Domineer binnen jouw branche

Jouw concurrenten wil je niet meer zien domineren en je wilt ze verslaan, maar hoe ga je dat nou aanpakken? Met een slimme Online Marketing strategie zorg je ervoor dat je gebruik maakt van het internet om jouw onderneming te versterken. Natuurlijk is het lastig om dit zelf te doen en daarom helpen we je hier graag mee.

Effectieve website voor jouw onderneming

Wellicht heb je al een website of wil je jouw website laten maken door professionele webbouwers. Voor beide gevallen helpen we onze klanten graag om sterker te staan in online gevestigdheid.

Een unieke website is wat zich zal onderscheiden van je concurrentie in Overijssel. Natuurlijk wil je geen website die een standaard uitstraling geeft aan je bezoekers. Jouw boodschap en aanbod goed naar voren brengen met pakkende teksten, we helpen je daar graag mee.

Leuke feitjes over Overijssel

Aantal bedrijven in Overijssel 2021 | Web Exact

Aantal bedrijven in de provincie

Het aantal bedrijven in Overijssel stijgt met de jaar. Volgens Bedrijvenmonitor telt het aantal momenteel 125.559 bedrijven. De grootste branche van het aantal bedrijven in de provincie is groot- en detailhandel. Die branche bestaat uit 31.379 bedrijven.

Meer bezoekers met goede vindbaarheid

Om meer omzet te kunnen genereren, dien je vindbaar te zijn voor potentiele klanten. Dit doen we door jouw website vindbaar te maken in Google. Op die manier ontvang je dagelijks en wekelijks nieuwe bezoekers naar je website die op zoek zijn naar jouw aanbod.

We optimaliseren jouw website door de richtlijnen van Google op te volgen. Zo hebben onze SEO specialisten kennis van wat Google van je website verwacht om het hoger te scoren binnen de zoekresultaten. Elke optimalisatie begint bij een onderzoek naar de zoekwoorden waar je voor wilt scoren.

Het zoekwoordonderzoek wordt toegepast aan de teksten van je website. Op die manier laat je aan Google zien dat je een goede kandidaat bent voor haar gebruikers.

Na je webteksten te hebben verbeterd volgens de richtlijnen van Google, richten onze specialisten zich op de structuur van je website. Kunnen bezoekers alles gemakkelijk vinden? We koppelen elke pagina met elkaar zodat er sprake is van een sterke structuur. Je wilt Google natuurlijk de indruk geven dat bezoekers gemakkelijk kunnen navigeren.

Actief in heel Overijssel

Onze Online Marketing specialisten helpen elke ondernemer ongeacht locatie. Voor een betere online bereikbaarheid en autoriteit zorgen we ervoor dat je een website hebt die converteert en goed vindbaar is in Google.

Webdesign
SEO
Optimalisatie
Copywriting

Een greep uit onze klanten