Meer klanten met Online Marketing

Je wilt jouw concurrenten natuurlijk niet hun gang laten gaan om de branche te domineren. Door een effectieve online marketing strategie toe te passen, krijg je meer conversie en bereik waardoor je als onderneming stijgt.

Wil je als bedrijf beter vindbaar zijn? Online marketeers zorgen er met SEO (zoekmachine optimalisatie) voor dat je beter gevonden wordt. Presteert je website niet goed genoeg? We optimaliseren je website voor conversie en schrijven pakkende website teksten.

Webdesign in Drenthe | Web Exact

Website

Met een website kun je jouw online succes gaan vergroten. Zo kun je het inzetten als marketingstrategie, of gewoon als visitekaartje. Wat je ook wilt bereiken hiermee, onze webdesigners helpen je graag.

Een op maat gemaakte website die zich richt op het behalen van meer conversie, dat is waar wij enthousiast in zijn. We zorgen ervoor dat jouw nieuwe website wat oplevert door in te gaan op het ontwerp.

Wanneer de gebruiksvriendelijkheid van een website laag ligt, kun je daar klanten door gaan mislopen. We maken een snelle website voor jouw onderneming die ook nog eens makkelijk is in gebruik. Zo vertrekken bezoekers minder snel van jouw website waardoor je kunt profiteren van hogere conversie.

Teksten schrijven

Met een website wil je jouw bezoekers natuurlijk kunnen overtuigen om tot actie uit te gaan door bijvoorbeeld een offerte aan te vragen of een afspraak te maken. Wanneer je teksten dan niet aanslaan op je bezoekers, vertrekken ze van je website.

Onze copywriters richten zich op jouw wensen door allereerst jouw verhaal en boodschap te achterhalen. Op die manier kunnen ze jouw webteksten gaan verbeteren door in te spelen op de behoeftes van de bezoeker.

We maken gebruik van slimme technieken die bezoekers stimuleren om tot actie ui te gaan. Zo gebruiken we urgentie en emotie om een sterker band te creƫren met de bezoeker. Op die manier vertrouwen ze jouw onderneming sneller en kunnen ze het beter onderscheiden van de concurrent.

Website teksten laten schrijven in Drenthe | Web Exact
Beter vindbaar worden in Drenthe | Web Exact

SEO

Met gebruik van de grootste zoekmachine van de wereld, kun je meer bezoekers krijgen naar je website. Je krijgt dan meer mogelijkheden om conversie te genereren.

Onze zoekmachine optimalisatie specialisten richten zich op het verbeteren van jouw vindbaarheid. Google vindt het belangrijk dat je hun richtlijnen volgt wanneer je aan de slag gaat met zoekmachine optimalisatie, dus wij volgen dat tot op de punt op om optimaal te werk te gaan.

Wanneer onze specialisten dan aan de slag gaan, beginnen ze bij zoekwoordimplementatie. Ze analyseren de zoekwoorden waarvoor je wilt scoren en verwerken die vervolgens binnen de site. De technische kant is ook belangrijk om betere posities te krijgen. We maken de website indexeerbaar voor Google zodat ze een beter beeld van je website krijgen.

Website optimalisatie

Presteert je website momenteel niet naar wens? We optimaliseren je website zodat je er uiterst effect uit kunt halen. Onze specialisten bundelen de krachten van UX en UI om een effectief ontwerp voor te stellen.

Met gebruik van slimme call-to-actions en krachtige teksten stijgt je conversie. Op die manier verlagen we ook meteen de bounce rate. Minder bezoekers verlaten direct je website, en zo geef je een beter indruk.

Krijg meer dan alleen een stijging van conversie. Onze specialisten maken je website ook gebruiksvriendelijker. Een totaal plaatje dus. Je blijft op de hoogte doordat we de aanpassingen live maken. Ook bieden we periodieke korte gesprekjes om de resultaten te delen.

Website optimalisatie in Drenthe | Web Exact

Actief in heel Drenthe

Onze Online Marketing specialisten helpen elke ondernemer ongeacht locatie. Voor een betere online bereikbaarheid en autoriteit zorgen we ervoor dat je een website hebt die converteert en goed vindbaar is in Google.

Webdesign
SEO
Copywriting

Een greep uit onze klanten

Veelgestelde vragen

Kies ik hoe de website eruit komt te zien?

Jazeker, jij kiest de kleuren, de lettertype en het structuur van de website. We helpen je met het maken van de juiste keuzes met betrekking tot conversie. We vragen je dan ook om ons wat voorbeeldwebsites te laten zien die jij mooi vindt. Zo kunnen wij de website maken die bij jou past.

Kan ik alle factoren tegelijk inzetten?

Dat is zeker mogelijk. Onze Online Marketeers zorgen voor een compleet pakket. Zo is jouw website helemaal klaar om te schitteren.

Hoe lang duurt een traject?

De Online Marketing diensten verschillen in tijdsduur, maar om je een beeld te geven stellen we graag een indicatie voor je op.

Gemiddeld:
  • Website van 1-5 pagina's: 2 weken
  • Copywriting 1-5 pagina's: 2 weken
  • SEO traject: maandelijks
  • Website optimalisatie: 3 weken
Hoeveel kost Online Marketing?

Doordat er aantal diensten onder Online Marketing vallen, is er geen specifieke en directe antwoord. Wel kunnen we een kijkje nemen naar hoeveel de diensten binnen Online Marketing kosten.

  • Website van 1-5 pagina's: 850,-
  • Copywriting 1-5 pagina's: 1.000,-
  • SEO traject: maandelijks
  • Website optimalisatie van 1-5 pagina's: 750,- gemiddeld

Waarom Online Marketing bij Web Exact?

Samenwerking

We werken graag met je samen om jouw bedrijf een boost te geven. Jij genereert zo meer omzet en klanttevredenheid.

Resultaat gericht

We analyseren altijd eerst de statistieken. De statistieken gebruiken we vervolgens voor een effectief marketingstrategie.

Meedenkend

Jouw wensen en voorkeuren zijn belangrijk voor ons. We denken mee aan oplossingen en zorgen voor een brede aanpak.

Klaar voor meer online groei? We helpen je graag.