Word beter vindbaar

Je onderneming wordt niet of minder gemakkelijk gevonden in de zoekresultaten van bepaalde zoektermen. Natuurlijk is het frustrerend dat je niet gevonden wordt, want je loopt zo meer conversie en bereik mis. Maak je website vindbaar door onze SEO specialisten.

Door je concurrenten in Noord-Brabant hun gang te laten gaan bij het domineren van je branche, kun je als onderneming niet groeien. Met meer bereik is dat mogelijk om zo meer conversie te genereren. Krijg dagelijks organische bezoekers op je site die op zoek zijn naar jouw aanbod.

SEO analyse

Tijdens onze analyse, komen we achter verschillende factoren die je vindbaarheid wellicht verhinderen. We stellen alle bevindingen op in een overzichtelijk rapport. Zo laten we je weten wat de bevindingen zijn en waar jouw website verbetert moet worden.

Wanneer we merken dat bijvoorbeeld de technische SEO onvoldoende is en zo je vindbaarheid hindert, nemen we die op in de plan van aanpak. Verder kijken we ook naar de SEO teksten en de opbouw van je website.

Zo gaan wij te werk

Stap 1:

Laten we spreken over je behoeften

Stap 2:

Het plan wordt gecommuniceerd

Stap 3:

Je website wordt geoptimaliseerd

Stap 4:

Je website is beter vindbaar

De SEO plan van aanpak

Niet elke ondernemer komt te kampen met dezelfde problemen en daarom willen we graag weten hoe jouw website ervoor staat. We analyseren alles van je website om zo een duidelijke plan van aanpak te maken. Zo voorkom je onnodige kosten voor je onderneming in Noord-Brabant.

Met transparante communicatie zullen we ervoor zorgen dat we samen de doelen behalen die jij hebt opgesteld. Met een beter begrip komt een beter resultaat, en daar staan wij als SEO bedrijf tot vandaag de dag achter.

Gebruiksgemak

Wanneer je website gewoon niet geoptimaliseerd is op conversie en snelheid, zul je veel omzet en bezoekers mislopen. Dit willen we natuurlijk voorkomen door je technische SEO optimaal te gaan verbeteren.

Je website wordt onder de loep genomen door onze technische SEO specialisten. Zo zullen ze de snelheid en afbeeldingen optimaliseren zodat Google merkt dat je bezig bent met het verbeteren van je vindbaarheid. Een snelle website is niet alleen uitstekend voor je SEO, maar ook is het supereffectief voor een betere conversie.

SEO teksten

Nadat de websiteanalyse aanduidt dat je webteksten beter geoptimaliseerd moeten worden, nemen we die op in onze plan van aanpak om er zo aan te werken. Je webteksten worder onder de loep genomen door onze SEO tekstschrijvers die allereerst bekijken op welke zoektermen jij wilt positioneren.

Nadat onze tekstschrijvers een goed beeld hebben van waar je op kunt scoren, zullen ze de zoekwoorden gaan verwerken binnen je teksten. Ze letten zo op dat het er natuurlijk uitziet en dat er geen gebruik is gemaakt van het proppen van zoekwoorden.

Je wilt natuurlijk niet als een klein visje gaan springen in een zee vol haaien, daarom zullen onze professionals gaan kijken naar zoekwoorden die een lage concurrentie heeft.

Interne linkstructuur optimalisatie

Het is essentieel om je bezoekers te verwijzen naar andere pagina's binnen je website, maar dat dient ook goed uitgevoerd te worden. We kijken naar de linkteksten die op je website staan en optimaliseren die dan voor een betere vindbaarheid.

Wel letten we op dat er geen gebruik wordt gemaakt van het proppen van zoekwoorden. We kijken zowel naar Google als naar je bezoekers en dat is de ultieme samenhang.

De pagina's die jij belangrijk vindt om voor te positioneren, worden op een slimme manier gelinkt binnen je website. We verbinden zo de belangrijkste pagina's in je website om Google te laten weten dat jij deze pagina's belangrijk vindt. Op die manier zal Google je pagina's voorrang geven om het zo beter te laten positioneren in Brabant.

Een greep uit onze klanten

Veelgestelde vragen

Wanneer kom ik op de eerste plek van Google?

Helaas werkt het niet zo dat elke website meteen op de eerste plek komt te staan. Google wil namelijk dat haar gebruikers de beste ervaring krijgen na een bepaalde zoekopdracht. Het is belangrijk dat je website dan voldoet aan alle eisen om bovenaan te staan. Ook is het essentieel om je concurrenten dan geen kans meer te geven zodra je bovenaan komt staan, dus je website zal regelmatige optimalisatie vereisen om de plek te behouden.

Zit ik vast aan een contract?

Gelukkig niet! We vinden het fijn als onze klanten flexibiliteit krijgen gedurende het proces. Je bent daarom dus niet verbonden aan een contract. Wanneer je wilt stoppen met de optimalisatie van je vindbaarheid, zul je gemakkelijk een opzegging kunnen aanvragen. Je betaalt ook geen opzegkosten bij ons.

Hoelang duurt het om resultaat te zien?

Dat is puur afhankelijk van de analyse en plan van aanpak voor het project. Wanneer we bijvoorbeeld merken dat slechts je Technische SEO laag ligt, dan zal er een maand gewerkt worden aan je website. Wil je de versheid en relevantie van je gehele website verbeteren? Dan kan dat 1-3 maanden duren. Bespreek je behoeften met ons en wij zullen je een specifieke tijdsduur geven.