Je concurrenten verslaan met een strategie

Jouw onderneming zit heeft momenteel Online Marketing diensten nodig om meer succes te behalen via het internet. Je merkt dat je onderneming dit nodig heeft omdat je concurrenten er wellicht al gebruik van maken en de vruchten van mogen plukken. Jij wilt dit ook en daarom staan we ook voor je klaar om dit waar te maken.

Online sterk worden

Je wilt jouw concurrenten natuurlijk niet hun gang laten gaan om de branche te domineren. Door een effectieve online marketing strategie toe te passen, krijg je meer conversie en bereik waardoor je als onderneming stijgt.

Domineren binnen je branche gaat samen met een slimme strategie. Je concurrenten in Drenthe kunnen verslaan is een enorme en grote stap in de goede richting. We staan voor je klaar om jouw onderneming te laten groeien met gebruik van het internet.

Leuke feitjes over Drenthe

Aantal bedrijven in Drenthe 2021 | Web Exact

Aantal bedrijven in de provincie

Het aantal bedrijven in Drenthe ligt nogal hoog. Volgens Bedrijvenmonitor telt het aantal momenteel 51.750 bedrijven in Drenthe. De grootste branche van het aantal bedrijven in de provincie is groot- en detailhandel. Die branche bestaat uit 12.426 bedrijven.

Jouw onderneming vestigen in de online wereld

Wanneer je nog geen website hebt voor je onderneming, zal het zwaarder voor je gaan worden om je concurrenten slimmer af te zijn. Een website wordt ook wel gezien als de basis binnen een Online Marketing strategie. We helpen je om jouw website effectief te maken en zo meer conversie te genereren.

Doordat we een unieke aanpak hanteren bij het maken van jouw website, zal je website ook ├ęcht van jou zijn. Zo verwerken we jouw smaak en behoeften in de website. Dat zal zorgen voor meer persoonlijkheid en onderscheiding van je concurrenten. Op maat gemaakte websites die wij voor je realiseren, besparen je kosten voor wekelijkse onderhoud en tijd.

Gevonden worden in Google

Elke onderneming heeft bereik nodig en jouw website zal dat moeten bieden om meer omzet te genereren. We zorgen ervoor dat je website te vinden is via Google. Zo krijg je dagelijks en wekelijks nieuwe organische bezoekers binnen die op zoek zijn naar wat jij te bieden hebt.

Onze SEO specialisten gaan te werk volgens de richtlijnen van Google om zo het optimale te halen uit jouw vindbaarheid. Zo gaan ze te werk aan je webteksten en de structuur van je website.

Bij het verbeteren van je webteksten zullen onze specialisten een zoekwoordanalyse uitvoeren om die vervolgens aan de website toe te passen. Dat zal zorgen voor een betere score in Google.

Wanneer de zoekmachine optimalisatie specialisten dan klaar zijn met je webteksten, zullen ze aan de slag gaan met de interne structuur van je website. Dat houdt in dat ze ervoor zorgen dat bezoekers alle pagina's makkelijk kunnen vinden en zo beter kunnen navigeren binnen de website.

Actief in heel Drenthe

Onze Online Marketing specialisten helpen elke ondernemer ongeacht locatie. Voor een betere online bereikbaarheid en autoriteit zorgen we ervoor dat je een website hebt die converteert en goed vindbaar is in Google.

Webdesign
SEO
Optimalisatie
Copywriting

Een greep uit onze klanten