Je teksten slaan niet aan op je bezoekers?

Wanneer je webteksten niet effectief genoeg zijn, zie je dat alles achteruit gaat op je website. Het zorgt voor minder conversie en meer verlatingen van bezoekers. Dat wil je natuurlijk voorkomen en/of verbeteren. Onze copywriters staan voor je klaar en willen je graag helpen.

Genereer meer conversie

De bezoekers van je website willen iets overtuigends zien. Ze kijken naar bepaalde zaken om te kiezen voor een dienst of product. Hoe zul je jouw bezoekers overhalen wanneer je het constant hebt over jezelf? Bezoekers zijn op zoek naar een oplossing die geheel gericht is op hen.

Het is daarom belangrijk dat je teksten geheel gericht zijn op je bezoekers. Benoem eens hun pijnpunten en een oplossing waar ze op hopen. Je geeft ze zo een beter beeld en zo ook meer hoop op verandering. Door verschillende technieken toe te passen, zal je conversie verhogen. Dat wil je uiteindelijk omdat je op zoek bent naar een tekstschrijver.

Jouw wensen centraal

Onze tekstschrijvers bespreken graag jouw behoeften en wensen. Zij nemen altijd eerst een vrijblijvende interview af voordat ze beginnen met schrijven. Zo krijgen ze een goed beeld van wat je wilt bereiken met je website.

Jouw betrokkenheid heeft dus zeker groot effect op het verbeteren van je teksten. We willen namelijk dat jij meer omzet kunt genereren voor je onderneming in Rotterdam.

Zo gaan wij te werk

Stap 1:

Laten we bellen over je behoeften

Stap 2:

Je krijgt te weten wanneer het af is

Stap 3:

Je teksten krijgen een flinke boost

Stap 4:

Jouw teksten zijn nu effectief

Beter vindbaar worden op Google?

Een goede vindbaarheid bepaalt voor een groot deel hoe groot jouw bereik wordt. Je wilt natuurlijk gevonden worden op de termen waar je op wilt scoren. Gelukkig denken onze SEO tekstschrijvers met je mee. SEO, oftewel zoekmachine optimalisatie, is een methode om jouw website beter vindbaar te maken. Zo wordt er gekeken naar de webteksten en wordt er een onderzoek gedaan naar zoekwoorden die wellicht interessant voor je zijn.

We kijken niet alleen naar de teksten hoe Google het wilt hebben, maar ook kijken we naar de conversie van je teksten. We richten ons zo dus op beiden Google en je bezoekers, want zo kun je het beste halen uit je SEO teksten.

Jouw tevredenheid is waar we ons op richten

We hebben al ondernemers mogen helpen met hun website en vindbaarheid. Onze copywriters gaan ook echt alleen met het project stoppen als jij er tevreden mee bent. Zo vinden we je tevredenheid dus zeer belangrijk. Daarom zijn onze klanten altijd 100% betrokken binnen het project. Teksten die écht bij jou passen. Jouw wensen verwerkt in een mooi verhaal.

Een greep uit onze klanten

Veelgestelde vragen

Word ik op de hoogte gebracht van de aanpassingen?

Jazeker. We vinden het namelijk ontzettend belangrijk dat je bij elke stap op de hoogte bent. Dat bepaalt voor ons de samenwerking en de communicatie. Zo delen we onze geschreven teksten met je via een live document. Je bent dus 100% betrokken bij het herschrijven van je webteksten.

Hoelang duurt het om mijn teksten te laten herschrijven?

Dat is op basis van jouw wensen en doelen. Wanneer je jouw gehele website wilt laten herschrijven, kan het een maand gaan duren voordat al je teksten optimaal zijn geschreven. Bespreek je behoeften met jouw vaste contactpersoon om een specifieke duur te ontvangen voor het herschrijven van je teksten.

Hoeveel kost het om webteksten te laten schrijven?

Het laten schrijven van webteksten betekent dat je gaat voor een betere en conversiegerichte website. Het is een investering die ervoor zal zorgen dat je meer omzet kunt genereren op je website. We zijn altijd benieuwd naar jouw wensen en dingen waar je tegenaan loopt. Zo kunnen we je uiteindelijk de beste prijsindicatie geven, maar gemiddeld kost het laten schrijven van webteksten minimaal €200,- tot €400,- voor een pagina. Voor een website van vijf pagina's kost het minimaal €995,-