Pakkende teksten laten schrijven

Een website is pas effectief wanneer de teksten zorgen voor meer conversie. De grootste deel van overtuiging op een pagina is de copy, oftewel teksten. Heb je al een website en merk je dat jouw bezoekers niet lang blijven bij bezoek? Dan is dat natuurlijk nooit fijn.

Vooral wanneer je overtuigt bent dat jouw aanbod beter is dan de concurrent, kan het lastig zijn om daarop in te zetten als bezoekers niet converteren naar klanten.

Website teksten die meer opleveren

Bij het schrijven vinden we het belangrijk dat er gericht wordt op wat de bezoeker van je website wilt zien. Overtuigen je teksten hen niet? Dan zijn ze vaak al geneigd om richting het begin van het bezoek alweer weg te gaan.

Doordat onze tekstschrijvers zich richten op het benoemen van pijnpunten, voordelen en gevoel van winst, blijven bezoekers langer op je website en kiezen ze om tot actie uit te gaan. Ook kan het ontwerp van je website een rol spelen bij de verlatingen van bezoekers en is het handig om dat dan te verbeteren.

Meer omzet met webteksten in Rotterdam | Web Exact

Doelgericht en meedenkend

Wat vinden wij het vervelend wanneer bezoekers vertrekken van een site. Google wordt daar trouwens ook niet blij van. Zij willen dat haar gebruikers de beste resultaten te zien krijgen. Laat jouw smaak en unieke boodschap aan onze ervaren tekstschrijvers weten om jouw onderneming te weerspiegelen.

Jouw betrokkenheid vinden we essentieel binnen de aanpak van jouw website teksten. Ook helpen we je graag wanneer je nog geen pakkende content hebt voor op je site, of wanneer je net een nieuwe site hebt die geen teksten bevat. We richten ons op jouw wensen en bespreken die graag om jouw onderneming een boost te geven.

Een SEO copywriter inzetten?

Naast dat onze content schrijvers jouw website een professionele uitstraling geven, kunnen onze SEO specialisten je hier een handje bij helpen, maar dan voor het behalen van meer vindbaarheid in Google.

De term SEO (zoekmachine optimalisatie) wordt steeds bekender bij ondernemers omdat het een groot deel bepaalt van online succes. Je wilt natuurlijk gevonden worden wanneer je een website hebt zodat je van meer omzet kunt profiteren.

Klaar voor effectieve teksten?

We staan voor je klaar als je genoeg verlatingen van bezoekers hebt mogen zien waardoor omzet misgelopen wordt. Met een krachtige maar vooral slimme aanpak, helpen onze schrijvers jouw website door de conversie te verhogen. Zo kun jij genieten van meer omzet en kun je jouw onderneming steeds verder gaan uitbreiden.

Een greep uit onze klanten

Veelgestelde vragen

Word ik op de hoogte gebracht van de aanpassingen?

Jazeker. We vinden het namelijk ontzettend belangrijk dat je bij elke stap op de hoogte bent. Dat bepaalt voor ons de samenwerking en de communicatie. Zo delen we onze geschreven teksten met je via een live document. Je bent dus 100% betrokken bij het herschrijven van je webteksten.

Hoe lang duurt het om mijn teksten te laten herschrijven?

Dat is op basis van jouw wensen en doelen. Wanneer je jouw gehele website wil laten herschrijven, kan het een maand gaan duren voordat al je teksten optimaal zijn geschreven. Bespreek je behoeften met jouw vaste contactpersoon om een specifieke duur te ontvangen voor het herschrijven van je teksten.

Hoeveel kost het om webteksten te laten schrijven?

Het laten schrijven van webteksten betekent dat je gaat voor een betere en conversiegerichte website. Het is een investering die ervoor zal zorgen dat je meer omzet kunt genereren op je website. We zijn altijd benieuwd naar jouw wensen en dingen waar je tegenaan loopt. Zo kunnen we je uiteindelijk de beste prijsindicatie geven, maar gemiddeld kost het laten schrijven van webteksten minimaal €200,- tot €400,- voor een pagina. Voor een website van vijf pagina's kost het minimaal €995,-

Klaar voor meer online groei? We helpen je graag.