Strategie voor dominering

Door gebruik te maken van Online Marketing, zul je meer kansen mogen zien om jouw onderneming te versterken. Zo kan het zijn dat je concurrenten je daar al voor in zijn geweest en je nu de autoriteit wilt worden binnen je branche. Dit gaat gelukkig met het toepassen van een slimme strategie waar onze specialisten je graag mee helpen.

Domineer jouw concurrentie

Een website is zeer complex en moet aan verschillende factoren voldoen om je onderneming van succes te voorzien. Zo is het belangrijk dat je bezoekers gemakkelijk kunnen navigeren en dat ze geen vraagtekens mogen hebben bij het gebruiken van je site. Onze UX designers regelen dit voor je middels effectieve technieken.

Onderscheid je onderneming van jouw concurrenten in Friesland. Dit zal ervoor zorgen dat je meer conversie kunt genereren en zo ook een autoriteit wordt binnen je branche. Laat jouw boodschap en aanbod uniek naar voren komen door pakkende webteksten te laten schrijven.

Leuke feitjes over Friesland

Aantal bedrijven in Flevoland 2021 | Web Exact

Stijgt jaarlijks in bedrijven

Het aantal bedrijven in Friesland stijgt met de jaar. Volgens Bedrijvenmonitor telt het aantal momenteel 73.098 bedrijven in Friesland. De grootste branche van het aantal bedrijven in de provincie is groot- en detailhandel (17.153 bedrijven). Die branche gaat nek aan nek met advisering & onderzoek (17.052 bedrijven).

Jouw onderneming vindbaar maken

Je kunt gebruik maken van adverteren maar dat zou je op de lange termijn niet veel gaan doen. Wanneer je vindbaar wordt in de organische zoekresultaten van Google, plaats je jezelf als kandidaat voor duizenden bezoekers per dag. Dit zal je onderneming dus flink gaan versterken.

Onze zoekmachine optimalisatie specialisten zorgen ervoor dat jouw website beter vindbaar wordt in Google. Zo maken ze gebruik van optimalisaties die voldoen aan de richtlijnen van Google. Op die manier scoort jouw website hoger en is Google tevreden met de kwaliteit die je haar gebruikers levert.

We maken altijd eerst een zoekwoordanalyse van je branche om zo nieuwe kansen te vinden om voor te scoren. Na de analyse zullen we de zoekwoorden toepassen aan je website teksten. Dit zal zorgen voor een stijging binnen de zoekresultaten van Google.

Nadat de zoekwoorden verwerkt zijn, zullen we jouw website structuur gaan versterken. Dit betekent dat we je website overzichtelijk maken voor bezoekers waardoor ze alle pagina's gemakkelijk kunnen vinden. Doordat we op een slimme manier gebruik maken van het versterken van je interne structuur, zul je daar van mogen profiteren met hogere posities.

Actief in heel Friesland

Onze Online Marketing specialisten helpen elke ondernemer ongeacht locatie. Voor een betere online bereikbaarheid en autoriteit zorgen we ervoor dat je een website hebt die converteert en goed vindbaar is in Google.

Webdesign
SEO
Optimalisatie
Copywriting

Een greep uit onze klanten