Je concurrentie verslaan

Wanneer je nog geen gebruik gemaakt hebt van Online Marketing, is het mogelijk dat je concurrenten je daar al voor zijn gegaan. Je wilt natuurlijk niet achterblijven omdat je jouw branche wilt domineren. Onze specialisten helpen je van deze situatie af te zijn door gebruik te maken van ervaring en een nauwkeurige strategie.

Een slimme online gevestigdheid

We richten ons op het verbeteren van jouw online gevestigdheid. Dat doen we met een website die compleet afgestemd is op wat je bezoekers verwachten en willen zien. Zo maken onze webbouwers gebruik van slimme technieken om de aandacht van de bezoeker vast te houden, zodat jouw website effectief is voor jouw onderneming in Gelderland.

Een website die ├ęcht van jou is, van niemand anders. Uniek webdesign verwerkt met teksten waar jouw bezoekers van converteren. Jouw website zal dus volledig op maat gemaakt zijn en wij besparen jou kosten op maandelijke onderhoud.

Leuke feitjes over Gelderland

Aantal bedrijven in Gelderland 2021 | Web Exact

Bedrijven in Gelderland

Het aantal bedrijven stijgt met de jaar. Volgens Bedrijvenmonitor telt het aantal momenteel 253.115 bedrijven in Gelderland. De grootste branche van het aantal bedrijven in de provincie is advisering & onderzoek. Die branche bestaat uit 68.405 bedrijven.

Gevonden worden in Google

Je wilt wel gevonden worden wanneer je dan eindelijk een website hebt die converteert. Zo maken onze zoekmachine optimalisatie specialisten gebruik van Google om jouw website vindbaar te maken.

We analyseren jouw webteksten en zoekwoorden waarvoor je wilt scoren binnen de zoekresultaten van Google. Deze zoekwoorden verwerken we dan binnen je website zodat Google merkt dat je website relevant is voor haar gebruikers.

Nadat we de zoekwoorden verwerkt hebben binnen je website, gaan we aan de slag met de interne structuur van de site. We analyseren dan of bezoekers alles makkelijk kunnen vinden en gemakkelijk kunnen navigeren. We koppelen alle pagina's slim met elkaar zodat Google ziet welke pagina's jij belangrijk vindt.

Actief in heel Gelderland

Onze Online Marketing specialisten helpen elke ondernemer ongeacht locatie. Voor een betere online bereikbaarheid en autoriteit zorgen we ervoor dat je een website hebt die converteert en goed vindbaar is in Google.

Webdesign
SEO
Optimalisatie
Copywriting

Een greep uit onze klanten