Je hebt behoefte aan sterke teksten voor op je website. We begrijpen dat het frustrerend kan zijn om webteksten te hebben die niet goed genoeg zijn. Het zorgt voor minder conversie en meer verlatingen van bezoekers. Dat wil je natuurlijk voorkomen en/of verbeteren. Wij helpen je hier graag mee.

Waarom teksten je meer conversie zullen leveren

Goede webteksten zijn essentieel om je bezoekers over te halen. Je wilt je expertise vertonen middels sterke teksten die gericht zijn op conversietechnieken. Je wilt namelijk altijd de voordelen benoemen die je diensten zullen geven aan je bezoekers. Wanneer je teksten niet genoeg waarde laten zien aan je bezoekers, zullen ze je website sneller verlaten. Je bezoekers vertrekken nu nadat je veel moeite hebt gedaan om ze op je website te krijgen. Laat conversiegerichte teksten schrijven door onze professionele tekstschrijvers.

Hoe wij je het beste kunnen helpen

Jouw wensen staan bij ons centraal. Dat betekent dat wij naar jouw wensen luisteren en het tot werkelijkheid maken. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten 100% betrokken zijn binnen het project. Adviezen en verbeterpunten zijn daarom ook zeker welkom bij Web Exact. Laat jouw unieke website teksten schrijven naar hoe jij het wilt hebben. Wil je informaliteit op je website? Dan zullen onze copywriters dat voor je realiseren door jouw website bezoekers persoonlijker aan te spreken. Laat je website passie uitstralen en versterk je conversie met professionele en sterke webteksten.

Zo gaan wij te werk

Stap 1:

Laten we bellen over je behoeften

Stap 2:

Je krijgt te weten wanneer het af is

Stap 3:

Je teksten krijgen een flinke boost

Stap 4:

Jouw teksten zijn nu effectief

Word gevonden op Google

Je wilt toch wel teksten die je een boost geven in je vindbaarheid op Google? Krijg meer bereik door zoekmachine geoptimaliseerde teksten in Rotterdam. Wij zorgen ervoor dat jouw zoekwoorden verwerkt worden binnen jouw webteksten, zodat jij hiervan kunt profiteren. Gedetailleerde en vooral interessante teksten voor jouw onderneming. Wij willen je helpen om de beste te worden binnen je branche. Anderen hebben het al geprobeerd en profiteren nu van betere posities binnen de zoekresultaten. Wil jij ook hetzelfde bereiken? Onze copywriters staan voor jou klaar.

Jouw tevredenheid is onze motivatie!

De klanten van Web Exact hebben hun website effectiever mogen laten maken middels pakkende webteksten. Hun tevredenheid is waar wij helemaal blij van worden. Daarom vinden wij het belangrijk dat elke klant onze uiterste aandacht krijgt voor het project. Betrokkenheid van klanten is ons geheim bij het schrijven van goede webteksten. Op maat gemaakte webteksten zijn essentieel en dat kunnen wij slechts realiseren door de klant te betrekken in het project. Wij bekijken jouw wensen en bespreken jouw behoeften, zodat jij effectieve teksten krijgt voor op je website.

Een greep uit onze klanten

Wij helpen je graag.