Effectieve website voor jouw onderneming

Wellicht heb je al een website of wil je jouw website laten maken door professionele webbouwers. Voor beide gevallen helpen we onze klanten graag om sterker te staan in online gevestigdheid.

Een unieke website is wat zich zal onderscheiden van je concurrentie in Overijssel. Natuurlijk wil je geen website die een standaard uitstraling geeft aan je bezoekers. Jouw boodschap en aanbod goed naar voren brengen met pakkende teksten, we helpen je daar graag mee.

Aantal bedrijven in Overijssel 2021 | Web Exact

Aantal bedrijven in de provincie

Het aantal bedrijven in Overijssel stijgt met de jaar. Volgens Bedrijvenmonitor telt het aantal momenteel 125.559 bedrijven. De grootste branche van het aantal bedrijven in de provincie is groot- en detailhandel. Die branche bestaat uit 31.379 bedrijven.

Webdesign in Overijssel | Web Exact

Pakkend webdesign

Een website versterkt jouw online succes wanneer die wat voor je oplevert. Of je nou al een website hebt of niet, we helpen je graag met een effectief webdesign.

Je kiest zelf jouw website ontwerp. We maken op maat gemaakte websites waardoor dat mogelijk is. Laat ons voorbeelden zien van websites die jij mooi vindt, en wij vormen dan jouw uniek website ontwerp.

We helpen je graag met een supersnelle en conversiegerichte website. Bezoekers verwachten steeds vaker een snelle laadtijd te krijgen bij bezoek van een website, daarom zetten onze webdesigners zich in om dit voor jouw nieuw website design te realiseren.

Website teksten

Een website die niet goed genoeg overtuigt, raakt bezoekers en zo klanten kwijt waardoor concurrenten het gemakkelijk gemaakt wordt om beter te zijn. Onze copywriters richten zich op jouw wensen en interviewen je alvorens ze beginnen met het versterken van jouw teksten.

Laat jouw unieke boodschap en verhaal naar voren komen om bezoekers meer vertrouwen te geven in jouw onderneming. Ze raden je sneller aan en kunnen jouw website zo onderscheiden van de rest.

We maken gebruik van slimme technieken om bezoekers te stimuleren tot actie uit te gaan. Op die manier mag je profiteren van meer conversie waardoor jouw website effectief is voor jouw onderneming.

Website teksten laten schrijven in Overijssel | Web Exact
Beter vindbaar worden in Overijssel | Web Exact

SEO

Voor websites is het belangrijk om bezoekers te mogen verwelkomen. Zo krijg je meer kansen om jouw aanbod te verkopen aan geïnteresseerden. Krijg dagelijks organische bezoekers naar jouw website met optimale zoekmachine optimalisatie.

Onze SEO specialisten richten zich op zoekwoorden waar jij op wilt scoren. Zo maken ze een zoekwoordanalyse om meer kansen vast te stellen. Vervolgens passen ze deze zoekwoorden toe binnen je website zodat je van hoge posities kunt profiteren.

Ook de technische kant van SEO is belangrijk om hoger te scoren. Zo volgen we de richtlijnen die Google heeft opgesteld om hoger te positioneren. Onze technische SEO experts zorgen ervoor dat jouw website indexeerbaar is.

Google stelt het naast de technische kant op prijs wanneer jouw website overzichtelijk is voor bezoekers. We linken de pagina's met elkaar waardoor jouw bezoeker gemakkelijk de weg kan vinden binnen de site.

Actief in heel Overijssel

Onze Online Marketing specialisten helpen elke ondernemer ongeacht locatie. Voor een betere online bereikbaarheid en autoriteit zorgen we ervoor dat je een website hebt die converteert en goed vindbaar is in Google.

Webdesign
SEO
Copywriting

Een greep uit onze klanten

Klaar voor meer online groei? We helpen je graag.