Effectieve online gevestigdheid

Vestigen in de online wereld gaat samen met een sterke website. Een website die jouw boodschap en aanbod duidelijk en goed naar voren brengt, gericht op het genereren van meer conversie in Noord-Brabant. Zo helpen wij jou wanneer je nog geen website hebt en optimaliseren we het wanneer je daar wel van voorzien bent.

Onze webbouwers specialiseren zich in het maken van maatwerk websites die gericht zijn op hoe jij het wilt hebben. Zij maken jouw website zonder dat er sprake is van limieten. Doordat ze altijd graag uitdagingen willen ontvangen, staan ze voor jou klaar om jouw website succesvol te maken.

Webdesign in Noord-Brabant | Web Exact

Webdesign

Met een sterke website kun je jouw concurrenten het nakijken geven. Op die manier stijg je binnen je branche en word je autoriteit. Of je nou je website in wilt zetten als marketingstrategie of visitekaartje, we helpen je graag met het bereiken van je doelen.

Heb je al een website en wil je het ontwerp verbeteren? dan helpen onze webdesigners jou met een optimale aanpak. Zo helpen ze jou ook als je nog geen webdesign hebt.

We vinden het belangrijk om bezoekers een fijne ervaring te bieden. Zo geven we genoeg aandacht aan de gebruiksvriendelijkheid van jouw nieuw website ontwerp. Genereer meer conversie en breidt jouw klantenkring uit met een passend webdesign.

Content Marketing

Heb je al een website en converteren je bezoekers minder snel dan je gehoopt had? Onze tektschrijvers helpen je om de teksten te verbeteren om zo meer klanten te genereren.

Laat jouw unieke boodschap naar voren komen om zo meer vertrouwen te wekken bij je bezoekers. Op die manier kun je profiteren van meer omzet. Doordat onze copywriters aan de slag gaan met een unieke aanpak, krijgt jouw onderneming teksten die bij het past.

We maken gebruik van psychologische technieken om bezoekers te stimuleren om tot actie uit te gaan. Zo benoemen we bijvoorbeeld expliciet de voordelen die een klant krijgt bij jouw aanbod. Bezoekers kunnen dan makkelijker kiezen voor jouw onderneming boven je concurrent.

Website teksten laten schrijven in Noord-Brabant | Web Exact
Beter vindbaar worden in Noord-Brabant | Web Exact

SEO

Een website is veel effectiever wanneer er ook bezoekers naar komen. Met SEO zorgen we ervoor dat jouw website beter vindbaar wordt binnen de zoekresultaten van Google.

Heb je specifieke zoektermen in gedachte die je terug wilt zien op je website? Onze SEO specialisten passen deze zoekwoorden toe en voeren ook een analyse uit om meer kansen te achterhalen.

Naast de zoekwoordimplementatie optimaliseren onze specialisten de technische kant van SEO waarbij ze de programmeercode overzichtelijker en netter maken. Ook maken onze technische SEO experts jouw afbeeldingen en pagina's indexeerbaar.

Actief in heel Noord-Brabant

Onze Online Marketing specialisten helpen elke ondernemer ongeacht locatie. Voor een betere online bereikbaarheid en autoriteit zorgen we ervoor dat je een website hebt die converteert en goed vindbaar is in Google.

Webdesign
SEO
Copywriting

Een greep uit onze klanten

Veelgestelde vragen

Kies ik hoe de website eruit komt te zien?

Jazeker, jij kiest de kleuren, de lettertype en het structuur van de website. We helpen je met het maken van de juiste keuzes met betrekking tot conversie. We vragen je dan ook om ons wat voorbeeldwebsites te laten zien die jij mooi vindt. Zo kunnen wij de website maken die bij jou past.

Kan ik alle factoren tegelijk inzetten?

Dat is zeker mogelijk. Onze Online Marketeers zorgen voor een compleet pakket. Zo is jouw website helemaal klaar om te schitteren.

Hoe lang duurt een traject?

De Online Marketing diensten verschillen in tijdsduur, maar om je een beeld te geven stellen we graag een indicatie voor je op.

Gemiddeld:
  • Website van 1-5 pagina's: 2 weken
  • Copywriting 1-5 pagina's: 2 weken
  • SEO traject: maandelijks
  • Website optimalisatie: 3 weken
Hoeveel kost Online Marketing?

Doordat er aantal diensten onder Online Marketing vallen, is er geen specifieke en directe antwoord. Wel kunnen we een kijkje nemen naar hoeveel de diensten binnen Online Marketing kosten.

  • Website van 1-5 pagina's: 850,-
  • Copywriting 1-5 pagina's: 1.000,-
  • SEO traject: maandelijks
  • Website optimalisatie van 1-5 pagina's: 750,- gemiddeld

Klaar voor meer online groei? We helpen je graag.