Online groeien in Utrecht

Is je website momenteel niet effectief genoeg? Ben je niet vindbaar in Google? Als bedrijf is het belangrijk om nieuwe klanten te genereren, en daar helpen onze Online Marketing specialisten bij.

We willen allereerst altijd weten waar jouw bedrijf tegenaan loopt. Doordat we voorzichtig en gericht werken, zorgen we voor een effectieve aanpak.

Onze Online Marketeers helpen jouw vindbaarheid te versterken, conversiegerichtheid te verbeteren en teksten pakkender te maken.

Onze strategie

Een analyse zorgt bij ons voor een beter beeld. Dat helpt jouw bedrijf weer om online succesvoller te worden. Met een gerichte aanpak helpen we je graag online te groeien.

We kijken naar de verschillende factoren die invloed op online succes hebben. Zo zijn de afbeeldingen, teksten, vindbaarheid en meer, bepalend hoe je website presteert.

Je SEO, conversiegerichtheid en content versterken we met onze expertise en ervaring in de Online Marketing branche. Met de datagedreven werkwijze onderscheiden we onszelf van anderen.

Online groeien met:

SEO

Voor betere vindbaarheid in Google en meer bezoekers naar je website.

Content

Zet Content Marketing in voor webteksten, SEO teksten en artikelen.

CRO

Conversie optimalisatie biedt jouw bedrijf meer effect en groei.

Actief in heel Utrecht

Onze Online Marketing specialisten helpen elke ondernemer ongeacht locatie. Voor een betere online bereikbaarheid en autoriteit zorgen we ervoor dat je een website hebt die converteert en goed vindbaar is in Google.

Zoekmachine optimalisatie
Conversie optimalisatie
Content marketing

Een greep uit onze klanten

Veelgestelde vragen

Kies ik hoe de website eruit komt te zien?

Jazeker, jij kiest de kleuren, de lettertype en het structuur van de website. We helpen je met het maken van de juiste keuzes met betrekking tot conversie. We vragen je dan ook om ons wat voorbeeldwebsites te laten zien die jij mooi vindt. Zo kunnen wij de website maken die bij jou past.

Kan ik alle factoren tegelijk inzetten?

Dat is zeker mogelijk. Onze Online Marketeers zorgen voor een compleet pakket. Zo is jouw website helemaal klaar om te schitteren.

Hoe lang duurt een traject?

De Online Marketing diensten verschillen in tijdsduur, maar om je een beeld te geven stellen we graag een indicatie voor je op.

Gemiddeld:
  • Website van 1-5 pagina's: 2 weken
  • Copywriting 1-5 pagina's: 2 weken
  • SEO traject: maandelijks
  • Website optimalisatie: 3 weken
Hoeveel kost Online Marketing?

Doordat er aantal diensten onder Online Marketing vallen, is er geen specifieke en directe antwoord. Wel kunnen we een kijkje nemen naar hoeveel de diensten binnen Online Marketing kosten.

  • Website van 1-5 pagina's: 850,-
  • Copywriting 1-5 pagina's: 1.000,-
  • SEO traject: maandelijks
  • Website optimalisatie van 1-5 pagina's: 750,- gemiddeld

Waarom Online Marketing bij Web Exact?

Samenwerking

We werken graag met je samen om jouw bedrijf een boost te geven. Jij genereert zo meer omzet en klanttevredenheid.

Resultaat gericht

We analyseren altijd eerst de statistieken. De statistieken gebruiken we vervolgens voor een effectief marketingstrategie.

Meedenkend

Jouw wensen en voorkeuren zijn belangrijk voor ons. We denken mee aan oplossingen en zorgen voor een brede aanpak.

Klaar voor meer online groei? We helpen je graag.