Online vestigen

Een website zorgt ervoor dat je jouw aanbod tentoon kunt stellen aan bezoekers. Niet alle websites bieden dit even effectief aan. Zo maken onze webbouwers gebruik van slimme technieken om jouw website effectief te maken en zo meer conversie te genereren.

Unieke websites bieden een betere ervaring aan bezoekers. Zo is het fijner om een webdesign te zien die uniek is en slechts gericht is op jouw onderneming in Flevoland. Jouw smaak en behoeften passen wij toe aan jouw website. Wanneer je al een website hebt, zorgen we ervoor dat de gebruiksgemak op pijl is en dat conversie verhoogt wordt.

Aantal bedrijven in Flevoland 2021 | Web Exact

Aantal bedrijven stijgt jaarlijks

Het aantal bedrijven in Flevoland stijgt met de jaar. Volgens Bedrijvenmonitor telt het aantal momenteel 53.006 bedrijven in Flevoland. De grootste branche van het aantal bedrijven in de provincie is advisering & onderzoek. Die branche bestaat uit 13.548 bedrijven.

Webdesign in Flevoland | Web Exact

Webdesign

Het ontwerp van een website is belangrijk bij de keuze van een bezoeker. Zo verlaten de meeste bezoekers zonder tot actie uit te gaan de website wanneer het ontwerp er onprofessioneel uitziet.

Doordat we jouw website op maat maken krijg je keus om zelf jouw ontwerp te kiezen. Zo vragen we je dan om wat voorbeelden van websites die je mooi vindt. Op die manier vormen we jouw uniek webdesign.

De gebruiksvriendelijkheid van je website is bepalend bij conversie. Mobiele gebruikers willen jouw website graag kunnen bezoeken en daarom maken we mobielvriendelijk webdesign. Ook zorgen we ervoor dat het snel laadt waardoor bezoekers een fijne ervaring krijgen.

Tekstschrijver inzetten

Wanneer je website teksten niet overtuigend zijn, vertrekken bezoekers zonder actie te ondernemen door bijvoorbeeld een offerte aan te vragen of een afspraak te maken. Zo geef je jouw concurrenten een groter kans om je beter af te zijn.

We helpen je graag door jouw teksten overtuigend te maken door jouw unieke boodschap en voordelen van aanbod duidelijk voor te laten komen. Zo geven we expliciet aan wat de onderscheidende factoren zijn van jouw onderneming waardoor bezoekers sneller een keuze kunnen maken.

Doordat onze copywriters zich richten op slimme technieken om actie te stimuleren, kun je gaan profiteren van meer conversie. Bezoekers krijgen zo meer vertrouwen in jouw onderneming wanneer ze pakkende en vooral effectieve teksten mogen lezen.

Website teksten laten schrijven in Flevoland | Web Exact
Beter vindbaar worden in Flevoland | Web Exact

Vindbaar in Google

Is jouw website dan gebouwd en krijg je geen bezoekers? Dan kan dat frustrerend zijn omdat je graag zo snel mogelijk effect wilt zien van je website. Onze SEO specialisten helpen je om beter vindbaar te worden binnen de zoekresultaten.

Doordat we aan de slag gaan volgens de richtlijnen van Google, kunnen we jouw website optimaal behandelen. We maken een zoekwoordanalyse om kansen vast te leggen voor positionering. Die verwerken we dan binnen de website om Google aan te geven dat je daarvoor wilt scoren.

Ook richten we ons op de technische aspect van zoekmachine optimalisatie. We schonen jouw programmeercode zo op en zorgen ervoor dat jouw website indexeerbaar is. Bezoekers vinden het fijn om je website te doorzoeken zonder er al te veel moeite voor te doen. We linken de pagina's slim met elkaar waardoor bezoekers een fijne ervaring krijgen.

Actief in heel Flevoland

Onze Online Marketing specialisten helpen elke ondernemer ongeacht locatie. Voor een betere online bereikbaarheid en autoriteit zorgen we ervoor dat je een website hebt die converteert en goed vindbaar is in Google.

Webdesign
SEO
Copywriting

Een greep uit onze klanten

Klaar voor meer online groei? We helpen je graag.