Veelgestelde vragen

Wij begrijpen dat het een grote stap is om een website te realiseren of optimaliseren. Wij informeren u graag zo duidelijk mogelijk. Wij hebben veelgestelde vragen opgesteld. Heeft u een vraag die er niet bij staat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De duur van een website verschilt per hoeveelheid pagina's die op de website dienen komen te staan. Voor een website van één tot vijf pagina's doen wij er gemiddeld één tot anderhalf week voor om te realiseren. Dit kan uitlopen als de content aanlevering wordt uitgesteld door de klant.

De duur van een website van meer dan vijf tot tien pagina's doen we gemiddeld drie weken over. Mocht de content snel worden aangeleverd die op de website moet komen te staan, dan versnelt het proces.

Een website van meer dan tien pagina's, doen we een maand over. Dit hangt puur af van de complexiteit van de website. Hebben de pagina's weinig tot getenv design nodig, dan versnelt het proces. Wij geven aan hoelang het duurt wanneer de eisen zijn vastgesteld via een afspraak.

Bij Web Exact bieden we onze klanten de mogelijkheid aan om aanpassingen door te geven nadat de website is gebouwd. De klant kan dan bijvoorbeeld een ander foto aangeven om te verwerken, of de klant kan teksten en links aangeven om toe te voegen. De gratis correctie rondes verschillen per pakket.

Elk pakket om uw website te laten maken bevat een beperkt aantal gratis rondes. Wij willen er voor zorgen dat onze klanten tevreden zijn met het resultaat en daarom vinden wij het belangrijk om de klant gratis rondes aan te bieden.

Voor alles hebben wij een plan nodig, dus ook voor SEO. Deze plan bieden wij aan bij optimalisatie van uw website. Bij het laten bouwen van uw website maken wij geen plan. Wij geven u dan slechts advies wat uw SEO zal versterken, zoals hoe u de SEO kunt toepassen aan uw website door middel van zoekwoorden bijvoorbeeld.

De duur van een SEO plan kan van 3 tot 6 maanden duren. De algoritme van Google doet een website pas stijgen na 3 maanden en soms zelfs na 6 maanden. Dit hangt puur af van wat u wilt bereiken.

Bij Web Exact realiseren en optimaliseren wij websites voor ondernemers die een gebrek hebben aan online bekendheid. De Hosting wordt niet door ons geregeld, maar door de klant zelf. Wij raden aan om te Hosten bij Strato. We hebben goede ervaring met ze en we zijn zeer tevreden met hun service.

We kunnen ons voorstellen dat een startende website eigenaar geen kennis heeft om de website online te zetten. Wij bieden u gratis de mogelijkheid om de website voor u te registreren bij Strato, om zo uw website online te zetten.

Wij gebruiken geen CMS systeem om websites te realiseren of te optimaliseren. Wij bieden ondernemers een 100% custom website aan met de nieuwste technieken, en dus geen beperkingen. Voor de optimale snelheid en gebruiksvriendelijkheid is de custom optie het beste. Wij maken websites door middel van statische HTML code. Met WordPress gaan wij niet te werk. Voor WordPress websites kunt u terecht bij onze partners. Neem contact met ons op voor optimale informatie over dit onderwerp.

Onze procedure van het realiseren/optimaliseren van een website is als volgt:

Stap 1: Neem contact met ons op om een afspraak te maken

Stap 2: Wij geven u een schatting wanneer uw website klaar zal zijn

Stap 3: Onze website ontwikkelaar zal beginnen met het bouwen/optimaliseren van uw website

Stap 4: Wij leveren uw website op en eventuele Hosting advies word door ons gegeven om uw website online te zetten