Brabantse bezoekers naar je site

Elke website heeft bezoekers nodig, dus helpen onze SEO specialisten graag om dit te realiseren. Krijg dagelijks, wekelijks en maandelijks nieuwe bezoekers naar je site. In een provincie als Noord-Brabant wil je geen bezoekers mislopen.

Volgens de richtlijnen van Google gaan onze specialisten aan de slag voor betere posities. Benieuwd naar wat we precies doen om dit resultaat te behalen?

SEO optimalisaties:

Technisch

We zorgen voor een snelle laadtijd, schone code en geoptimaliseerde afbeeldingen.

Content

Onze SEO tekstschrijvers zorgen voor zoekmachine geoptimaliseerde website teksten.

Linkstructuur

We koppelen de pagina's slim met elkaar, zodat het gebruik van de website makkelijk verloopt.

Organische bezoekers met Google

Wanneer je ervoor kiest om zoekmachine optimalisatie toe te passen, dan wil je bezoekers naar je website genereren. Dit gaat dan op de organische wijze waarbij Google gebruikers na een zoekopdracht jouw website vinden. Met SEO maak je efficient gebruik van inzet. Je profiteert van constante organische bezoekers.

Maar niet elke website scoort direct hoog in Google. De opdracht is dan om jouw website volgens Google's richtlijnen te optimaliseren. Wij nemen dat voor je uit handen en gaan aan de slag om jouw website zichtbaar te maken.

Bedrijven kiezen er ook voor om te gaan adverteren. Op die manier genereren ze bezoekers op de korte termijn. Maar adverteren kan duur worden, en de bezoekers ervan converteren minder snel. Hierdoor is SEO de beste manier om vindbaar te worden.

SEO analyse

We beginnen het SEO traject met een analyse. Deze analyse zal beeldvorming gaan bieden van hoe de concurrentie ervoor staat en hoe je hen kunt verslaan.

Er wordt ook een zoekwoordonderzoek gedaan om verschillende kansen in kaart te brengen. We analyseren deze zoekwoorden op moeilijkheids-niveau en hoe vaak deze per maand gezocht worden. Vervolgens nemen we de zoektermen op in een rapport.

SEO analyses in Noord-Brabant | Web Exact
SEO rapportages in Noord-Brabant | Web Exact

SEO plan van aanpak

We nemen het rapport met je door en horen graag wat je ervan vindt. Zo krijg je te zien waar de website optimalisaties vereist en hoe we je concurrentie gaan verslaan.

We gebruiken tools van Google om het SEO traject in te gaan. Zo kun je denken aan Search Console, Google Analytics en Zoekwoordplanner. Wanneer je dan helemaal op de hoogte bent, en geen vragen meer hebt, beginnen we met de aanpak.

In het rapport krijg je ook te zien welke zoekwoorden we gaan implementeren en hoe vaak deze maandelijks gezocht worden. Op die manier krijg je een beeld van de optimalisatie en resultaten.

Aanpak

Wat we precies bij zoekmachine optimalisatie doen is het implementeren van Google's vindbaarheid factoren. Nu heeft Google er meer dan 200, maar verschillen ze allemaal in belang. De belangrijkste factoren voor Google zijn:

 • Of de website relevant is voor gebruikers;
 • Hoe de pagina's verbonden zijn;
 • Hoe de techniek is opgezet

We gaan aan de slag met de essentiele optimalisaties. Hierdoor bereik je betere posities in Google en mag je meer bezoekers verwelkomen. Alle optimalisaties die wij doen zijn volgens de richtlijnen van Google.

Vindbaar worden in Noord-Brabant | Web Exact

Het SEO proces

1. Analyse

We nemen een kijkje naar je website en hoe effectief deze is opgezet voor Google.

 • Rapportages
 • Concurrentieanalyse
 • Betrokken
 • Flexibel

2. Planning

Onze SEO experts stellen enkele bezigheden op volgens de richtlijnen van Google.

 • Technische SEO
 • Gebruiksgemak
 • Zoekwoordimplementatie
 • Interne linkstructuur

3. Aanpak

Na het traject is jouw website klaar voor betere posities in Google.

 • Organische bezoekers
 • Verslaan van concurrentie
 • Effectieve website
 • Gericht op de bezoeker

Actief in heel Noord-Brabant

Onze Online Marketing specialisten helpen elke ondernemer ongeacht locatie. Voor een betere online bereikbaarheid en autoriteit zorgen we ervoor dat je een website hebt die converteert en goed vindbaar is in Google.

Onder anderen beschikbaar in:

Breda
Tilburg
Helmond
Eindhoven

Een greep uit onze klanten

Veelgestelde vragen

Wanneer kom ik op de eerste plek van Google?

Google wil dat haar gebruikers de beste ervaring krijgen na een bepaalde zoekopdracht. Het is belangrijk dat je website dan voldoet aan alle eisen om bovenaan te staan. Ook is het essentieel om je concurrenten dan geen kans meer te geven zodra je bovenaan komt staan, dus je website zal regelmatige optimalisatie vereisen om een positie te behouden.

Zit ik vast aan een contract?

Gelukkig niet. We vinden het fijn als onze klanten flexibiliteit krijgen gedurende het proces. Je bent daarom dus niet verbonden aan een contract. Wanneer je wilt stoppen met de optimalisatie van je vindbaarheid, zul je gemakkelijk een opzegging kunnen aanvragen. Je betaalt ook geen opzegkosten bij ons.

Hoe lang duurt het om resultaat te zien?

Dat is puur afhankelijk van de analyse en plan van aanpak voor het project. Wanneer we bijvoorbeeld merken dat slechts je Technische SEO laag ligt, dan zal er een maand gewerkt worden aan je website. Wil je de versheid en relevantie van je gehele website verbeteren? Dan kan dat 1-3 maanden duren. Bespreek je behoeften met ons en wij zullen je een specifieke tijdsduur geven.

Wat kost het om SEO toe te passen?

Wij bekijken je wensen en stellen zo een tarief vast dat past bij jouw eisen. Zo beginnen onze maandelijke SEO optimalisaties vanaf 800,- en kan dat oplopen tot 3.000.- voor optimale behandeling. Vraag jouw op maat gemaakte offerte aan voor een meer precieze prijsopgave.

Klaar voor meer online groei? We helpen je graag.