Je concurrenten verslaan

Je concurrenten lopen je inmiddels voor en zijn constant bezig om zich te versterken om zo het autoriteit te blijven binnen je branche. Je wilt natuurlijk hetzelfde als zij. Wij maken dat voor je mogelijk. Met een effectieve online strategie voorzien we jouw onderneming van effectieve Online Marketing diensten.

Online specialisten zorgen ervoor dat je website gevonden wordt en dat jouw website effect heeft om jou meer conversie op te leveren. Sterker worden dan je concurrenten in Noord-Holland, daar helpen we je mee.

Aantal bedrijven in Noord Holland 2021 | Web Exact

Bedrijven in de provincie

Het aantal bedrijven in Noord-Holland ligt indrukwekkend hoog. Volgens Bedrijvenmonitor telt het aantal momenteel 447.492 bedrijven in Noord-Holland. De grootste branche van het aantal bedrijven in de provincie is advisering & onderzoek. Die branche bestaat uit 153.350 bedrijven.

Webdesign in Noord-Holland | Web Exact

Webdesign

Wanneer je als ondernemer nog geen website hebt of een website ontwerp hebt die niet converteert, dan loop je klanten mis waar jouw concurrenten mee aan de haal gaan. Met een effectieve aanpak krijg je dan een website die jouw onderneming weerspiegelt en die bezoekers converteert naar klanten.

We maken op maat gemaakte websites zodat al jouw wensen voor de website ook verwerkt worden. Zo zijn we geen voorstander van templates omdat die een standaard uitstraling geven. Met een unieke website kun je jouw onderneming gaan onderscheiden van je concurrenten.

Onze webdesigners richten zich voornamelijk op de gebruiksvriendelijkheid van jouw nieuw webdesign. Zo zorgen ze ervoor dat jouw website mobielvriendelijk waardoor je meer klanten kunt genereren. Gepaard met de snelle laadtijd bied je dan ook een fijne ervaring.

Website teksten

Heb je moeite met het converteren van bezoekers omdat de webteksten niet goed genoeg zijn? Onze tekstschrijvers helpen je graag met dit probleem door jouw wensen en behoeften te bespreken.

Een website dient namelijk informatie te vertonen waar bezoekers sneller van converteren. Door bijvoorbeeld genoeg voordelen te benoemen waar bezoekers interesse in hebben, maak je jouw teksten effectiever waardoor je kunt profiteren van meer conversie.

Onze copywriters verwerken jouw unieke boodschap en verhaal en bieden jou krachtige teksten aan voor jouw website. Op die manier kan jouw website uitblinken boven je concurrenten.

Website teksten laten schrijven in Noord-Holland | Web Exact
Beter vindbaar worden in Noord-Holland | Web Exact

Vindbaar worden in Google

Wanneer je dan een website hebt, wil je natuurlijk ook gevonden worden. Met SEO maak je dit mogelijk. Het staat ook wel bekend als zoekmachine optimalisatie. Door ervan gebruik te maken, kun je jouw website vindbaar maken op Google.

Onze SEO specialisten richten zich op jouw website en passen de optimalisatie zo toe dat jouw website beter vindbaar wordt. Zo verwerken ze zoekwoorden binnen je pagina's om Google aan te geven dat je daarvoor wilt scoren.

We versterken jouw website op drie vlakken: technische SEO, websitestructuur en zoekwoordimplementatie. Op die manier zorgen we ervoor dat we de richtlijnen van Google volgen om jouw website op de eerlijke manier hoger te positioneren.

Actief in heel Noord-Holland

Onze Online Marketing specialisten helpen elke ondernemer ongeacht locatie. Voor een betere online bereikbaarheid en autoriteit zorgen we ervoor dat je een website hebt die converteert en goed vindbaar is in Google.

Webdesign
SEO
Copywriting

Een greep uit onze klanten

Klaar voor meer online groei? We helpen je graag.