Online domineren in Zeeland

Met een sterke online strategie profiteer je tegenwoordig van nieuwe klanten, maar ook een sterker website. Online marketeers helpen je jouw bedrijf online te vestigen.

Wil je jouw website converterender maken, je vindbaarheid in Google vergroten of gewoon content marketing inzetten? We staan voor je klaar en helpen je graag te bereiken wat je wilt.

Zeeuwse bedrijven hebben het al druk genoeg. Sommigen kiezen ervoor om hun Marketing zelf in handen te nemen, vaak met veel frustratie en hindernissen. We staan in ieder geval klaar voor een groei met Online Marketing.

Webdesign in Zeeland | Web Exact

Webdesign

Met een effectieve en conversiegerichte website kun je jouw concurrenten beter en sneller verslaan. Zo kun je jouw website gebruiken als marketingstrategie, maar ook als visitekaartje. We zorgen ervoor dat jouw webdesign uniek is en dat bezoekers het makkelijk kunnen gebruiken.

Of je nou een website hebt of nog eentje wilt realiseren, wij helpen je graag met het bereiken van jouw doelen. Jouw nieuw webdesign wordt op maat gemaakt, zonder gebruik van templates. Onderscheid je van jouw concurrenten en krijg een professionele uitstraling.

We geven veel aandacht aan de gebruiksvriendelijkheid van het ontwerp. Op die manier kunnen jouw bezoekers makkelijk geleid worden door de website waardoor ze sneller converteren. Een supersnelle website die gericht is op jouw wensen, onze webdesigners staan voor je klaar.

Content Marketing

Jouw website teksten effectief maken voor je bezoekers? Met een conversiegerichte aanpak kun je jouw bezoekers geven waar ze naar op zoek zijn door gebruik te maken van slimme technieken.

Onze tekstschrijvers helpen je om jouw website effectiever te maken met pakkende teksten. Laat jouw unieke boodschap goed naar voren komen om meer vertrouwen uit te stralen.

Onderscheid je van de rest met webteksten die zo geschreven zijn dat bezoekers sneller willen converteren naar klanten. We helpen je graag meer conversie te genereren door onze ervaren copywriters voor jou aan de slag te zetten.

Website teksten laten schrijven in Zeeland | Web Exact
Beter vindbaar worden in Zeeland | Web Exact

SEO (zoekmachine optimalisatie)

Door je website te optimaliseren voor Google, kun je profiteren van gratis bezoekers. Zo hoef je niet constant geld te verspillen met advertenties bijvoorbeeld en kun je op langere duur een constante stroom van bezoekers krijgen naar je site.

Hoger willen scoren voor bepaalde zoektermen? We helpen je hierbij door een zoekwoordanalyse uit te voeren om die vervolgens te gebruiken binnen je website. Door effectief gebruik te maken van de zoekwoorden, wil Google je hoger gaan scoren binnen de zoekresultaten.

Ook de technische kant en interne websitestructuur is niet te vergeten bij zoekmachine optimalisatie. Jouw bezoekers kunnen je site zo beter doorzoeken door de pagina's met elkaar te linken. Google houdt hiervan waardoor je beter kunt scoren.

Website optimalisatie

Genereert je website niet genoeg klanten en ben je niet tevreden hoe het momenteel presteert? Onze website optimalisatie specialisten verbeteren de vlakken van vindbaarheid, conversie en gebruiksvriendelijkheid.

We maken je website responsive, verbeteren de laadtijd en het structuur van je design. Op die manier krijgen bezoekers een fijner gebruikservaring en voorkom je dat meer bezoekers de website verlaten.

Bij ons ben je altijd betrokken bij het traject. Op die manier zorgen we voor een fijne ervaring. We spreken periodieke gesprekken af om resultaten te delen en bieden een live URL waarbij je de verbeteringen kunt observeren.

Website optimalisatie in Zuid-Holland | Web Exact

Actief in heel Zeeland

Onze Online Marketing specialisten helpen elke ondernemer ongeacht locatie. Voor een betere online bereikbaarheid en autoriteit zorgen we ervoor dat je een website hebt die converteert en goed vindbaar is in Google.

Webdesign
SEO
Copywriting

Een greep uit onze klanten

Klaar voor meer online groei? We helpen je graag.