Meer bezoekers naar je website

Als bedrijf in Rotterdam vereis je natuurlijk nieuwe bezoekers naar je website. Op die manier genereer je dan meer omzet, en dat is uiteindelijk het doel.

In Rotterdam zijn verschillende bedrijven actief bezig om vindbaar te worden. Dit kan met verschillende technieken zoals bijvoorbeeld: Google Ads of Facebook Ads. Maar waar je de constante stroom van bezoekers krijgt is SEO. We helpen je beter vindbaar worden, zodat jouw website tot effect kan komen.

SEO optimalisaties:

Technisch

We zorgen voor een snelle laadtijd, schone code en geoptimaliseerde afbeeldingen.

Content

Onze SEO tekstschrijvers zorgen voor zoekmachine geoptimaliseerde website teksten.

Linkstructuur

We koppelen de pagina's slim met elkaar, zodat het gebruik van de website makkelijk verloopt.

Technische SEO

Deze optimalisatie wordt gezien als de eerste aanpak bij zoekmachine optimalisatie. Er wordt gekeken naar de pagina's en of ze indexeerbaar zijn door Google. Op die manier zorgen we ervoor dat Google de pagina's kan indexeren om het vervolgens te scoren binnen de zoekresultaten.

Ook afbeeldingen krijgen een optimalisatie waarbij er een "Alt" en "Title" attribuut wordt toegewezen om Google aan te geven waar de afbeelding over gaat. Ze indexeren de afbeeldingen vervolgens in hun zoekresultaten en krijgen zo beter te weten waar jouw pagina's over gaan.

Technische SEO in Rotterdam | Web Exact
Zoekwoordanalyse in Rotterdam | Web Exact

Zoekwoordgebruik

Er wordt een analyse uitgevoerd om kansen in kaart te brengen. Doordat er voornamelijk gekeken wordt naar zoekwoorden met een lage concurrentie niveau, krijgt jouw website een groter kans om te scoren. We delen de analyseresultaten met je zodat je daarvan op de hoogte bent.

Vervolgens gaan onze SEO tekstschrijvers aan de slag met het implementeren van de bevonden zoekwoorden. Deze zoektermen worden dan op een natuurlijke en slimme manier toegepast binnen jouw pagina. We werken volgens de richtlijnen van Google om jouw posities te verhogen.

Pagina's met elkaar linken

Google vindt websites die een fijne gebruikservaring bieden kwalitatief en daarom bieden we dat om jouw website hoger te laten scoren. We linken de relevante pagina's met elkaar zodat de gebruiker makkelijk door jouw site kan gaan.

Ook bij het verwijzen van pagina's gebruiken we geen onnodig gebruik van zoekwoorden. We passen synoniemen van zoektermen toe binnen de linktekst om Google tevreden te houden met de site. Met "White Hat" technieken scoor jij hoger en wordt je website sterker in de ogen van Google.

Interne linkstructuur optimaliseren in Rotterdam | Web Exact

Het SEO proces

1. Analyse

We nemen een kijkje naar je website en hoe effectief deze is opgezet voor Google.

 • Rapportages
 • Concurrentieanalyse
 • Betrokken
 • Flexibel

2. Planning

Onze SEO experts stellen enkele bezigheden op volgens de richtlijnen van Google.

 • Technische SEO
 • Gebruiksgemak
 • Zoekwoordimplementatie
 • Interne linkstructuur

3. Aanpak

Na het traject is jouw website klaar voor betere posities in Google.

 • Organische bezoekers
 • Verslaan van concurrentie
 • Effectieve website
 • Gericht op de bezoeker

Een greep uit onze klanten

Veelgestelde vragen

Wanneer kom ik op de eerste plek van Google?

Google wil dat haar gebruikers de beste ervaring krijgen na een bepaalde zoekopdracht. Het is belangrijk dat je website dan voldoet aan alle eisen om bovenaan te staan. Ook is het essentieel om je concurrenten dan geen kans meer te geven zodra je bovenaan komt staan, dus je website zal regelmatige optimalisatie vereisen om een positie te behouden.

Zit ik vast aan een contract?

Gelukkig niet. We vinden het fijn als onze klanten flexibiliteit krijgen gedurende het proces. Je bent daarom dus niet verbonden aan een contract. Wanneer je wilt stoppen met de optimalisatie van je vindbaarheid, zul je gemakkelijk een opzegging kunnen aanvragen. Je betaalt ook geen opzegkosten bij ons.

Hoe lang duurt het om resultaat te zien?

Dat is puur afhankelijk van de analyse en plan van aanpak voor het project. Wanneer we bijvoorbeeld merken dat slechts je Technische SEO laag ligt, dan zal er een maand gewerkt worden aan je website. Wil je de versheid en relevantie van je gehele website verbeteren? Dan kan dat 1-3 maanden duren. Bespreek je behoeften met ons en wij zullen je een specifieke tijdsduur geven.

Wat kost het om SEO toe te passen?

Wij bekijken je wensen en stellen zo een tarief vast dat past bij jouw eisen. Zo beginnen onze maandelijke SEO optimalisaties vanaf 800,- en kan dat oplopen tot 3.000.- voor optimale behandeling. Vraag jouw op maat gemaakte offerte aan voor een meer precieze prijsopgave.

Klaar voor meer online groei? We helpen je graag.