Domineer jouw concurrentie

Een website is zeer complex en moet aan verschillende factoren voldoen om je onderneming van succes te voorzien. Zo is het belangrijk dat je bezoekers gemakkelijk kunnen navigeren en dat ze geen vraagtekens mogen hebben bij het gebruiken van je site. Onze UX designers regelen dit voor je middels effectieve technieken.

Onderscheid je onderneming van jouw concurrenten in Friesland. Dit zal ervoor zorgen dat je meer conversie kunt genereren en zo ook een autoriteit wordt binnen je branche. Laat jouw boodschap en aanbod uniek naar voren komen door pakkende webteksten te laten schrijven.

Aantal bedrijven in Flevoland 2021 | Web Exact

Stijgt jaarlijks in bedrijven

Het aantal bedrijven in Friesland stijgt met de jaar. Volgens Bedrijvenmonitor telt het aantal momenteel 73.098 bedrijven in Friesland. De grootste branche van het aantal bedrijven in de provincie is groot- en detailhandel (17.153 bedrijven). Die branche gaat nek aan nek met advisering & onderzoek (17.052 bedrijven).

Webdesign in Friesland | Web Exact

Websiteontwerp

Een website helpt je om online succesvoller te worden. Zo kun je jouw concurrenten het nakijken geven met een website die effectief is. Wanneer je dan nog geen webdesign hebt voor jouw onderneming, kan het lastig worden om je concurrenten voor te zijn en om meer conversie te genereren.

We maken jouw nieuw webdesign op maatwerk. Dat doen we om jouw website een professionele uitstraling te bieden. Jij kiest bij ons hoe je het ontwerp wilt hebben. Onderscheid jouw onderneming van de rest en kies jouw ontwerp door wat voorbeelden te geven van sites die je mooi vindt. Wij verwerken die vervolgens dan naar wens.

Naast de mooiheid van het ontwerp, kijken we ook naar de conversiegerichtheid en gebruiksvriendelijkheid. We vinden het belangrijk dat de website makkelijk in gebruik is voor bezoekers.

Wanneer je wilt dat jouw nieuwe website ook wat oplevert, passen we slimme conversiegerichte technieken uit. Zo stimuleren we de bezoeker om actie te ondernemen door bijvoorbeeld slim gebruik te maken van knoppen.

Website teksten

Slaan je teksten niet aan op je bezoeker en vrees je zo steeds meer klanten mis te lopen? Onze copywriters helpen je graag om jouw website teksten te verbeteren om zo meer conversie te genereren voor jouw onderneming.

We kijken altijd naar hoe de concurrentie ervoor staat wat jouw wensen zijn bij de webteksten. Zo hebben we een goed beeld van de situatie en hoe we samen jouw concurrenten beter af kunnen zijn.

Doordat we graag met je meedenken, kunnen we effectieve website teksten schrijven die bezoekers vertrouwen geven in jouw onderneming. Met pakkende website teksten is het de bedoeling dat de bezoeker zich begrepen voelt en dat er genoeg informatie gegeven wordt. Denk hierbij aan de voordelen en hoe jij het leven van je bezoeker beter kunt maken.

Website teksten laten schrijven in Friesland | Web Exact
Beter vindbaar worden in Friesland | Web Exact

Vindbaarheid in Google

Een website die nog geen bezoekers krijgt kan niet tot volle effect komen. We helpen je daarom graag om meer bezoekers te genereren met SEO. SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie. Het is een langdurig proces om jouw website vindbaar te maken in Google.

Krijg dagelijks organische bezoekers wanneer Google je dan hoog binnen haar zoekresultaten plaatst. Onze SEO specialisten optimaliseren jouw website volgens de richtlijnen van Google. Op die manier kunnen we uiterst gebruik maken van haar aanbevelingen om jouw website op de eerlijke manier te laten positioneren.

We werken de pagina's bij en zorgen dat die indexeerbaar zijn. Ook passen we zoekwoorden toe binnen je content om Google aan te geven voor welke termen je wilt scoren. En om jouw bezoekers dan een betere ervaring te bieden, maken we de website overzichtelijk waardoor ze de pagina's sneller kunnen vinden.

Actief in heel Friesland

Onze Online Marketing specialisten helpen elke ondernemer ongeacht locatie. Voor een betere online bereikbaarheid en autoriteit zorgen we ervoor dat je een website hebt die converteert en goed vindbaar is in Google.

Webdesign
SEO
Copywriting

Een greep uit onze klanten

Klaar voor meer online groei? We helpen je graag.