Niet meer op de 2e plek

Het is niet fijn om constant achteraan de feiten te gaan wanneer je concurrent je slimmer af is met Online Marketing. Zo wil je natuurlijk de autoriteit zijn op gebied van wat je te bieden hebt. We begrijpen je frustratie en helpen je graag om jouw concurrenten te verslaan.

Website die wat oplevert

Je kunt niet verwachten om je concurrenten te verslaan zonder een krachtige en effectieve website te hebben voor jouw onderneming. We richten ons op het verbeteren van jouw website en het maken van jouw website voor als je die nog niet hebt. Laat jouw boodschap en aanbod goed naar voren brengen in Limburg.

Onze webbouwers maken maatwerk websites die compleet uniek zijn. Dat betekent dat jouw website zo ook écht van jou is zonder dat anderen hetzelfde ontwerp hebben. Zo staan ze klaar om jouw website effectief en uniek te maken voor jouw onderneming.

Leuke feitjes over Limburg

Aantal bedrijven in Limburg 2021 | Web Exact

Een jaarlijkse stijging

Het aantal bedrijven in Limburg stijgt met de jaar. Volgens Bedrijvenmonitor telt het aantal momenteel 115.972 bedrijven. De grootste branche van het aantal bedrijven in de provincie is advisering & onderzoek (27.266 bedrijven). Die branche gaat nek aan nek met groot- en detailhandel (26.413 bedrijven).

Vindbaar zijn voor potentiële klanten

Natuurlijk wil je niet achterblijven met een website die niet gevonden wordt. Jouw website vereist dan ook vindbaarheid via Google. Op die manier krijg je gratis bezoekers naar je website en kun je jouw omzet zo vergroten.

Wanneer onze SEO specialisten aan de slag gaan met de vindbaarheid van jouw website, zullen ze de richtlijnen van Google nastreven. Zo passen ze optimalisaties toe die gericht zijn op wat Google van je website wilt zien om het hoger te positioneren.

Je webteksten zullen geanalyseerd en versterkt worden met zoekwoorden waar je voor wilt scoren. Zo zal Google je website relevanter vinden voor haar gebruikers. Na de webteksten optimalisatie, versterken onze experts de interne structuur van je website. Ze kijken of bezoekers alles makkelijk zouden kunnen vinden.

Actief in heel Limburg

Onze Online Marketing specialisten helpen elke ondernemer ongeacht locatie. Voor een betere online bereikbaarheid en autoriteit zorgen we ervoor dat je een website hebt die converteert en goed vindbaar is in Google.

Webdesign
SEO
Optimalisatie
Copywriting

Een greep uit onze klanten