Effect van Online Marketing

Is je website momenteel niet effectief genoeg voor je bedrijf? Ben je niet vindbaar in Google? Onze Online Marketing specialisten helpen je graag online succes te behalen.

Met onze holistische aanpak, helpen we je graag door allereerst een goed beeld van je bedrijf te krijgen. Wat is het waar je momenteel tegenaan loopt?

Na een goed beeld van je huidige situatie te hebben, adviseren we verschillende Online Marketing diensten die je de oplossing bieden waar je naar op zoek bent.

Online Marketing strategie

Doordat we een nauwkeurige en voorzichtige aanpak hebben, verlaten we vermoedens. We bespreken onze analyse met je en stellen vervolgens diensten voor.

Bij zoekmachine optimalisatie kijken we vooral naar wat Google's richtlijnen zijn. Die nemen we als leidraad bij het verbeteren van je vindbaarheid.

Conversie optimalisatie en copywriting is waar wij naast SEO voor je bedrijf regelen. Met onze datagedreven aanpak onderscheiden we ons van anderen.

Online groeien met:

SEO

Voor betere vindbaarheid in Google en meer bezoekers naar je website.

Content

Zet Content Marketing in voor webteksten, SEO teksten en artikelen.

CRO

Conversie optimalisatie biedt jouw bedrijf meer effect en groei.

Actief in heel Noord-Holland

Onze Online Marketing specialisten helpen elke ondernemer ongeacht locatie. Voor een betere online bereikbaarheid en autoriteit zorgen we ervoor dat je een website hebt die converteert en goed vindbaar is in Google.

Zoekmachine optimalisatie
Conversie optimalisatie
Content marketing

Een greep uit onze klanten

Veelgestelde vragen

Kies ik hoe de website eruit komt te zien?

Jazeker, jij kiest de kleuren, de lettertype en het structuur van de website. We helpen je met het maken van de juiste keuzes met betrekking tot conversie. We vragen je dan ook om ons wat voorbeeldwebsites te laten zien die jij mooi vindt. Zo kunnen wij de website maken die bij jou past.

Kan ik alle factoren tegelijk inzetten?

Dat is zeker mogelijk. Onze Online Marketeers zorgen voor een compleet pakket. Zo is jouw website helemaal klaar om te schitteren.

Hoe lang duurt een traject?

De Online Marketing diensten verschillen in tijdsduur, maar om je een beeld te geven stellen we graag een indicatie voor je op.

Gemiddeld:
  • Website van 1-5 pagina's: 2 weken
  • Copywriting 1-5 pagina's: 2 weken
  • SEO traject: maandelijks
  • Website optimalisatie: 3 weken
Hoeveel kost Online Marketing?

Doordat er aantal diensten onder Online Marketing vallen, is er geen specifieke en directe antwoord. Wel kunnen we een kijkje nemen naar hoeveel de diensten binnen Online Marketing kosten.

  • Website van 1-5 pagina's: 850,-
  • Copywriting 1-5 pagina's: 1.000,-
  • SEO traject: maandelijks
  • Website optimalisatie van 1-5 pagina's: 750,- gemiddeld

Waarom Online Marketing bij Web Exact?

Samenwerking

We werken graag met je samen om jouw bedrijf een boost te geven. Jij genereert zo meer omzet en klanttevredenheid.

Resultaat gericht

We analyseren altijd eerst de statistieken. De statistieken gebruiken we vervolgens voor een effectief marketingstrategie.

Meedenkend

Jouw wensen en voorkeuren zijn belangrijk voor ons. We denken mee aan oplossingen en zorgen voor een brede aanpak.

Klaar voor meer online groei? We helpen je graag.