Een website die effectief is

Jouw onderneming is uniek en heeft dus ook een unieke behandeling nodig middels een op maat gemaakte website. Deze website zal zich dan gaan onderscheiden van de websites van je concurrenten. Dit zal enorm goed uitpakken als je uiteindelijk de autoriteit wilt zijn binnen je branche in Groningen.

Een unieke aanpak zal er ook voor zorgen dat je mag profiteren van besparingen op onderhoud en jouw waardevolle tijd. De websites die onze webbouwers realiseren vereisen geen wekelijkse onderhoud zoals dat bij anderen vaak het geval is. Daarnaast krijg je een website die supersnel is vanwege de statische aanpak.

Aantal bedrijven in Groningen 2021 | Web Exact

Bedrijven in de provincie

Het aantal bedrijven stijgt met de jaar. Volgens Bedrijvenmonitor telt het aantal momenteel 60.983 bedrijven in Groningen. De grootste branche van het aantal bedrijven in de provincie is advisering & onderzoek. Die branche bestaat uit 15.557 bedrijven.

Webdesign in provincie Groningen | Web Exact

Webdesign

Wanneer je onderneming nog geen website hebt kan het lastig zijn om je concurrenten te verslaan. We helpen je daarom graag met een website die effectief is waar jij meer omzet mee kunt genereren.

Doordat we jouw website op maatwerk maken, kun je jouw eigen webdesign kiezen door wat voorbeelden te laten zien van websites die je mooi vindt. We vormen vervolgens op basis van de voorbeelden jouw uniek webdesign.

Conversiegerichtheid, snelheid en gebruiksvriendelijkheid zijn factoren waar onze webdesigners mee aan de slag gaan. We vinden het belangrijk dat jouw onderneming meer conversie genereert en dat bezoekers een fijne ervaring krijgen. Onderscheid je van jouw concurrenten met een unieke website.

Copywriting

Jouw website slaat niet aan op je bezoekers en moet zo zien dat bezoekers vertrekken zonder actie te ondernemen. Dat is frustrerend en daarom helpen we je graag met dit probleem.

Onze copywriters richten zich voornamelijk op wat de bezoeker op jouw website wilt lezen. Zo maken ze gebruik van slimme technieken zoals het benoemen van voordelen van jouw aanbod. Ze maken het duidelijk voor bezoekers en maken de teksten goed leesbaar.

Door de pakkende website teksten krijg je zo een website die meer converteert. Teksten hebben namelijk een grote rol binnen jouw online succes. We horen graag wat jouw voorkeuren zijn en welke pagina's jij wilt versterken.

Website teksten laten schrijven in provincie Groningen | Web Exact
Beter vindbaar worden in provincie Groningen | Web Exact

SEO

Vindbaar worden binnen de zoekresultaten van Google? Natuurlijk wil elke ondernemer het bereik vergroten om te kunnen profiteren van meer omzet. Onze SEO specialisten helpen jouw website beter scoren in Google door de richtlijnen te volgen die zij hebben opgesteld.

We optimaliseren jouw website teksten door er zoekwoorden in te vermelden. Op die manier geef je Google duidelijk aan voor welke termen je wilt positioneren.

Met een schone programmeercode en indexeerbare website, maak je jouw website kwalitatiever in de ogen van Google. Daarom helpen onze technische SEO specialisten je daar ook mee. Daarnaast wordt jouw website overzichtelijk gemaakt voor bezoekers zodat zij gemakkelijk alle pagina's kunnen vinden.

Actief in heel provincie Groningen

Onze Online Marketing specialisten helpen elke ondernemer ongeacht locatie. Voor een betere online bereikbaarheid en autoriteit zorgen we ervoor dat je een website hebt die converteert en goed vindbaar is in Google.

Webdesign
SEO
Copywriting

Een greep uit onze klanten

Klaar voor meer online groei? We helpen je graag.