Vindbaar zijn als ondernemer

Als onderneming wil je zo veel mogelijk bereik om jouw aanbod te kunnen verkopen. Wanneer je dan geen bezoekers krijgt naar je website, komt het effect van je website nog niet te pas. Je kunt niet meten hoe goed je website het doet en wat je moet verbeteren om meer conversie te genereren.

Domineer jouw branche

Wat frustrerend dat jouw website nog niet goed genoeg gevonden wordt binnen de zoekresultaten van Google. We helpen je natuurlijk graag met dit probleem om jouw onderneming te doen groeien binnen jouw branche.

Jouw concurrenten in Rotterdam zijn wellicht al bezig om jouw onderneming steeds slimmer en beter af te zijn. Door bijvoorbeeld een mooier webdesign en een krachtige zoekmachine optimalisatie, kunnen ze profiteren van meer klanten en domineren ze zo de branche.

SEO analyse

We voeren een analyse uit wat de bedoeling heeft om vast te leggen waar het aan ligt dat jouw website momenteel niet vindbaar is in Google. Op die manier kunnen we werken aan de factoren die belangrijk zijn waardoor jij geld bespaart op onnodige optimalisaties.

In het rapport van bevindingen krijg je vervolgens te zien wat de factoren zijn en hoe onze SEO specialisten dat gaan oplossen. Zo zien we vaak dat content de boosdoener is, omdat dat geen tot weinig zoekwoorden bevat, of omdat er onnodig vaak gebruik van is gemaakt waardoor het onnatuurlijk leest.

Zo gaan wij te werk

Stap 1:

Laten we spreken over je behoeften

Stap 2:

Het plan wordt gecommuniceerd

Stap 3:

Je website wordt geoptimaliseerd

Stap 4:

Je website is beter vindbaar

Het traject

Wanneer de analyse dan is uitgevoerd en jij op de hoogte bent van wat er verbeterd moet worden, gaan we aan de slag met het vindbaarder maken van jouw site. Zo gaan we te werk aan verschillende factoren die een rol spelen bij het verhinderen van jouw bereik in Google.

Het traject duurt gewoonlijk 3 tot 6 maanden om de website optimaal te optimaliseren. Google positioneert nieuwe websites ook gedurende die periode omdat ze dan pas genoeg informatie van je website hebben gekregen voor hoge posities. Heb je al een website en wil je die hoger positioneren? Dan duurt het tussen de twee tot vier maanden.

Technische SEO

Deze optimalisatie wordt gezien als de eerste aanpak bij zoekmachine optimalisatie. Er wordt gekeken naar de pagina's en of ze indexeerbaar zijn door Google. Op die manier zorgen we ervoor dat Google de pagina's kan indexeren om het vervolgens te scoren binnen de zoekresultaten.

Ook afbeeldingen krijgen een optimalisatie waarbij er een "Alt" en "Title" attribuut wordt toegewezen om Google aan te geven waar de afbeelding over gaat. Ze indexeren de afbeeldingen vervolgens in hun zoekresultaten en krijgen zo beter te weten waar jouw pagina's over gaan.

Technische SEO in Rotterdam | Web Exact
Zoekwoordanalyse in Rotterdam | Web Exact

Zoekwoordgebruik

Er wordt een analyse uitgevoerd om kansen in kaart te brengen. Doordat er voornamelijk gekeken wordt naar zoekwoorden met een lage concurrentie niveau, krijgt jouw website een groter kans om te scoren. We delen de analyseresultaten met je zodat je daarvan op de hoogte bent.

Vervolgens gaan onze SEO tekstschrijvers aan de slag met het implementeren van de bevonden zoekwoorden. Deze zoektermen worden dan op een natuurlijke en slimme manier toegepast binnen jouw pagina. We werken volgens de richtlijnen van Google om jouw posities te verhogen.

Pagina's met elkaar linken

Google vindt websites die een fijne gebruikservaring bieden kwalitatief en daarom bieden we dat om jouw website hoger te laten scoren. We linken de relevante pagina's met elkaar zodat de gebruiker makkelijk door jouw site kan gaan.

Ook bij het verwijzen van pagina's gebruiken we geen onnodig gebruik van zoekwoorden. We passen synoniemen van zoektermen toe binnen de linktekst om Google tevreden te houden met de site. Met "White Hat" technieken scoor jij hoger en wordt je website sterker in de ogen van Google.

Interne linkstructuur optimaliseren in Rotterdam | Web Exact

Een greep uit onze klanten

Veelgestelde vragen

Wanneer kom ik op de eerste plek van Google?

Helaas werkt het niet zo dat elke website meteen op de eerste plek komt te staan. Google wil namelijk dat haar gebruikers de beste ervaring krijgen na een bepaalde zoekopdracht. Het is belangrijk dat je website dan voldoet aan alle eisen om bovenaan te staan. Ook is het essentieel om je concurrenten dan geen kans meer te geven zodra je bovenaan komt staan, dus je website zal regelmatige optimalisatie vereisen om de plek te behouden.

Zit ik vast aan een contract?

Gelukkig niet! We vinden het fijn als onze klanten flexibiliteit krijgen gedurende het proces. Je bent daarom dus niet verbonden aan een contract. Wanneer je wilt stoppen met de optimalisatie van je vindbaarheid, zul je gemakkelijk een opzegging kunnen aanvragen. Je betaalt ook geen opzegkosten bij ons.

Hoelang duurt het om resultaat te zien?

Dat is puur afhankelijk van de analyse en plan van aanpak voor het project. Wanneer we bijvoorbeeld merken dat slechts je Technische SEO laag ligt, dan zal er een maand gewerkt worden aan je website. Wil je de versheid en relevantie van je gehele website verbeteren? Dan kan dat 1-3 maanden duren. Bespreek je behoeften met ons en wij zullen je een specifieke tijdsduur geven.

Klaar voor meer online groei? We helpen je graag.