden om aanpassingen door te geven als die er mogen zijn.

Om SEO toe te passen bij een website is er een plan voor nodig. Deze plan bieden wij aan bij optimalisatie van uw website. Bij het laten bouwen van uw website maken wij geen plan. Wij geven u dan advies, zoals hoe u SEO kan toepassen aan uw website doormiddel van zoekwoorden bijvoorbeeld.

De duur van een SEO plan kan van 3 tot 6 maanden duren. De algoritme van Google doet een website pas stijgen na 3 maanden en soms zelfs na 6 maanden. Dit hangt af van hoe goed de SEO word toegepast en of de voorwaardes van het hoog positioneren aan bod komen in uw website.

Bij Web Exact realiseren en optimaliseren wij websites voor ondernemers die een gebrek hebben aan online bekendheid. De Hosting word niet door ons geregeld maar door de klant zelf. Wij raden aan om te Hosten bij Strato. We hebben goede ervaring met hen en zijn zeer tevreden met hun service.

We kunnen ons voorstellen dat een startende website eigenaar geen kennis heeft om de website online te zetten. Wij bieden u gratis de mogelijkheid om het voor u online te zetten door te Hosten via Strato.

Wij gebruiken geen CMS systeem om websites te realiseren of te optimaliseren. Wij bieden ondernemers een 100% custom website aan met de nieuwste technieken en geen beperkingen. Voor de optimale snelheid en gebruiksvriendelijkheid is de custom optie het beste en daar staan wij achter.

Onze procedure van het realiseren/optimaliseren van een website is als volgt:

Stap 1: Neem contact met ons op om een afspraak te maken

Stap 2: Wij geven u een schatting wanneer uw website klaar zal zijn

Stap 3: Onze website ontwikkelaar zal beginnen met het bouwen/optimaliseren van uw website

Stap 4: Wij leveren uw website op en eventuele Hosting advies word door ons gegeven om uw website online te zetten