Webteksten voor jouw onderneming

Je merkt dat je webteksten niet aanslaan op je bezoekers en dat je hierdoor minder conversie genereert op je website. Dit is een herkenbaar probleem die je graag zo snel mogelijk wilt verbeteren. Je hebt je website bezoekers gekregen en wilt ze nu ook niet meer verliezen vanwege je teksten.

Teksten die jouw bezoekers niet wegjagen

Webteksten die aanslaan op je bezoekers zullen ervoor zorgen dat je meer conversie zult genereren op je website. Je kunt dan meer overhouden voor jezelf en je onderneming. Dit zorgt voor een betere groei en dat is wat je wilt.

Conversiegerichte teksten laten schrijven houd in dat je teksten zodanig geschreven worden dat bezoekers wel moeten converteren tot klanten. Er wordt gebruik gemaakt van pijnpunten, empathie en oplossingen die supereffectief zijn.

Jouw groei is onze focus

Elke ondernemer wilt weer net iets anders bereiken en daarom kijken wij met volle aandacht naar de behoeften. Er is dus geen standaard template die wij hanteren om onze klanten te helpen. Onze plan van aanpak is daarom op maat gemaakt.

We vinden het ontzettend belangrijk dat onze klanten 100% betrokken zijn binnen het project, want zo halen we het beste eruit. Betrokkenheid zorgt voor meer effect en dat is wat we samen zullen bereiken.

Onze copywriters kijken ernaar uit om met je samen te werken om jouw website effectiever te maken, zodat jouw bezoekers je website niet verlaten en zullen converteren tot klanten.

Zo gaan wij te werk

Stap 1:

Laten we bellen over je behoeften

Stap 2:

Je krijgt te weten wanneer het af is

Stap 3:

Je teksten krijgen een flinke boost

Stap 4:

Jouw teksten zijn nu effectief

SEO teksten voor je website

Onze SEO tekstschrijvers schrijven zoekmachine geoptimaliseerde teksten voor jouw website om je beter vindbaar te maken op Google. Je merkt dat je website gewoon net iets te magere informatie bevat over je diensten en dat je zo niet goed scoort op Google.

Natuurlijk hangt je positie ook af van andere factoren en wij zullen je daar ook gratis advies over geven tijdens het schrijven van SEO teksten. Ben jij er klaar mee dat je niet goed wordt gevonden op Google? Dan willen onze SEO tekstschrijvers jouw probleem graag verhelpen.

Jouw tevredenheid is waar wij blij van worden

Wij zijn super blij dat we anderen hebben mogen helpen met hun webteksten en wij willen daarom ook iets betekenen voor jou. Samen gaan we de uitdaging aan om je webteksten een niveau hoger te brengen.

Je wordt op de hoogte gebracht van elke tekst die wij schrijven, want zo zul je op de hoogte blijven van wat wij aan het doen zijn. We houden niets geheim om jou een goede service te bieden. Op maat gemaakte webteksten voor jouw onderneming is wat wij graag schrijven, zodat jij een speciale en unieke behandeling krijgt.

Een greep uit onze klanten

Veelgestelde vragen

Word ik op de hoogte gebracht van de aanpassingen?

Jazeker. We vinden het namelijk ontzettend belangrijk dat je bij elke stap op de hoogte bent. Dat bepaalt voor ons de samenwerking en de communicatie. Zo delen we onze geschreven teksten met je via een live document. Je bent dus 100% betrokken bij het herschrijven van je webteksten.

Hoe lang duurt het om mijn teksten te laten herschrijven?

Dat is op basis van jouw wensen en doelen. Wanneer je jouw gehele website wilt laten herschrijven, kan het een maand gaan duren voordat al je teksten optimaal zijn geschreven. Bespreek je behoeften met jouw vaste contactpersoon om een specifieke duur te ontvangen voor het herschrijven van je teksten.

Hoeveel kost het om webteksten te laten schrijven?

Het laten schrijven van webteksten betekent dat je gaat voor een betere en conversiegerichte website. Het is een investering die ervoor zal zorgen dat je meer omzet kunt genereren op je website. We zijn altijd benieuwd naar jouw wensen en dingen waar je tegenaan loopt. Zo kunnen we je uiteindelijk de beste prijsindicatie geven, maar gemiddeld kost het laten schrijven van webteksten minimaal €200,- tot €400,- voor een pagina. Voor een website van vijf pagina's kost het minimaal €995,-

Klaar voor meer online groei? We helpen je graag.