Groei met Online Marketing

Met gebruik van het internet kun je jouw bedrijf in Friesland flink laten groeien. Onze marketeers helpen je website beter vindbaar te worden, versterken de conversie en schrijven pakkende teksten.

Doordat je bij ons altijd betrokken bent, zorgen we voor een fijne ervaring en resultaat dat bij je past. Onderscheidt jouw bedrijf van concurrenten, zodat de omzet verhoogt en bezoekers converteren.

Strategische aanpak

Bij de Online Marketing factoren waar wij je graag bij helpen, is het volgen van een effectieve strategie essentieel. Met een volledige en brede aanpak, zorgen we voor goede resultaten.

Onze marketing specialisten richten horen graag welke strategie jij wilt kiezen. We werken bij het bieden van betere vindbaarheid volgens Google's richtlijnen. Conversiegerichtheid realiseren we met behulp van UI en UX technieken. Ook willen we de gebruiksgemak van jouw website versterken.

Groeien door content marketing in te zetten? We helpen je website teksten overtuigend over te komen, blogartikelen en SEO gerichte teksten te schrijven.

Online groeien met:

SEO

Voor betere vindbaarheid in Google en meer bezoekers naar je website.

Content

Zet Content Marketing in voor webteksten, SEO teksten en artikelen.

CRO

Conversie optimalisatie biedt jouw bedrijf meer effect en groei.

Actief in heel Friesland

Onze Online Marketing specialisten helpen elke ondernemer ongeacht locatie. Voor een betere online bereikbaarheid en autoriteit zorgen we ervoor dat je een website hebt die converteert en goed vindbaar is in Google.

Zoekmachine optimalisatie
Conversie optimalisatie
Content marketing

Een greep uit onze klanten

Veelgestelde vragen

Kies ik hoe de website eruit komt te zien?

Jazeker, jij kiest de kleuren, de lettertype en het structuur van de website. We helpen je met het maken van de juiste keuzes met betrekking tot conversie. We vragen je dan ook om ons wat voorbeeldwebsites te laten zien die jij mooi vindt. Zo kunnen wij de website maken die bij jou past.

Kan ik alle factoren tegelijk inzetten?

Dat is zeker mogelijk. Onze Online Marketeers zorgen voor een compleet pakket. Zo is jouw website helemaal klaar om te schitteren.

Hoe lang duurt een traject?

De Online Marketing diensten verschillen in tijdsduur, maar om je een beeld te geven stellen we graag een indicatie voor je op.

Gemiddeld:
  • Website van 1-5 pagina's: 2 weken
  • Copywriting 1-5 pagina's: 2 weken
  • SEO traject: maandelijks
  • Website optimalisatie: 3 weken
Hoeveel kost Online Marketing?

Doordat er aantal diensten onder Online Marketing vallen, is er geen specifieke en directe antwoord. Wel kunnen we een kijkje nemen naar hoeveel de diensten binnen Online Marketing kosten.

  • Website van 1-5 pagina's: 850,-
  • Copywriting 1-5 pagina's: 1.000,-
  • SEO traject: maandelijks
  • Website optimalisatie van 1-5 pagina's: 750,- gemiddeld

Waarom Online Marketing bij Web Exact?

Samenwerking

We werken graag met je samen om jouw bedrijf een boost te geven. Jij genereert zo meer omzet en klanttevredenheid.

Resultaat gericht

We analyseren altijd eerst de statistieken. De statistieken gebruiken we vervolgens voor een effectief marketingstrategie.

Meedenkend

Jouw wensen en voorkeuren zijn belangrijk voor ons. We denken mee aan oplossingen en zorgen voor een brede aanpak.

Klaar voor meer online groei? We helpen je graag.