Een slimme online gevestigdheid

We richten ons op het verbeteren van jouw online gevestigdheid. Dat doen we met een website die compleet afgestemd is op wat je bezoekers verwachten en willen zien. Zo maken onze webbouwers gebruik van slimme technieken om de aandacht van de bezoeker vast te houden, zodat jouw website effectief is voor jouw onderneming in Gelderland.

Een website die écht van jou is, van niemand anders. Uniek webdesign verwerkt met teksten waar jouw bezoekers van converteren. Jouw website zal dus volledig op maat gemaakt zijn en wij besparen jou kosten op maandelijke onderhoud.

Aantal bedrijven in Gelderland 2021 | Web Exact

Bedrijven in Gelderland

Het aantal bedrijven stijgt met de jaar. Volgens Bedrijvenmonitor telt het aantal momenteel 253.115 bedrijven in Gelderland. De grootste branche van het aantal bedrijven in de provincie is advisering & onderzoek. Die branche bestaat uit 68.405 bedrijven.

Webdesign in Gelderland | Web Exact

Website design

Of je nou een website hebt of nog niet, we helpen je graag bij het hebben van een website die effectief is voor jouw onderneming. Laat jouw uniek ontwerp uitsteken boven je concurrenten.

Bij ons bepaal jij hoe je webdesign eruit komt te zien. Doordat we alle websites op maatwerk maken, kunnen we jouw website uniek maken. We maken geen gebruik van templates omdat we geloven dat die een standaard uitstraling geven binnen jouw website.

Gebruiksvriendelijkheid is belangrijk om bezoekers een fijne ervaring te bieden binnen je site. Zo kun je jouw onderneming beter onderscheiden van je concurrenten. Met een supersnel en conversiegericht webdesign genereer je meer omzet voor jouw onderneming in Gelderland.

Website teksten

Wanneer je website niet genoeg voordelen benoemt en niet genoeg onderscheid van je concurrenten, kun je klanten gaan mislopen waardoor je onderneming daalt.

Onze tekstschrijvers helpen je om dit probleem te verhelpen en te voorkomen door gebruik te maken van conversiegerichte teksten. Zo richten ze zich op de voordelen van jouw aanbod en waarom bezoekers voor jou moeten kiezen boven de concurrent.

Met psychologische technieken gaan onze copywriters aan de slag met jouw website teksten. Ze geven een gevoel van urgentie aan bezoekers en zorgen ervoor dat ze jouw onderneming beter vertrouwen. Laat jouw unieke boodschap en verhaal terugkomen in je site.

Website teksten laten schrijven in Gelderland | Web Exact
Beter vindbaar worden in Gelderland | Web Exact

Vindbaar worden

Jouw website kan pas effectief zijn wanneer je bezoekers mag verwelkomen. Google zet jouw website graag in haar index zodat jij meer bezoekers krijgt en zij een betere ervaring kunnen bieden aan haar gebruikers.

We optimaliseren jouw website volgens de richtlijnen van Google zodat je kans maakt om geïndexeerd te worden. Er is een zoekwoordanalyse nodig om te achterhalen op welke zoekwoorden jouw website kan scoren. Onze SEO specialisten voeren dit uit en passen de resultaten toe aan je website.

Naast de zoekwoordimplementatie krijgt jouw website ook een technische optimalisatie waarbij programmeercode wordt opgeschoond. Jouw bezoekers krijgen zo een fijne ervaring wanneer ze ook nog eens je website gemakkelijk kunnen doorzoeken. Word gevonden binnen de zoekresultaten van Google.

Actief in heel Gelderland

Onze Online Marketing specialisten helpen elke ondernemer ongeacht locatie. Voor een betere online bereikbaarheid en autoriteit zorgen we ervoor dat je een website hebt die converteert en goed vindbaar is in Google.

Webdesign
SEO
Copywriting

Een greep uit onze klanten

Klaar voor meer online groei? We helpen je graag.